Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Klachy haha smiesznie to brzmi
A ja moze jutro zatestuje jednak jesli temp bedzie optymistyczna. Jedziemy z mezem dzisoaj na zakupki bo wzial sobie wolne bo stluczke mial samochodowa. Nie z jego winy ale biurokracji przy tym pelno.
Kiedys mowilismy ze zmienimy samochod na kombiaka jak bedzie dzidzia, wiecie nowy, wiekszy, bezpieczniejszy. Moze to jakis znak? Ah kobiecy tok myslenia
Jaskoleczko nic nie szkodzi ze zle przeczytalas, to zrozumiale przy naszych staraniach, wykresach, temperaturach, pomirach, sluzach, plamieniach, brakach owulacji, ksiazkowych owulacjach, rozczarowaniach, radosciach etc -
Hej kobietki, kupiłam abonament a co mi tam
mnie boli brzuch i jajniki sadze ze dziś albo wczoraj była owulacja tym bardziej ze od wczoraj mnie śluz zalewa, nie łudze się specjalnie na nic ale co przyjemność też musi być a nie obowiązek tylko także dziś robię kolację niespodziankę przy świecach Oo!kwiatuszek789 lubi tę wiadomość
-
Januszkowa - a nie mówiłyśmy, że z piersiami to będzie fałszywy alarm
A ja stwierdziłam dziś, że też coś zmienię. Kilka z was ostatnio u fryzjera było, więc też se poszłam i... wyszłam o pół metra włosów lżejszaJanuszkowa, kwiatuszek789 lubią tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Januszkowa wrote:Opowiadaj Marronek jaką masz teraz fryzure:)
Normalną Po prostu włosy miałam do tyłka a teraz do ramion sięgają i nie muszę już ich wiązać No i dużo mocniej się kręcą, bo wcześniej pod własnym ciężarem się prostowały
A i pasemka jasne se strzeliłam - jak szaleć to szaleć
A z tych włosów co mi obcięli to fajna peruka by mogła być
Coś w tym stylu, tylko kolor inny -> http://galeria-uczesan.qever.com/cache/fryzury-dla-nastolatek/fryzura-krecone-wlosy-loki-dla-nastolatki.jpg_542.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 18:58
Januszkowa lubi tę wiadomość
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Marronek wrote:Normalną Po prostu włosy miałam do tyłka a teraz do ramion sięgają i nie muszę już ich wiązać No i dużo mocniej się kręcą, bo wcześniej pod własnym ciężarem się prostowały
A i pasemka jasne se strzeliłam - jak szaleć to szaleć
A z tych włosów co mi obcięli to fajna peruka by mogła być
Coś w tym stylu, tylko kolor inny -> http://galeria-uczesan.qever.com/cache/fryzury-dla-nastolatek/fryzura-krecone-wlosy-loki-dla-nastolatki.jpg_542.jpg
Jak tu z Wami piszę to ciekawa jestem nie raz jak wyglądacieMarronek lubi tę wiadomość
-
kwiatuszek789 wrote:
-
Dariaa wrote:ładnie musisz wyglądać
Jak tu z Wami piszę to ciekawa jestem nie raz jak wyglądacie
Niektóre dziewczyny mają swoje prawdziwe zdjęcia jako avki.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Januszkowa! to już jest jedna wiadomość pozytywna...kolejne na pewno będą akie same...ale jakie to jest wymagające przygotowania to badanie...ehh...ale lepiej się teraz poświęcić i zbadać i mieć spokojną głowę, że wszystko jest okkkk...trzymam dalej kciuki : *
Januszkowa lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
adk_1989 wrote:Marronek, to poszalałaś nie było Ci szkoda takich długich włosów ścinać? Ja niestety nie jestem w stanie zapuścić włosów dłuższych niż lekko za ramiona. Mam za cienkie włosy.
Żal to mi było jakieś 5-6 lat temu, jak ponad metr ścięłam Wtedy płakałam u fryzjera
Teraz trochę tak, ale przynajmniej jest mi lżej i latem będzie mi dużo łatwiej. Zresztą za rok odrosną No a ja potrzebowałam jakiejś zmianyHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Witam Was dziewczyny w ten deszczowy poranek.
I życzę miłej sobotyHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
hej wszystkim
własnie wrociłam byłam kupić opone do roweru bo ostatnio wybrałam się do pracy rowerem ale wróćiłam autobusem bo mi opona pękła.
u nas pochmurnie ale przebija się słoneczko
wiatr chłodny ale jak dla mnie i tak ciepło...
Miłej soboty -
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny!
U mnie ostatnia szansa na późną owu stracona wraz z poranną temp.
Zamówiłam nowy termometr bo mój chyba oszukuj. Wydałam na niego 80 zł więc lepiej niech pokazuje ładne wykresy!
Od nowego cyklu lecę z nowym termometrem i chyba zmienię godz pomiaru na 6. Myślę, że będzie bardziej wiarygodna. No i nastawię mózg na pozytywniejsze myślenie.
A tymczasem do 21 w robocie...
Pozdrawiam Was cieplutko! -
natt wrote:Cześć Dziewczyny!
U mnie ostatnia szansa na późną owu stracona wraz z poranną temp.
Zamówiłam nowy termometr bo mój chyba oszukuj. Wydałam na niego 80 zł więc lepiej niech pokazuje ładne wykresy!
Od nowego cyklu lecę z nowym termometrem i chyba zmienię godz pomiaru na 6. Myślę, że będzie bardziej wiarygodna. No i nastawię mózg na pozytywniejsze myślenie.
A tymczasem do 21 w robocie...
Pozdrawiam Was cieplutko!
Biedactwo... Ja dziś do 21:45 na uczelni...
No i teraz już ładnie słoneczko świeci
No żesz kuurna!!!
Roz****ła mnie dzis teściowa!! Nie mogla przeżyć ze jakas blada jestem i najpierw ze moze sie nie wyspałam, to ja mowie ze pewnie pogoda, cisnienie. To ona "a może okres masz?" a ja ze nie. To ona "nieeee?" tak jak by cos juz jej po glowie chodziło " pewnie teraz sie zastanawia co jest ze ona ona blada była durna babanatt lubi tę wiadomość