Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
czekolada wrote:A ja mam dziś załamkę W pracy koleżanka jest w ciąży, odstawiła tabletki i po 2 miesiącach zaszła, oczywiście nieplanowane. A człowiek męczy się, stara się, bierze leki i po co to. Niesprawiedliwe to....
Oj jak ja Cie dobrze rozumiem... U mnie znajoma też odstawiła i od razu zaszła... I jeszcze zdziwiona była, bo specjalnie się nie starali i może ze 2-3 razy było...
Ale trzeba wierzyć, że nam też kiedyś będzie dane zostać matkamiHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Podobno jedni szybko zachodza po odstawieniu a innni niestety długo regulują hormony. Ale mysle, ze nie spinają sie tak jak my, nie myśla tak o tym wszystkim i dlatego tak łatwo im sie zachodzi. Co poradzic. Dobrze Marronek pisze Ja też jestem dobrej myśli
Głowa do gory Czekoladko -
nick nieaktualny
-
kwiatuszek789 wrote:Podobno jedni szybko zachodza po odstawieniu a innni niestety długo regulują hormony. Ale mysle, ze nie spinają sie tak jak my, nie myśla tak o tym wszystkim i dlatego tak łatwo im sie zachodzi. Co poradzic. Dobrze Marronek pisze Ja też jestem dobrej myśli
Głowa do gory Czekoladko
A no co racja to racja... Niby najlepiej o tym nie myśleć, iść na żywioł, wyluzować się, ale... tak się po prostu nie da
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Dziewczyny pomóżcie!!! Dziś miałam dostać @ ale narazie to gdzieś daleko chyba jest bo żadnych oznak nie mam. A moje pytanie to czy orientujecie się jaka powinna być szyjka macicy przed @? Wczoraj była twarda i otwarta a dziś też jest twarda, wysoko ale wydaje mi się że zamknięta. Kompletnie się nie znam na tym:( Już miałam takie ładne regularne cykle 28dniowe, a tu pewnie znów mój organizm zrobił mi psikusa... Dodam, że objawów na @ nie mam żadnych, nic mnie nie boli, jedynie co to śluz... tzn nie wypływa mi np na wkładkę ale w środku mam go sporo...
-
zrobie test po weekendzie jak @ nie przyjdzie... Raczej na ciąże sie nie nastawiam bo w 14dc byłam u gina i zrobił mi usg bo na lewym jajniku miałam torbiel, powiedział że się ładnie wchłonęła. Na prawym był pęcherzyk 13mm to zdecydowanie za mały jak na ten dzień cylku - powiedział. Chyba że był większy który wcześniej pękł....hmmm ale czy to mżliwe żeby lekarz teg nie zauważył na usg że pękł??
-
Kurcze nie mam pojecia, nie chodziłam nigdy na monitoringi i nie mam doswiadczenia w tej kwestii. Ale myśle, ze nie da sie tego na 100% okreslić jeśli nie widziało sie tego momentu. A najpewniejszym dowodem na to ze owulka była jest tak na prawde ciąża.
-
Aniiusiaaa5 wrote:Dziewczyny pomóżcie!!! Dziś miałam dostać @ ale narazie to gdzieś daleko chyba jest bo żadnych oznak nie mam. A moje pytanie to czy orientujecie się jaka powinna być szyjka macicy przed @? Wczoraj była twarda i otwarta a dziś też jest twarda, wysoko ale wydaje mi się że zamknięta. Kompletnie się nie znam na tym:( Już miałam takie ładne regularne cykle 28dniowe, a tu pewnie znów mój organizm zrobił mi psikusa... Dodam, że objawów na @ nie mam żadnych, nic mnie nie boli, jedynie co to śluz... tzn nie wypływa mi np na wkładkę ale w środku mam go sporo...
Powiem ze swojego doświadczenia -> u mnie jest zawsze tak, że po owu jest średnio nisko i twardo, a przed @ robi się średnio miękka lub pozostaje twarda i się lekko otwiera (aby krew mogła wypłynąć).Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
ja idę dziś do roboty mam dziś dyżur w hurtowni aby nie zabrakło komuś czym pisać
a tak serio to mi sie nie chce jak wrócę zaczynam naukę na angielski ustny już wiem ze to nie bedzie tak fajne i miłe a przede wszystkim łatwe jak z Polskim było Boże Daj mi Siłę ...
Miłego Weekendu Laseczki -
nick nieaktualny
-
Natt zaproszenie przyjete juz wczoraj, dziekuje
Daria jakby mi ktos kiedys powiedział, ze niemieckie, który zdawałam bedzie łatwiejszy to bym nie uwierzyła ale tak było teraz masz z górki wiec aby zaliczyc
Nattuś trzymam kciuki mnie cycuchy bolą, juz chce małpe, nienawidze tego bólu -
nick nieaktualny
-
Mnie nie bolą. One mnie dziś napieprzają!! Nawet meżulowi nie daje sie normalnie przytulic bo dre sie jak się nienormalna, kiedy je lekko przyciśnie swoim sadełkiem ale zawsze w dniu kiedy mam dostać @ ból jest delikatniejszy i taki inny i to dla mnie znak że to ten dzien :)a brzuch dopiero daje popalić jak juz sie @ rozkręca, czyli tak 2 dzień.
-
U mnie cycki już od owulacji zaczynają boleć... A przed samą @ przestają boleć a zaczynają napierdzielać. Nieraz tak, że nawet ucisk od stanika boli (przed @ cycki mi rosną, czasem tylko lewa czasem obie się z miseczek lekko wylewać zaczynają), a o wchodzeniu po schodach, bieganiu czy nawet prysznicu (schylanie się i prostowanie) to zapomnij...Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka