Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lenka, to ja nie wiem co on jeszcze robi w pracy niech zwija żagle i pędzi do Ciebie
no w każdym razie udanego wieczoru :)ja miałam wczoraj próbę i może dziś też zadziałamy i poczekamy 2 tyg. na efekty...kwiatuszek789 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
lenka123321 wrote:kurde no mam nadzieje ze jesli dzisiaj bedziemy dzialac, pomimo ze ta kreska jest blada to te plemniory dozyja do jutra,zaczyna sie klucie jajnika
Dożyją, dożyją Trzymam kciuki
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sara_nar wrote:Dziewczyny ! 1,5 roku starań i dzisiaj wyszły mi dwie kreski i to nie był test owulacyjny !
http://fotoo.pl/show.php?img=767206_img-20140401-192951.jpg.html
GratulujeHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Ja, przy cukrzycy nie mam na co czekać a i M. dziadkiem na wywiadówki chodził nie będzie.
Jutro idę na betę. Ja nie wiem jak ja to przeżyję, najpierw człowiek się martwi, że się nie udaje, a później jak już się uda, to czy wszystko jest ok. Czy nie popełni się jakiegoś błędu. Ja martwię się o cukry, mimo, że mam w normie, to stres jest.