Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia no to łap go i do dzieła!
Dorota ja miałam wczoraj ochotę ale M jakiś taki mało żywotny był więc dałam mu luzu ale dziś go złapię!
Tak wszystkie wspominacie o rocznicach i w ogóle i aż mi się zamarzyło móc powiedzieć M na naszą rocznicę, że będziemy mieli bobasa...
Eh czas zejść na ziemię. -
nick nieaktualnyTo widzę, że we trzy będziemy jutro nieprzytomne w robocie
Napisałam już do K, że jestem napalona więc nie ma się przemęczać w pracy, bo nadgodziny w domku go czekają
Dorota śliczny ten Twój kociak, normalnie do schrupanianatt, kwiatuszek789, kiniucha89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykwiatuszek789 wrote:To było jesienią, teraz do juz prawie dorosły panicz bez jajek
Ja mojemu nie pisze bo jak umawiamy sie nato kiepsko wychodzi. Spontan to spontan
Śmiesznie to brzmi, dorosły panicz bez jajek
My z reguły też nie piszemy, rzadko kiedy, ale czasami poświntuszyć możnaPodgrzewa atmosferkę
kwiatuszek789 lubi tę wiadomość
-
Ana89 wrote:Śmiesznie to brzmi, dorosły panicz bez jajek
Moja mama nakręciła sie na małego pieska, cos na podobizne bernardynajak dobrze pojdzie to za miesiac bede go miała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 18:36
-
J dostał ode mnie sms-a, że jest cień drugiej kreseczki, ale jutro będziemy dopiero wiedzieć rano po teście.
Miałam zamiar mu nic nie mówić dopóki nie przyjedzie, ale jestem papla i nie wytrzymałam.
W dzień naszej drugiej rocznicy t.j. 16.06. zaczynam urlop, nigdzie Go nie puszcze, do żadnej pracy, ten dzień jest dla nas i ewentualnie naszej fasolki. O rany- jak to brzmi.kwiatuszek789, Rubi lubią tę wiadomość
-
Dziekuje Asiu
jakos na nim uczylam sie dodawac fotki zebym mogla sie za 2 tyg chwalic testami
(yhhyyym, taa jaasne juz to widze)
Odpisał coś J.? ciekawa jestem reakcji
Mi sie troche 18.06 poplątał dzien bo najpierw gonilam mojego zebysmy razem spedzili caly dzien ale namawiam mame na wycieczke z pracy a ze ona tego dnia ma imieniny to bede musiala ja zawiezc na zbiorke na 15wiec nie w kij ni w doope mi to pasuje ale trudno. Niech sie odhami troszke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 19:00
-
Januszkowa wrote:Natt jeśli Ty też to widzisz to uwielbiam Cię i wyśle do Ciebie moje testy ovu wszystkie z radości jeśli chcesz. Oczywiście jeśli jutro wyjdą 2 krechy:)
mówię Ci będzie dobrze.
-
J. napisał, że trzyma za nas kciuki. I zadawał kilka pyt. dotyczących testów, jak to jest z tą drugą kreską itd. jest jeszcze ciemny w tych sprawach.
Wpisałam w google hasło "cień drugiej" kreski. Wiele dziewczyn na innych forach odpowiada np. że ich cień cienia ma już 18 miesięcy albo rok:)
natt, kwiatuszek789, Ana89 lubią tę wiadomość
-
kiniucha89 wrote:To zdradź kochana jak to robisz