Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć czołem drogie Panie,
niedzielna bezsenność mnie męczy mąż pojechał na piłke ja myślę co robić
kwiatuszku teściowe tak mają,moja już się nie odzywa bo jej kiedyś powiedziałam parę słów jak zaczęła kolejny raz się wymądrzać w kwestii dzieci.
Miłego owocnego dnia :-*Januszkowa lubi tę wiadomość
-
Cześć
Mój z psem poszedł, a ja śniadanie idę nam zrobić
Tobie również miłego dnia DariuHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDariaa no to powodzenia życzę!
Powiem Ci, że podziwiam Cię za upór w dążeniu do celu bo niestety mało osób podchodzi do matury po tylu latach. Myślę, że dziewczyny się zgodzą, że należy Ci się miano 'forumowej bohaterki maja'.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 13:57
kwiatuszek789, Januszkowa, Dariaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
natt wrote:Dariaa no to powodzenia życzę!
Powiem Ci, że podziwiam Cię za upór w dążeniu do celu bo niestety mało osób podchodzi do matury po tylu latach. Myślę, że dziewczyny się zgodzą, że należy Ci się miano 'forumowej bohaterki maja'. -
nick nieaktualny
-
Dariaa wrote:o boże dziewczyny jakie to miłe naprawdę ale żadna ze mnie bohaterka nie wiem czy uda mi się wogóle zdać ciężko mi się skupić na nauce polskiego niby umiem pamiętam wciaz się zacinam powiem że jestem już zrezygnowana a ustny już w czwartek!!
Ja na ustny polski uczyłam sie na spacerach. Bralam psa, męża (wtedy jeszcze tylko chłopaka), kartke z tekstem i chodzilismy godzinami a ja mówiłam tekst prezentacji. Może odpuść sobie na jeden dzień i zobaczysz że umiesz. Tylko jesteś już tym zmeczona i twój mózg się zmęczył. Byle byś wiedziała jak zacząć, a resztę powiesz jak sama pisałaś i wiesz o czym pisałaś to będzie dobrze!
I uwierz w siebie! Jesteś naszą bohaterką bez dwóch zdań!Dariaa lubi tę wiadomość
-
Daria mi zawsze lepiej sie uczyło rano, mózg wypoczęty szybciej przyswajał wiedze. Teoretycznie wykuta poszłam na ustny a stres tak mnie zeżarł, ze ledwo zdałam. I jeszcze drzwi naprawiali, wiercili, wkrecali cos, że nie mogłam sie skupić. Jakbym byla tak wyszczekana jak teraz to bym sie zbuntowała i czekała az skończa
A mi dzis owulke probowało zazaczyc na wykresie wiec teraz zejdzie mi sie z czekaniem na @. Jutrzejsza temp pewnie juz ja potwierdzi.
Milej nocy LaseczkiDariaa lubi tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:Ja na ustny polski uczyłam sie na spacerach. Bralam psa, męża (wtedy jeszcze tylko chłopaka), kartke z tekstem i chodzilismy godzinami a ja mówiłam tekst prezentacji. Może odpuść sobie na jeden dzień i zobaczysz że umiesz. Tylko jesteś już tym zmeczona i twój mózg się zmęczył. Byle byś wiedziała jak zacząć, a resztę powiesz jak sama pisałaś i wiesz o czym pisałaś to będzie dobrze!
I uwierz w siebie! Jesteś naszą bohaterką bez dwóch zdań!
tak to jest jak się ma na głowie dom, pracę i jeszcze robiłam studium Administracji oprócz matury ale odpuściłam ostatni semestr a w czerwcu był robiła technika, przełożyłam to jednak o poł roku bo bym chyba sobie pętle na szyje tylko założyła -
dokładnie się nie orientuje ale gdzieś czytałam że może spadać dopiero parę dni po zaczętej @ obserwuj, jak nie to po krwieniu do lekarza bo czasem kobiety mają @ podczas ciąży, miałam kolezankę w szkole dopiero w 6 miesiącu zorientowała się o ciąży bo normalnie miesiączkowała a moja bratowa w pierwszym miesiacu tez miała normlanie w drugim jak sie spoźniła to się zorientowała.
-
Ja też miałam dzisiaj ciężki poranek jeśli chodzi o poranek. A jak pomyślę, że przedemną jeszcze cztery takie zanim doczołgam się do soboty to nie wiem jak sobie poradzę. Tym bardziej, że mój cykl ocipiał już całkiem, temperatura znowu spada, znowu rozciągliwy śluz, brzuch boli jak wściekły a na serduszka nie ma szans
-
Witam kobitki..co u Was? Bo u mnie jakieś plamienie się przyplatalo.. mam tylko nadzieję że to dobrze..z mężem zgoda ale trochę była wczoraj awantura i płacz..Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️