Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pochmurny, to fakt ale za to nie poniedziałek a wtorek więc coraz bliżej piątku
Nareszcie wyznaczyło mi owulację! Teraz tylko czekac na okres i zaczynamy od nowa. Może następny cykl będzie już w miarę normalny
Co ja tu czytam, czyżbyśmy czekały na piękne dwie krechy? -
Januszkowa wrote:Hej! Wyjatkowo sie spie. Wrocilam o 1 w nocy. Nie moge spac. Testu nie robilam jeszcze i raczej dzisiaj nie zrobie. Temp. 36,9. Troche spadla. Boli mnie glowa, pogoda beznadziejna, nie ruszam sie z lozka przynajmniej do 10;) Mam wolne.
Mam strasznego cykora przed testowaniem. -
Hej dziewczynki! Nie komentuje pogody za oknem bo mnie strzela nie powiem co!
Asienko wstawaj z wyrka i testuj , no chyba ze wolisz na bete sie przejechac . Trzymam mocno kciuki i bede dzis wiecznie zagladac czy cosik nie napisalas :d
wczoraj zrobilam mojemu mężowi sliczne deserki. Szkoda ze nie moge foty wstawic
Pozdrawiam was i duzego buziaka wirtualnego wysylam :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 08:21
Januszkowa lubi tę wiadomość
-
Asiu, trzymam mocno kciuki A jak się boisz zatestować to zaczekaj jeszcze dzień czy dwa, lub... od razu idź na betę
Januszkowa lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Ja mam we wrześniu rocznicę (tuż przed moimi urodzinami)
Ale szczerzę, wątpię bym na pierwszą rocznicę była w ciąży Może na kolejną będęHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
kwiatuszek789 wrote:Widze ze dla wielu z nas 2011rok byl szczesliwy wiec i 2014 tez bedzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 08:52
-
kiniucha89 wrote:Mam nadzieje a potem w 2016 zrobimy wszystkie zjazd w jednym miejscu z naszymi roczniaczkami
Pomysł super, ale... obawiam się, że z wykonaniem może być większy problem
Ja ze Świętochłowic jestemHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
kiniucha89 wrote:Ja jestem z Inowroclawia
Ooo, będę przez Inowrocław przejeżdżała w drodze na wakacjeHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka