Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA mnie takie spanie ogarnelo ale chyba dawno takiego kryzysu nie mialam ;( tak to jest jak sie za długo "siedzi" po nocach
[/QUOTE]
Dokładnie, ja dzisiaj jestem nie do życiaJak budzik zadzwonił, to nie mogłam się podnieść z wyrka
Żałowałam, że dziś nie jest już sobota
-
Oj tak a jeszcze ta moja kanalia (czyt. Moj maz) zacczal chrapac tuz po 6 a jja wstaje i mierze temp o 7. Zla bylam bo zaczelam go szturchac aby przestal chrapac, rozbudzilam sie troche, wiercilam, pomyslalam ze zmierze tempke na wszelki wypadek gdybym juz nie zasnela. W koncu stwierdzilam ze musze siusiu wiec zla bylam ze o 7 nie ma szans na wiarygodna tempke. Ale o dziwo po tym wszystkim przysnelam a temp sie nie zmienila. A mojemu napisalam ze nastepnym razem ma reagowac na moje szturchanie bo inaczej z lozka poleci i szybko przestanie chrapac
-
nick nieaktualnykwiatuszek789 wrote:Oj tak a jeszcze ta moja kanalia (czyt. Moj maz) zacczal chrapac tuz po 6 a jja wstaje i mierze temp o 7. Zla bylam bo zaczelam go szturchac aby przestal chrapac, rozbudzilam sie troche, wiercilam, pomyslalam ze zmierze tempke na wszelki wypadek gdybym juz nie zasnela. W koncu stwierdzilam ze musze siusiu wiec zla bylam ze o 7 nie ma szans na wiarygodna tempke. Ale o dziwo po tym wszystkim przysnelam a temp sie nie zmienila. A mojemu napisalam ze nastepnym razem ma reagowac na moje szturchanie bo inaczej z lozka poleci i szybko przestanie chrapac
Czasami marudzi, że go obudziłam albo, że go coś boli...hahaha
Ale trudno, musi się dostosować
Mnie denerwuje budzenie się przed budzikiem <wrr>. Nie wiem jak Ty, ale np. potrafie się obudzić 10, 15 min przed i zła wtedy jestem na siebie, bo przecież 10 minut to tyle snu
-
nick nieaktualny
-
No jakbym o sobie czytala
ale 10 min to jeszcze przecierpie ale pol h to juz wiecznosc to zla jestem ze ta temp bedzie niewiarygodna. Zawsze sobie tlumacze ze mam zasnac i tyle
Na mojego dzis te szturchania nie dzialaly. Czasami pokrzykuje przez sen bo sni mu sie ze mu kradna samochod albo ze go zdradzam hahai pozniej gada mi "mmmamusiiu kosmal mi sie snil"
moja male-duzee dziecko
-
nick nieaktualnyJanuszkowa wrote:http://naforum.zapodaj.net/506b58499499.jpg.html
Hej:* Co sądzicie o tym teście? Jest o wiele bardziej wyraźniejszy od wczorajszego. Nie czuję pełnego entuzjazmu, dlatego, że nie wiem dlaczego ta druga kreska jest i tak jaśniejsza. Myślicie, że powinnam zaznaczyć na ovu "pozytywny test" czy jeszcze się wstrzymać?
PS. Położyłam się spać po 22, ostatni raz na zegarek patrzyłam grubo po północy, a od 4 nie ma mowy o spaniu.
Kochana mi wczoraj test wyszedl taki sam i zastanawiam sie co z nim?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykwiatuszek789 wrote:No jakbym o sobie czytala
ale 10 min to jeszcze przecierpie ale pol h to juz wiecznosc to zla jestem ze ta temp bedzie niewiarygodna. Zawsze sobie tlumacze ze mam zasnac i tyle
Na mojego dzis te szturchania nie dzialaly. Czasami pokrzykuje przez sen bo sni mu sie ze mu kradna samochod albo ze go zdradzam hahai pozniej gada mi "mmmamusiiu kosmal mi sie snil"
moja male-duzee dziecko
A tak naprawdę to są duże dzieci
kwiatuszek789 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-