Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kwiatuszku przypomniało mi się włąśnie historia z innego forum na którym piszę od 2-óch lat kobieta miała bardzo długi cykl pod koniec wystąpiła owulacja która zaowocowała dzieckiem pamietam że pisałam tam czy to możliwe czy przy cyklu 50-sięciu dniowym możliwa jest ciąża jak wiadać możliwa i zdrowa wszystko skończyło się pomyślnie !
-
nick nieaktualnyWiecie co...ja mojemu nie mówię 'chodź robić dziecko' bo to najgorsze co może być. Przynajmniej dla niego. Staram się mu nawet nie mówić gdy podejrzewam owulkę bo wiem, że on od razu odczuwa presję psychiczną, która kończy się problemami z erekcją chociaż zdarza mu się tu rzadko.
Ja też nie zmuszam się do seksu gdy nie mam w ogóle na niego ochoty. Nie chcę żeby nasze zbliżenia sprowadzały się tylko do robienia dziecka. Chcemy cieszyć się spontanicznym seksem a nie tylko tym z zegarkiem w ręce.
Taka presja z którejkolwiek strony nie wpływa pozytywnie... -
nick nieaktualny
-
natt wrote:Wiecie co...ja mojemu nie mówię 'chodź robić dziecko' bo to najgorsze co może być. Przynajmniej dla niego. Staram się mu nawet nie mówić gdy podejrzewam owulkę bo wiem, że on od razu odczuwa presję psychiczną, która kończy się problemami z erekcją chociaż zdarza mu się tu rzadko.
Ja też nie zmuszam się do seksu gdy nie mam w ogóle na niego ochoty. Nie chcę żeby nasze zbliżenia sprowadzały się tylko do robienia dziecka. Chcemy cieszyć się spontanicznym seksem a nie tylko tym z zegarkiem w ręce.
Taka presja z którejkolwiek strony nie wpływa pozytywnie...
To u mnie jest totalnie na odwrót. Ja bardzo rzadko mam ochotę, więc (jak się jeszcze straliśmy) to mój chodził i się pytał jak z owulką.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
pleasure wrote:Marronek nie jesteś sama. Przez te wszystkie cholerne leki moje libido też jest małe.
Moje zawsze było bardzo małe. I teraz i kiedyś. I jakoś nie bardzo wiem jak to zmienić...Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
pleasure wrote:Ja zanim zaczęłam brać anty bo mogłam się kochać parę razy dziennie a teraz to mogłabym parę razy ale na miesiąc ... Pytałam się lekarza jak to zmienić czy w ogóle się da to powiedział, że niestety nie.
Ja i przed anty i na anty i po anty... Za to mój mąż jest zawsze gotowy.
I czasem się przez to czuje strasznieHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
nick nieaktualnyTeż miałam problem z libido na tabletach anty. Pytałam gina czy mogę zmienić na inne np a on na to ,że nic to nie da bo tak one działają, że obniżają libido. Odstawiłam i po dwóch miesiącach w miarę ochota wróciła.
Są oczywiście dni kiedy nic mnie nie ruszy ale i są też takie że aż mnie roznosi, dziś tak mam o.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 21:05