Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kwiatuszek 789 -Dorota
Natt - Natalia
Marronek - Magda
Marysia7812- Maria
Pleasure -Magda
Adk_1989 - Kamila
Jaskołka89 - Justyna
Januszkowa -Asia
Ana89 - Ania
Rubi -Elka
Tinusia -Justyna
Kiniucha89- Kinga
Michelle -Michalina
Jolaaa 89 -Jolka
Czekolada - Marlena
Sara_Nar -?
Kopiuje ku przypomnieniuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 09:34
-
kiniucha89 wrote:To koniecznie napisz to na kawke wpadniesz !
kwiatuszek789 wrote:Warszawa mi pasuje jak najbardziej
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
To może środek Polski wyznaczymy : D nie będę się musiała ruszać : D
Witam Was..moja rocznica jest 25 sierpnia, ale wolałabym nie czekać tak długo na dwie krechy : (
Wypiłam wczoraj dużą lampkę białego winka i oczywiście je poczułam, bo teraz pije rzadko albo wcale więc cokolwiek się napije już mnie bierze..: PWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 10:20
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Rubi wrote:To może środek Polski wyznaczymy : D nie będę się musiała ruszać : D
Witam Was..moja rocznica jest 25 sierpnia, ale wolałabym nie czekać tak długo na dwie krechy : (
Wypiłam wczoraj dużą lampkę białego winka i oczywiście je poczułam, bo teraz pije rzadko albo wcale więc cokolwiek się napije już mnie bierze..: PRubi lubi tę wiadomość
-
kwiatuszek789 wrote:Elcia pij czerwone, zdrowsze! i nie martw sie ja po jednej tez juz wesola sie zrobilam
I tak jesteś dobra Mnie zazwyczaj wystarczy kilka łyków i już mam w czubie
Jak to mój mąż mówi, jestem ekonomiczna w jedzeniu i piciukwiatuszek789, Rubi lubią tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Januszkowa wrote:Zrobiłam test. Negatywny. Ani cienia drugiej kreski.
Przykro mi... może po porostu za wcześnie... Pozostaje Ci czekaćHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
kwiatuszek789 wrote:Madziu padlam i wyobrazilam sobie nas na wspolnym spotkaniu po lampce wina albo malym piwie hahaah jak my wszystkie takie "pijaczki" jestesmy
Wino jeszcze ok, ale piwo nie... jakoś tak mi za bardzo śmierdzi (lub jak to mnie zawsze kumpel koryguje - pachnie smrodem ).
Ale pomyśl o plusach Jak my takie pijaczki to jedna butelka wystarczy - ile kasy zaoszczędzimyHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka