Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRubi popieram dziewczyny. Poproś o badania hormonów ,chociaż kilka takich podstawowych na początek. Jeśli to faktycznie dobry lekarz to na pewno Ci doradzi co tam trzeba zrobić. Powodzenia.
Też bym chciała prezencik w czerwcu.. tak na pierwszą rocznicę. -
pleasure wrote:
Kwiatuszku jak dobrze zareaguje na CLO to z moich obliczeń wynika, że chyba też 18 czerwca będę testować .Izuniaa89 lubi tę wiadomość
-
jaskolka89 wrote:Któraś z Was pisała, że dostała Encorton - a masz za wysokie TSH albo za niskie? On reguluje tarczycę z tego co wiem. On jest ogólnie silnie przeciwzapalny, nawet działa, jako jeden z nielicznych leków niesterydowych, na łuszczycę.
-
Michelle wrote:Tak, ja dostałam to dzisiaj.
Mam wszystkie wyniki w normie, nie wiem dlaczego mi to dała. Coś tam wspominała o za cienki endometrium, ale na to mi chyba dała od 9dc Estrofem.
Powodzenia Dariaa. Ja jutro o tej porze walczę w sądzie!
A jak Ci ten estroferm kazała brać?
Też to brałam jeden cykl, razem z lutenylem. Skończyło się wydłużeniem fazy lutealnej do 22 dni, a teraz mam drugi cykl z rzędu bez owulacyjny...
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualnyDzień dobry!
Dariaaa daj znać jak poszło jak tylko zajrzysz.
U mnie dziś jedna kreska. W sumie to dopiero 11 dpo ale temp znów skoczyła do 36,7 więc pomyślałam, że spróbuję. No nic.
Chyba porwę M na zakupy. Marzy mi się kolorowa letnia sukienka!
Miłego dnia dziewczynki! -
natt wrote:Dzień dobry!
Dariaaa daj znać jak poszło jak tylko zajrzysz.
U mnie dziś jedna kreska. W sumie to dopiero 11 dpo ale temp znów skoczyła do 36,7 więc pomyślałam, że spróbuję. No nic.
Chyba porwę M na zakupy. Marzy mi się kolorowa letnia sukienka!
Miłego dnia dziewczynki!
Nowa sukienka zawsze się przyda
Tobie również miłego dnianatt lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
hejkwiatuszek789 wrote:Heja heeeeej
Tez za mna chodzi jakas sukieneczka, taka letnia, zwiewna, cienka
Ale moze zakupy jakies zrobie jak @ sie skonczy bo dzis mnie w koncu nawiedzila
Daria nic nie robie w pracy i trzymam ksiukasykwiatuszek789 lubi tę wiadomość
-
Nie mówicie nic o zakupach. Ja jestem ostatnio w kiepskim nastroju i wtedy mam ogromną potrzebę pożerania tony słodyczy i kupowania tego co mi tylko wpadnie w ręce... Masakra jakaś. Tyle kasy ostatnio wydałam na jakieś niepotrzebne nikomu pierdoły. Najgorzej jest jak wchodzę do Rosmanna. Tam jest szał... A potem mi wszystko leży i się kurzy... mam ze 4 balsamy do ciała a nie używam żadnego bo nie lubię No nie jestem racjonalna czasami w zakupach
Izuniaa89 lubi tę wiadomość