Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja właśnie wyszukuję w necie sobie książki podobne do "50 twarzy Greya" Mam zamiar zaczytać się i zapomnieć o całym świecie i problemach Wynalazłam parę ciekawie zapowiadających się i chyba już dzisiaj zabiorę się za czytanie A może jakieś znacie wciągające książki?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi mój N co chwilę kupuje jakąś fajną książkę i daje mi właśnie z takimi słowami, że będę miała co czytać jak będę w ciąży i będę się cały dzień w hamaku bujać
Ja sobie teraz prenumeruję "Czarną serię" w kiosku. Pierwsze było Millennium, teraz mam już 2 książki Camilli Lackberg, a później reszta fajnych szwedzkich kryminałów -
nick nieaktualny
-
Camile tez mam ale duuzo mi brakuje do calej jej serii
Ja tam wierze ze zaczniemy czytac w czerwcu wiara to polowa sukcesu
ja tez sie żegnam, jade po mężulka a później szybki pryszic i może jakieś małe fiku miku
Dobranoc, upojnych nocy i nieziemskich orgazmów życzekiniucha89, Ana89 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/506b58499499.jpg.html
Hej:* Co sądzicie o tym teście? Jest o wiele bardziej wyraźniejszy od wczorajszego. Nie czuję pełnego entuzjazmu, dlatego, że nie wiem dlaczego ta druga kreska jest i tak jaśniejsza. Myślicie, że powinnam zaznaczyć na ovu "pozytywny test" czy jeszcze się wstrzymać?
PS. Położyłam się spać po 22, ostatni raz na zegarek patrzyłam grubo po północy, a od 4 nie ma mowy o spaniu.