Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kwiatuszek789 wrote:A nie mozesz wziac nic na pęknięcie?
Gin mi powiedział że chcę ten cykl doprowadzić do końca naturalnie. Jutro do niego jeszcze raz idę żeby sprawdził czy pękł czy nie. Jeśli nie to wtedy mi coś da. Zresztą cholera go tam wie, zauważyłam że zwleka że stymulacja owulacji bo jest ryzyko ciąży mnogiej, co chwilę mi to powtarza. Jutro go muszę przycisnąć do ściany i mu powiedzieć jasno że mnoga czy nie mnoga ma mnie leczyć i koniec. Bo jak najbardziej macie rację, w ogóle to pipa ze mnie że dzisiaj go nie zapytałam o coś na pęknięcie,ale cczłowiek jak tam siedzi to mu wszystko to o co miał zapytać z głowy ucieka. -
nick nieaktualny
-
Asiu moim zdaniem też cosik tej drugiej kreski jest widać jutro biegusiem na betę albo kolejny test z porannego moczu i............ na fioletowa stronkę tylko pamiętaj nas odwiedzać albo nie najlepiej tozaciagnij nnas tam za sobą mocno trzymam kciukasy
-
Januszkowa wrote:http://naforum.zapodaj.net/c50bb24a0801.jpg.html
tutaj jeszcze jedno zdj.
A no widać Taki cień cienia
Jutro koniecznie powtórzHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualny
-
Kochane jeszcze nie gratulujcie, teraz to ja Was przywołuję do porządku:)
Czuję, że dzisiejsza noc będzie bezsenna.
Prędko Was nie zostawie, nawet gdybym miała się przenieść na filetową stronę, różowy też lubię, a Was uwielbiam!!!!!
Czasami czytam inne wątki, ale nigdzie nie ma takich spoko babeczek jak u nas!!! 89 górą :*kwiatuszek789, Ana89, natt, kiniucha89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJanuszkowa wrote:Natt jeśli Ty też to widzisz to uwielbiam Cię i wyśle do Ciebie moje testy ovu wszystkie z radości jeśli chcesz. Oczywiście jeśli jutro wyjdą 2 krechy:)
Hehehe dzięki bardzo ale testów owu mam w cholerę i jeszcze trochę bo przytuliłam od koleżanki ale przy pcos się nimi zbytnio nie kieruję.
Wystarczy jak rozpylisz wirusa!
Koniecznie zrób kolejny test z porannych siurków albo betę w ogóle jeśli masz taką możliwość. -
Asia właśnie odkopałam Twój stary wpis i jutro jak sie wszystko potwierdzi to Ci go zacytuje
Teraz rozpruje sie worek II kreseczek dziewczyny która kolejna testuje?
A tak na marginesie podczytuje troche czerwcowki i jest juz chyba 12 nowych brzuszków, Asia bedziesz 13Januszkowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Więc dla Asi to będzie szczęśliwa 13 u mnie ten cykl też pewnie będzie stracony bo mąż dziś wyjechał więc nie będzie już przytulania, chyba że jego plemniki przeżyją do jutra a jak nie to trzeba będzie rozpocząć nowy cykl
A tak na marginesie to piękny Asiu prezent będziecie mieli na rocznicęJanuszkowa lubi tę wiadomość