X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny my jesteśmy po prostu ekonomiczne i tyle :) :) :) Ja też należę do tej elity, jedna lampeczka, góra dwie i już humorek jest :) Fajnie byłoby się tak spotkać w realu :) Ja jestem z Gdańska, więc w sumie Łódź też byłaby ok :) Nawet w sierpniu będę przez nią przejeżdżała, bo jedziemy z K na południe, pod Częstochowę :)

Asiu przykro mi, ale głowa do góry, może jeszcze za wcześnie i nie wszystko stracone :)

Jak u was w pracy? U mnie dzisiaj mniejszy zapierdziel, ale i tak dosyć spory.
    Dorotka a jak Perełka? Już powróciła do zdrowia?

• pleasure Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 18:52

Marzec x 2 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Ja jak piwko tylo tylko z sokiem podwojnym. A jak winko to slodkie. Wczoraj z półsłodkim meczyłam sie troszke. Ale fakt oszczędność spora :)
    Dokładnie, ja najbardziej to z sokiem malinowym, a Ty?
    W prezencie ślubnym zamiast kwiatów zażyczyliśmy sobie z K alkohol i słuchajcie mamy dużo win wytrawnych i półwytrawnych <blee> i zastanawialiśmy się jak je wypić, bo nikt u mnie za tego typu winem nie przepada, więc mój genialny K wpadl na pomysł, żeby cukru dosypać do tego winka. I wiecie, że jest ok, da się wypić :D

• Marronek Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Ja jak piwko tylo tylko z sokiem podwojnym. A jak winko to slodkie. Wczoraj z półsłodkim meczyłam sie troszke. Ale fakt oszczędność spora :)

Piwa wcale, wino - czerwone krzywiące ryj (czytaj mocno wytrawne).
    Sake też mi smakuje, ale tylko ciepła :) Kiedyś piłam też Jasia z kolą, ale... teraz koli nie powinnam więc Jasia już nie piję :)

Rubi lubi tę wiadomość

Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
    25.03.2015 - biochemiczna.
    6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Naturalny cud w czerwcu 2020 roku :) Spodzewamy się synka :)
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Marzec x 2 <3 <3
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana89 wrote:
    Dokładnie, ja najbardziej to z sokiem malinowym, a Ty?
    W prezencie ślubnym zamiast kwiatów zażyczyliśmy sobie z K alkohol i słuchajcie mamy dużo win wytrawnych i półwytrawnych <blee> i zastanawialiśmy się jak je wypić, bo nikt u mnie za tego typu winem nie przepada, więc mój genialny K wpadl na pomysł, żeby cukru dosypać do tego winka. I wiecie, że jest ok, da się wypić :D

Myśmy też dostali dużo win i... sporej części już nie ma :) Oboje z mężem lubimy czerwone krzyworyje :P
    Jeden kumpel jak mi wręczał wino przy życzeniach walnął tekstem - "jak bym Ci dał kwiaty to za 10 lat już dawno by uschły lub zgniły, a tak będziesz miała 20 letnie wino".

Ana89 lubi tę wiadomość

6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marronek wrote:
    Myśmy też dostali dużo win i... sporej części już nie ma :) Oboje z mężem lubimy czerwone krzyworyje :P
    Jeden kumpel jak mi wręczał wino przy życzeniach walnął tekstem - "jak bym Ci dał kwiaty to za 10 lat już dawno by uschły lub zgniły, a tak będziesz miała 20 letnie wino".
    Dobre :) A wiadomo im dłużej stoi winko, tym lepsze...hahahaha :)
    No my wyszliśmy z założenia, że kwiaty nam zwiędną i do kosza pójdą, a poza tym zawsze ktoś je przyniesie, totek to też marna szansa, a tak alkohol to każdy przyniesie jakąś flaszeczkę i będziemy mieli na wieczory :) I rzeczywiście jakbym miała raz jeszcze decydować to też wybrałabym alkohol. Dużo nie piję, na dodatek mam słabą głowę, ale do smaku, od czasu do czasu fajnie sobie coś strzelić :D

• kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu Perełka moja ma sie juz calkiem dobrze, nie moge sie napatrzec jak biega szczeka i wcina z apetytem od niedzieli jedno i to samo :) ze sie jej jeszcze nie znudzilo hihi ale narazie zoladek, trzustka i wątroba musza zaczac normalnie pracowac aby zaczela jesc jakies inne specjaly niz ryz z marchewka ;D ale moja radosc i szczescie jest nie do opisania :)

Ja jak soczek to tez malinowy. Kiedys jakis zielony wziełam bo ładnie wyglądał ale myślałam ze padne pijąc go. Bleeee ;/

Ja dostałam kwiaty bo nie pisalismy ze chcemy wina, jakos nie moglam sie przełamac i prosic o cos. Chociaz z perspetywy czasu troche żałuje ale juz po fakcie :)

Ja wczoraj półsłodkie winko troszke posłodziłam bo sie krzywiłam strasznie a wspomagam moje endo wiec trzeba sie przemoc jakos :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 11:02

klz9io4pkfldzhbc.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Marzec x 2 <3 <3
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana89 wrote:
    Dobre :) A wiadomo im dłużej stoi winko, tym lepsze...hahahaha :)
    No my wyszliśmy z założenia, że kwiaty nam zwiędną i do kosza pójdą, a poza tym zawsze ktoś je przyniesie, totek to też marna szansa, a tak alkohol to każdy przyniesie jakąś flaszeczkę i będziemy mieli na wieczory :) I rzeczywiście jakbym miała raz jeszcze decydować to też wybrałabym alkohol. Dużo nie piję, na dodatek mam słabą głowę, ale do smaku, od czasu do czasu fajnie sobie coś strzelić :D

Myśmy od razu powiedzieli (podczas zapraszania), że w poniedziałek po weselu jedziemy w podróż poślubną i kwiatami się nie nacieszymy. Wolimy wino, albo książkę. Bukiety dostałam dwa... Jeden z ręczników, a drugi z rafaello :P

Rubi lubi tę wiadomość

Wysłany: 3 czerwca 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pleasure wrote:
    No właśnie czytałam, że czerwone wino pomaga na endo a moje jest tak małe, że... Ale biorę metforminę i na ulotce jest napisane, że nie mogę nawet grama alkoholu pić ;/ Więc mam problem.
    lipnie ale jak endo kiepskie to gin powinien cos wymodzic bo tak to implantacja sie nie powiedzie :/

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marronek wrote:
    Piwa wcale, wino - czerwone krzywiące ryj (czytaj mocno wytrawne).
    Sake też mi smakuje, ale tylko ciepła :) Kiedyś piłam też Jasia z kolą, ale... teraz koli nie powinnam więc Jasia już nie piję :)
    ja też jak wino to tylko wytrawne....najczęściej czerwone, ale czasem lubie takie zimne białe z lodóweczki...a jeśli chodzi o picie to przed ciążą mogłam więcej chlapnąć :P ale od listopada nie piłam 3 miesiące i teraz okazjonalnie lampeczkę wódki wcale...więc kilka łyków i jestem gotowa : P

Marronek lubi tę wiadomość

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️

Wysłany: 3 czerwca 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czasami mam chec sie upic przy jakims grillu ale teraz przy intensywniejszych staraniach o bobo jakos odchodzi mi ta mysl szybko bo wole zeby leki mocniej działały a po alko to wiadomo, że pochrzani sie...

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też nie miałam kwiatów tylko winko : P bo jechaliśmy we wtorek po weselu się byczyć ; ) ale już dawno tych win nie ma..ślad po nich zaginął..nie wiem kto to wypił : P

Styczeń 2014 [*] 9t
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️

Wysłany: 3 czerwca 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie puste butelki Wam dali :D

Rubi, Marronek lubią tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Pewnie puste butelki Wam dali :D
    haha poplułam się aż..: P no właśnie na pewno !!!

kwiatuszek789 lubi tę wiadomość

Styczeń 2014 [*] 9t
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Marzec x 2 <3 <3

Wysłany: 3 czerwca 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahha :D sami przed kosciołem wypili i ooo masz babo placek :D

klz9io4pkfldzhbc.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Marzec x 2 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u nas jeszcze cośtam jest :) Ale to dlatego, że w zeszłym roku ślub mieliśmy, we wrześniu, więc jeszcze coś jest, ale zapasy się kurczą, a ostatnio to w zastraszającym tempie :)

‹‹ 153 154 155 156 157 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ