Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
natt wrote:Ehh padam z nóg, co za dzień!
Boli jajnik strasznie i ciągnie mnie w dole brzucha. Chcę zrobić trening ale ból mi nie pozwala.
Nic Kobietki uciekam do pracy :*
3majcie się Miłego poniedziałku :* -
nick nieaktualny
-
Hey kobitki... Ale dziś słoneczny dzień do nas zawitał...wkońcu:) już miałam dość tych deszczy. Szkoda tylko że mój M musiał wcześnie rano wyjechać. U mnie @ nadal brak, a mogłaby już przyjsć bo jak M wróci to akurat bym miała płodne, a tu pewnie znowu się wszystko przesunie. I tak tu sobie zaplanuj coś... Ach ten mój walnięty organizm.
-
Aniusia to Ty mówisz, że nie możesz nic zaplanować, jak ja już 3 raz mam plamienie i krwawienie w jednym miesiącu Tzn na przełomie miesiecy, w ciągu 30 dni Ja to sobie dopiero nic nie mogę zaplanować, lekarza mam na 30 maja i nie wiem co wtedy będzie, bo się okaże że znów będzie jakieś plamienie albo cholera wie co.
-
Witajcie Dziewczyny,
To mój pierwszy post na tym forum i postanowiłam się przyłączyć do mojego rocznika
Staramy się już z Moim T. 20 miesięcy. Jestem po pierwszym cyklu, w którym brałam Clostybegyt, Pregnyl, Estrofem no i luteinę. Okres spóźnił mi się 5 dni, ale wiedziałam, że nic z tego, bo test pokazał jedną krechę.
Tak się zastanawiam, czy ma jakieś znaczenie ile cykli się stymuluje, czy nie? Czy są większe szanse na zajście np. 3 cyklu stymulowanym czy nie ma to w ogóle znaczenia?
-
Hej dziewczynki dawnooo mnie tutaj nie było , mialam tyyyle na głowie plus problem z netem i o. Ale juz wracam i postaram sie nie odstawać heh. Mam nadzieję ze wybaczycie mi taka dluga nieobecność nie uda mi sie nadrobic po miesiecznej nieobecnosci ale może wbiję się na bieżąco . Dziś pochwale sie tylko że podjelismy z mężem decyzję, że w następnym cyklu bedziemy starać się o dzidzię w tym mi wypadł antybiotyk bo byłam chora więc odpuszczam ale w nastepnym juz zrobie wxzystko by sie udalo bede potrzebowala duuuzo kciukow wiec licze na was ! Milego popołudnia
jaskolka89, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
kiniucha89 wrote:Hej dziewczynki dawnooo mnie tutaj nie było , mialam tyyyle na głowie plus problem z netem i o. Ale juz wracam i postaram sie nie odstawać heh. Mam nadzieję ze wybaczycie mi taka dluga nieobecność nie uda mi sie nadrobic po miesiecznej nieobecnosci ale może wbiję się na bieżąco . Dziś pochwale sie tylko że podjelismy z mężem decyzję, że w następnym cyklu bedziemy starać się o dzidzię w tym mi wypadł antybiotyk bo byłam chora więc odpuszczam ale w nastepnym juz zrobie wxzystko by sie udalo bede potrzebowala duuuzo kciukow wiec licze na was ! Milego popołudnia
Witamy z powrotem
No to trzymamy mocno kciuki za ten cykl - oby Wam się udało
Michelle - witajkiniucha89 lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualny
-
natt wrote:Cześć Kiniucha!
Powodzenia, oby się udało szybciutko!
Mój jajcor boli tak bardzo, że chodzenie po schodach w pracy było totalną katorgą! /
Zaczynam się zastanawiać czy to nie jakaś dziadowska torbiel...