Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Januszkowa, sama widzisz że jeszcze nie ma czym sie martwic. Pewnie też byłabym wsciekła i smutna zarazem, ale dopuki nie masz wyników nie ma co sie stresować na zapas i zakładac najgorszego.
Wierzę, ze wszystko bedzie dobrze, trzymam kciuki z całych sił :*Januszkowa lubi tę wiadomość
-
witam ponownie znowu do was zaglądam;) eh w końcu zrobiłam test no i lipa a ja myślałam, że coś z tego będzie bo gorzej się ostatnio czuje ale to chyba coś mnie łapie, wczoraj 38,2 dzisiaj 38,1 czy temp mogła zakłócić wynik testu? przez chwile łudziłam się, że jest to możliwe ale chyba nie prawda?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 07:07
margoo89
-
Januszkowa wchodzę, a tu takie smutki widzę.. :* Dopóki problem nie jest potwierdzony badaniami to nie mozesz sie załamywać Kobieto! My wszystkie trzymamy za Ciebie bardzo mocno kciuki! Wierzymy, że nie będzie tak źle jak zakładasz! Trzymaj sie mocno! Całuje !
A co w mojej sprawie.. Dzwoniłam wczoraj do prywatnego gine. Opisałam mu co i jak. Po wysłuchaniu mnie stwierdził, że bez sensu czekać do 21 maja, bo juz za tydzień powinno bić serduszko Tak więc umówiłam się na wizyte 14 maja na 18.20 Trzymajcie kciuki za moją FasolkeRubi, kwiatuszek789, natt, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
Margoo tez cos mi sie wydaje ze dzwnie wysoko ale nasze organizmy sa nieprzewidywalne i wszystko mozzliwe dopuki nie ma @ u mnie dzis znowu o okolo 0,10 w gore. Nakreca mnie ta tempka na jakis cud nad Wisłą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 10:36
Wiola25, natt lubią tę wiadomość
-
kwiatuszek789 wrote:Jutro bede w tescaczu to kupie ten czuly i w niedziele zrobie jak temp nie spadnie albo @ nie przyjdzie.
a w tescaczu jest taki termometr czuły? Ja się tak zbieram i zbieram zeby na allegro zakupić, ale może się przejde do tesco bo blisko mam. A po ile? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny