Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Michelle wrote:A mnie jakieś grypsko bierze. ;(
Miłego dnia Dziewczyny!
To na słoneczko idź się wygrzaćHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualnyCo ja miałam dziś za poranek!
Całą noc śniły mi się głupoty przez które budziłam się co 1-1,5 h.
Rano wyłączyłam budzik [czego totalnie nie pamiętam...] i prawie zaspałam do pracy! Wyparowałam z łóżka i podczas siku przypomniało mi się, że miałam zrobić test. Zaczęłam na niego sikać i zauważyłam ,że nic się tam nie dzieje. Pomyślałam, że to jeden z tych felernych , i poleciałam szybko po drugi. A drugi to samo czyli nic! Zmarnowałam poranne siku na dwa pokręcone testy i nic się nie dowiedziałam! Chyba to znak, że nie powinnam była ich robić bo zaczyna mnie boleć brzuch tak małpowo i zauważyłam trochę zabrudzonego śluzu, który zazwyczaj nie zwiastuje nic dobrego. -
nick nieaktualny
-
Pleasure wszystkiego co najlepsze!
Dziewczyny mam pytanie, byłam dzisiaj u gin i przepisała Encorton od 5 dc. Przeczytałam ulotkę i zwątpiłam. Nic tam nie ma o leczeniu niepłodności, tylko jakieś same poważne choróbska. Nie wiem cyz mam to w ogóle brać.
Brała, któraś z Was to może?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 18:31
-
dziewczynki wpadam tylko na chwilkę...mam pytanko...jutro idę na wizytę na którą ciężko się dostać dlatego pytam Was czy może wiecie o co jeszcze powinnam spytać oprócz tego skąd u mnie te plamienia 4 dniowe i żeby mi dał skierowanie na badanie progesteronu...może macie jakiś pomysł o co go tu jeszcze wypytać..Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Rubi a może jeszcze inne badania hormonów? Tsh, prl? Na majówkach dużo pisały dziewczyny o hormonach... moze warto zaryzykowac i poprosić o wiecej badan
Michelle nie znam tego leku ale teraz poczytalam ulotke w necie i rzeczywiscie dziwne to troche. Moze zapytaj a aptece na o gównie sie go stosuje i czy ma to jakis związek z ginekologią...? -
macie rację...może on sam zaproponuje...to taki cudowny lekarz, że nie chce mi się wierzyć, że tacy jeszcze istnieją...mówię Wam...jak byłam u niego po raz pierwszy to się prawie popłakałam, że on taki miły i pomocny...a poza tym ma swoją klinikę i jest chwalony przez ciężarne na lewo i prawo..tylko ciężko się do niego dopchać...więc poproszę o kompleksowe badania jeśli sam nie zaproponuje..Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Michelle wrote:
ze sterydami bym uważała osobiście... -
Rubi wrote:czerwiec to miesiąc moich urodzin więc mam nadzieję, że pan doktor zrobi jakieś czary mary i zajdę w ciąże : )
To nie lekarz tylko twój mąż zrobi czary mary swoją... "różdżką"Rubi, kwiatuszek789, Januszkowa lubią tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Jasne
Męża też zmuszę by kciuki za Ciebie trzymałDariaa lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka