SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana89 wrote:
    ten smak, zapach, pianka itp. :D
    Nad czym się jeszcze zastanawiasz? :D

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    I jak tam laseczki się czujecie dzisiaj? Ja padam na twarz. Chyba pogoda wysysa ze mnie sił witalne bo jestem tak oklapła, że masakra.

A dalej zamarzam :(

Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
    25.03.2015 - biochemiczna.
    6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Naturalny cud w czerwcu 2020 roku :) Spodzewamy się synka :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Nad czym się jeszcze zastanawiasz? :D
    Dorcia chyba masz rację, zrobię dziś wyjątek i wypiję drugą kawkę :D

kwiatuszek789 lubi tę wiadomość

Wysłany: 3 czerwca 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smacznego :) ja na kawke nie mam checi ale mięta tez jest ok :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • adk_1989 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zasypiam na siedzące. Roboty mam huk ale chęci żadnych. I jeszcze mnie na żarcie wzięło dzisiaj. Mam tak czasami, że bym nic tylko buzią cały dzień ruszała. A najchętniej to bym zjadła frytki z maka i cheesburgera :D

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania raz nie zawsze! ;)
    Ja wypijam dwie dziennie ale jak mam wolne tak jak dziś i siedzę w domu to był i z galon wypiła z nudów! :

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja obczajam na grouponie wakacje :P

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie się wybierasz Dorota, pochwal się! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia dokładnie :) W ogóle to ja uwielbiam kawę, pod każdą postacią :D I szczerze mówiąc to hamuje się do jednej dziennie, ale wiecie nie tam filiżanka, ale wielki kubek mam :) I taką jedną sobie strzelę i musi wystarczyć, ale czasami, szczególnie w week robię wyjątki :) Właśnie Dorota gdzie się wybierasz? Ja mam urlop od 11 do 26 sierpnia :) I już nie mogę się doczekać :D

Wysłany: 3 czerwca 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym, chetnie wybyla do hiszpanii albo grecji ale z moim mezem to cud nad wisłą bedzie jak nad morze pojedziemy. Myśle nad sopotem, władkiem (ale to raczej odpada). Tak gdzies zeby moc pojezdzic troszke a nie miec wszedzie daleko. Mój nie lubi lezec plackiem na sloncu wiec bardziej krajoznawcza wycieczke chce zorganizowac. A moze do tego czasu cos bedzie rosło w brzuszku to i ja sie nie poopalam za mocno.

a wy Kobietki gdzie sie wybieracie na wakacje?

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 3 czerwca 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana89 wrote:
    Ja mam urlop od 11 do 26 sierpnia :) I już nie mogę się doczekać :D
    u mnie z urlopem nie powinno byc wiekszego problemu ale gorzej u mojego :/

klz9io4pkfldzhbc.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie jestem na tym ważnym przełomowym zakręcie roku czyli dyskusja na temat urlopu. Wiemy mniej więcej kiedy (druga połowa sierpnia). Gorzej tylko z gdzie. Mój dusigrosz oczywiście staje okoniem na zagraniczne wakacje a jak sobie pomyślę, że mam dwa tygodnie spędzić nad polskim morzem (które ubóstwiam ale nie na tak długi czas bo jest po prostu nudno i pogoda nieprzewidywalna a do tego niekoniecznie taniej niż w Egipcie) to wolę zostać w domu.

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My zaplanowaliśmy w takim samym czasie, więc cieszę się, że nam się udało, bo wiadomo różnie bywa. My spokojnie, jedziemy do rodzinki męża na tydzień, a później jako, że mieszkamy w trójmieście skorzystamy z naszych atrakcji :)Miałam pomysł jak Ty, żeby wyjechać do hiszpani, grecji albo włoch, ale akurat w wakacje mojego K bratowa urodzi pierwsze dziecko, więc Mój nie wyobraża sobie nie pojechać do brata, wesprzeć go i oczywiście opić :) Z jednej strony się cieszę, a z drugiej obawiam. Jakbym była już w ciąży to miałabym wylane, cieszyłabym się razem z nimi, a tak. Szczerze mówiąc wydaje mi sie, że ciężko może być :(

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana poradzisz sobie :*

Ana89 lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png

Wysłany: 3 czerwca 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas ciezki orzech do zgryzienia bo to co na wakacje bysmy wydali to akurat moglibysmy splacic ostatnie raty sporego kredytu i miec go z głowy. Moj nie ma ochoty na wakacje jak wie ze wroci z nich a tu jeszcze raty do splaty. Wolałby jechac z lekką głową ale wtedy bysmy musieli spiąc sie mocno aby odlozyc wiecej kasy a z tym ciezko bedzie. chcialabym nad morze pojechac ale jak sie wkurze to pojedziemy w strone białegostoku do rodziny mojego i tak sie troche odpocznie. I wtedy duuuzo taniej bedzie.

Ania napatrzysz sie na bobo i zarazisz sie wiruskami pociązowymi :)

Ana89 lubi tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to faktycznie ciężki wybór. Człowiek musi odpocząć ale ciężko odpoczywać jak kredyt nad głową wisi.

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png

Wysłany: 3 czerwca 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie. A ja bym wolała w lipcu juz wypoczac niz czekac do sierpnia bo bysmy mogli sobie pozwolic dopiero na wyjazd 9z rownoczesna spłata kredytu) na przelomie sierpnia/wrzesnia. Nad morzem to juz nie to samo co w lipcu

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, Kochane jesteście :) No mam nadzieję, że tak będzie :) No chyba, że wcześniej sama będę już zarażona...hahaha :D Ehhh żeby to wszystko było takie proste. Mój K też trochę dusigrosz :P Remontowaliśmy troszkę i kasa poszla, więc teraz upiera się, że trzeba to co wydaliśmy znowu odłożyć, żeby "kupkę" uzupełnić i wtedy mogę wymyślać :P Dorotka chyba wybrałabym drugą opcję, spłaciła dziadowski kredyt i pojechała do białegostoku. Będziesz miała kłopot z głowy, więc o jeden problem mniej :) Nie będziesz się tak zamartwiała :D

Wysłany: 3 czerwca 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    napisalam właśnie do mojego to pow ze pogadamy w domu. Ja chyba wole spokojnie spłacac do pazdziernika ten kredyt i tyle. Nie kombinowac a jesli na wakacjach sie przyoszczedzi to tez dobrze. On teraz po lekarzach jezdzi, leczy zatoki i zeby i juz spora kasa na to idzie a konca nie widac. Jak zajde do wakacji to bedzie po problemie i nad morze bym pewnie juz nie ryzykowala.

klz9io4pkfldzhbc.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Dokładnie. A ja bym wolała w lipcu juz wypoczac niz czekac do sierpnia bo bysmy mogli sobie pozwolic dopiero na wyjazd 9z rownoczesna spłata kredytu) na przelomie sierpnia/wrzesnia. Nad morzem to juz nie to samo co w lipcu

Powiem Ci, że byliśmy w zeszłym roku tydzień nad możem po 15 sierpnia i było fajnie. Wieczory już co prawda nie były takie ciepłe ale za to było dużo mniej ludzi, taniej noclegi załatwiliśmy. I ogólnie polecam.

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
‹‹ 155 156 157 158 159 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ