Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie rożnie czasem bolą od owu a czasem nie wcale do miesiaczki
byłam na zakupach po pracy naszło mnie na śledzie w śmietanie poł opakowania opedzlowałam jak wrocilam dodatkowo ogórki kiszone się zaopatrzyłam... oj zdecydowanie @ niedługo. -
Hej Wszystkim,
u mnie przed @ zawsze moje piersi robią się o rozmiar większe i wychodzą na nich żyłki, nienawidzę tego bo normalnie też mam bardzo duży biust.Dodatkowo boli mnie podbrzusze i mam dużo śluzu ( podobne objawy do ciąży ) więc wyobraźcie sobie ile razy już wkręcałam sobie, że jestem w ciąży.
Dziewczyny czy któraś z Was robiła już test po stosunku? Wybieram się w przyszłym cyklu i zastanawiam się jak to wygląda i jak się przygotować. -
binka wrote:Hej Wszystkim,
u mnie przed @ zawsze moje piersi robią się o rozmiar większe i wychodzą na nich żyłki, nienawidzę tego bo normalnie też mam bardzo duży biust.Dodatkowo boli mnie podbrzusze i mam dużo śluzu ( podobne objawy do ciąży ) więc wyobraźcie sobie ile razy już wkręcałam sobie, że jestem w ciąży.
Dziewczyny czy któraś z Was robiła już test po stosunku? Wybieram się w przyszłym cyklu i zastanawiam się jak to wygląda i jak się przygotować. -
Dariaa wrote:myślałam o tym aczkolwiek nie poszłam nie znalazłam miejsca gdzie to sie wykonuje chętnie też sie dowiem coś wiecje.
Mój gin powiedział, że mamy jak najszybciej ten test zrobić i jeżeli będzie negatywny to zrobimy inseminację.
Wiem, że robi się go przed owulacją i ok 2-8 godz po współżyciu udaje się na badania. No i wiem, że po stosunku nie wolno się wykąpać chyba tylko delikatnie wodą podmyć. A sama się na tym zastanawiam...
-
binka wrote:Mój gin powiedział, że mamy jak najszybciej ten test zrobić i jeżeli będzie negatywny to zrobimy inseminację.
Wiem, że robi się go przed owulacją i ok 2-8 godz po współżyciu udaje się na badania. No i wiem, że po stosunku nie wolno się wykąpać chyba tylko delikatnie wodą podmyć. A sama się na tym zastanawiam... -
nick nieaktualnyJa to nawet nie mam pojęcia co to za test o którym mówicie.
Taka jestem zielona!
Uciekam na spacer bo szkoda marnować ładną pogodę a poza tym muszę uciec przed lodówką bo chyba zaraz zjem nawet plastikowe półki z niej ! ;//
Zawsze jem zdrowo i lekko i owszem zdarzają mi się dni przed @ że ciągnie mnie na słodkie ale teraz to jakieś nieporozumienie po prostu. już sama na siebie zaczynam być zła. -
natt wrote:Ja to nawet nie mam pojęcia co to za test o którym mówicie.
Taka jestem zielona!
Uciekam na spacer bo szkoda marnować ładną pogodę a poza tym muszę uciec przed lodówką bo chyba zaraz zjem nawet plastikowe półki z niej ! ;//
Zawsze jem zdrowo i lekko i owszem zdarzają mi się dni przed @ że ciągnie mnie na słodkie ale teraz to jakieś nieporozumienie po prostu. już sama na siebie zaczynam być zła. -
nick nieaktualnyDariaa wrote:u nas cały dzień leje końcaaaa nie wiadać pogoda mnie tak dołuje ze szok beczeć mi sie chce
Dariaaa mieszkam w Ie, kraju który słynie z tego, że na 365 dni w roku pada minimum 180. Nauczyłam się z tym żyć i bardziej niż zwykle doceniam nawet mały promyk słońca. No i nie marudzę, że mi za ciepło jak jadę na wakacje nawet jak jest 40 stopni! -
natt wrote:Dariaaa mieszkam w Ie, kraju który słynie z tego, że na 365 dni w roku pada minimum 180. Nauczyłam się z tym żyć i bardziej niż zwykle doceniam nawet mały promyk słońca. No i nie marudzę, że mi za ciepło jak jadę na wakacje nawet jak jest 40 stopni!
idę do wyra poleżę odstresuję się i tyleeee na dziś OoOoO ! -
A mnie chyba się szykuje kolejny cykl bezowulacyjny...
Jak się okaże, że przez te leki od gina coś jeszcze mi się spierdoliło... chyba pójdę i go uduszę...Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
kwiatuszek789 wrote:Marronku a na ulotce nie czytałas o skutkach ubocznych? może napisali, ze ma wpływ na cykl... Ale teraz poleciała w dól to może zacznie sie już wzrost i piękny skok trzymam kciuki aby tak było
Ja raczej obstawiam kolejny bezowulacyjny... Na razie póki starania wstrzymane mi to nie przeszkadza, ale... jak ta tendencja sie utrzyma to bedzie źle...Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
nick nieaktualny
-
Daria tobie również miłej niedzieliHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
nick nieaktualny