X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie rożnie czasem bolą od owu a czasem nie wcale do miesiaczki

byłam na zakupach po pracy naszło mnie na śledzie w śmietanie poł opakowania opedzlowałam jak wrocilam dodatkowo ogórki kiszone się zaopatrzyłam... oj zdecydowanie @ niedługo.

2.06.2019 <3 mama Marysi nasz cud :*

phv3n5q.png
  • binka Przyjaciółka

Wysłany: 17 maja 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wszystkim,
    u mnie przed @ zawsze moje piersi robią się o rozmiar większe i wychodzą na nich żyłki, nienawidzę tego bo normalnie też mam bardzo duży biust.Dodatkowo boli mnie podbrzusze i mam dużo śluzu ( podobne objawy do ciąży ) więc wyobraźcie sobie ile razy już wkręcałam sobie, że jestem w ciąży.
    Dziewczyny czy któraś z Was robiła już test po stosunku? Wybieram się w przyszłym cyklu i zastanawiam się jak to wygląda i jak się przygotować.

43c852ca754472e2c71cfc98cf7233e9.png
    07/2012 na zawsze w naszych sercach (*)
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    binka wrote:
    Hej Wszystkim,
    u mnie przed @ zawsze moje piersi robią się o rozmiar większe i wychodzą na nich żyłki, nienawidzę tego bo normalnie też mam bardzo duży biust.Dodatkowo boli mnie podbrzusze i mam dużo śluzu ( podobne objawy do ciąży ) więc wyobraźcie sobie ile razy już wkręcałam sobie, że jestem w ciąży.
    Dziewczyny czy któraś z Was robiła już test po stosunku? Wybieram się w przyszłym cyklu i zastanawiam się jak to wygląda i jak się przygotować.
    myślałam o tym aczkolwiek nie poszłam nie znalazłam miejsca gdzie to sie wykonuje :/ chętnie też sie dowiem coś wiecje.

phv3n5q.png
  • binka Przyjaciółka

Wysłany: 17 maja 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaa wrote:
    myślałam o tym aczkolwiek nie poszłam nie znalazłam miejsca gdzie to sie wykonuje :/ chętnie też sie dowiem coś wiecje.

Mój gin powiedział, że mamy jak najszybciej ten test zrobić i jeżeli będzie negatywny to zrobimy inseminację.
    Wiem, że robi się go przed owulacją i ok 2-8 godz po współżyciu udaje się na badania. No i wiem, że po stosunku nie wolno się wykąpać :( chyba tylko delikatnie wodą podmyć. A sama się na tym zastanawiam...

• Dariaa Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    binka wrote:
    Mój gin powiedział, że mamy jak najszybciej ten test zrobić i jeżeli będzie negatywny to zrobimy inseminację.
    Wiem, że robi się go przed owulacją i ok 2-8 godz po współżyciu udaje się na badania. No i wiem, że po stosunku nie wolno się wykąpać :( chyba tylko delikatnie wodą podmyć. A sama się na tym zastanawiam...
    a Mówił CI Twój lekarz gdzie masz go wykonAĆ ten test?

phv3n5q.png
  • binka Przyjaciółka

Wysłany: 17 maja 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha i robię go w Klinice Leczenia Niepłodności w Gdańsku

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to nawet nie mam pojęcia co to za test o którym mówicie. :)
    Taka jestem zielona! :)

Uciekam na spacer bo szkoda marnować ładną pogodę a poza tym muszę uciec przed lodówką bo chyba zaraz zjem nawet plastikowe półki z niej ! ;//
    Zawsze jem zdrowo i lekko i owszem zdarzają mi się dni przed @ że ciągnie mnie na słodkie ale teraz to jakieś nieporozumienie po prostu. już sama na siebie zaczynam być zła.

• Dariaa Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natt wrote:
    Ja to nawet nie mam pojęcia co to za test o którym mówicie. :)
    Taka jestem zielona! :)

Uciekam na spacer bo szkoda marnować ładną pogodę a poza tym muszę uciec przed lodówką bo chyba zaraz zjem nawet plastikowe półki z niej ! ;//
    Zawsze jem zdrowo i lekko i owszem zdarzają mi się dni przed @ że ciągnie mnie na słodkie ale teraz to jakieś nieporozumienie po prostu. już sama na siebie zaczynam być zła.
    u nas cały dzień leje końcaaaa nie wiadać pogoda mnie tak dołuje ze szok :( beczeć mi sie chce

phv3n5q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaa wrote:
    u nas cały dzień leje końcaaaa nie wiadać pogoda mnie tak dołuje ze szok :( beczeć mi sie chce

Dariaaa mieszkam w Ie, kraju który słynie z tego, że na 365 dni w roku pada minimum 180. Nauczyłam się z tym żyć i bardziej niż zwykle doceniam nawet mały promyk słońca. :) No i nie marudzę, że mi za ciepło jak jadę na wakacje nawet jak jest 40 stopni! :D

• Dariaa Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natt wrote:
    Dariaaa mieszkam w Ie, kraju który słynie z tego, że na 365 dni w roku pada minimum 180. Nauczyłam się z tym żyć i bardziej niż zwykle doceniam nawet mały promyk słońca. :) No i nie marudzę, że mi za ciepło jak jadę na wakacje nawet jak jest 40 stopni! :D
    to podziwiam... :)
    idę do wyra poleżę odstresuję się i tyleeee na dziś OoOoO ! :P

phv3n5q.png
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaja mnie bolą :-P

phv3n5q.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh u mnie chyba też ku @ bo opędzlowałam dziś całą makrele i chciałam zjeść jeszcze po tym musli z mlekiem... fajne zestawienie nie? :D
    a cycki coraz bardziej napier-papier :/

Januszkowa lubi tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie chyba się szykuje kolejny cykl bezowulacyjny...
    Jak się okaże, że przez te leki od gina coś jeszcze mi się spierdoliło... chyba pójdę i go uduszę...

Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
    25.03.2015 - biochemiczna.
    6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Naturalny cud w czerwcu 2020 roku :) Spodzewamy się synka :)

Wysłany: 17 maja 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marronku a na ulotce nie czytałas o skutkach ubocznych? może napisali, ze ma wpływ na cykl... Ale teraz poleciała w dól to może zacznie sie już wzrost i piękny skok :) trzymam kciuki aby tak było :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Marronku a na ulotce nie czytałas o skutkach ubocznych? może napisali, ze ma wpływ na cykl... Ale teraz poleciała w dól to może zacznie sie już wzrost i piękny skok :) trzymam kciuki aby tak było :)

Ja raczej obstawiam kolejny bezowulacyjny... Na razie póki starania wstrzymane mi to nie przeszkadza, ale... jak ta tendencja sie utrzyma to bedzie źle...

6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Wysłany: 17 maja 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi się to już dziwne bo jednak nie powinno tak być :/

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maronek ja też byłam w stanie dać sobie rękę uciać że z owu wielka dupa a tu w 28 dniu mnie zaskoczyła! Więc czekaj cierpliwie. ;)

kwiatuszek789 lubi tę wiadomość

• Dariaa Autorytet

Wysłany: 18 maja 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej hello :D
    Pije kawe sniadanko wciągnełam :D
    wstałam z ogromnym bólem głowy jak na kacu a przecież nie piłąm :P

życzę Wam miłej spokojnej niedzieli :) <3

Januszkowa lubi tę wiadomość

phv3n5q.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 18 maja 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria tobie również miłej niedzieli :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety dziś do pracy. Takie życie! :D

Kurdęęęę temp znów w górę! :)
    No i jak tu nie mieć nadziei i uniknąć rozczarowania...

‹‹ 111 112 113 114 115 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ