X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • Januszkowa Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem umowiona na jutro do lekarza na 13.

16.02.2015 Powitaliśmy na świecie Natalkę :)
    z789jaq.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety też korzystam z komórki i zobaczę dopiero w pracy. A używałaś testu tej samej firmy czy innego?

Ja za to dzisiaj się troszkę zdziwiłam, zawsze w 4dpo mam spadek a dzisiaj odrobinkę wyższa niż wczoraj. I obudziła się we mnie nadzieja :( no nic, muszę zrobić wszystko żeby się nie nakręcić!

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obejrzałam zdjęcie i.... Gratuluję, jesteś w ciąży :)

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Dziewczyny w słoneczno pochmurny dzionek :D
    Asia jak dla mnie to test jest pozytywny :) Biegnij na bete :), wtedy będziesz miała pewność. A jak pójdziesz do lekarza, to z betą może Ci coś więcej powie, bo na usg to nie będzie jeszcze raczej nic widać.
    Życzę miłego dnia kobietki, jak to mówią środa, to już mały piątek :D

• Dariaa Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Januszkowa wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/506b58499499.jpg.html

Hej:* Co sądzicie o tym teście? Jest o wiele bardziej wyraźniejszy od wczorajszego. Nie czuję pełnego entuzjazmu, dlatego, że nie wiem dlaczego ta druga kreska jest i tak jaśniejsza. Myślicie, że powinnam zaznaczyć na ovu "pozytywny test" czy jeszcze się wstrzymać?

PS. Położyłam się spać po 22, ostatni raz na zegarek patrzyłam grubo po północy, a od 4 nie ma mowy o spaniu.
    jak dla mnie jesteś w ciąży ! gratuluję kochana myślę że już mozna spokojnie zró bete i bedzie pewność na 100 %

2.06.2019 <3 mama Marysi nasz cud :*

phv3n5q.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pleasure wrote:
    Dla mnie wciągające są książki Agathy Christie. A właśnie polecacie jakiś dobry i wciągający kryminał?? Albo nie polecajcie bo się wciągnę a muszę mgr pisać i pracy szukać... ehh

Tak jak Ana mówi - saga milenium jest super, tylko... trze się przebić przez pierwszych 200 stron :P Potem nie można się oderwać :)
    Januszkowa wrote:

Hej:* Co sądzicie o tym teście? Jest o wiele bardziej wyraźniejszy od wczorajszego. Nie czuję pełnego entuzjazmu, dlatego, że nie wiem dlaczego ta druga kreska jest i tak jaśniejsza. Myślicie, że powinnam zaznaczyć na ovu "pozytywny test" czy jeszcze się wstrzymać?

PS. Położyłam się spać po 22, ostatni raz na zegarek patrzyłam grubo po północy, a od 4 nie ma mowy o spaniu.

No to gratulujemy kolejnej mamuśce :)

Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
    25.03.2015 - biochemiczna.
    6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Naturalny cud w czerwcu 2020 roku :) Spodzewamy się synka :)
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia eweidentny pozytyw! gratuluje Kochana :) biegnij na bete bo tak jak dziewczyny pisza gin jeszcze pewnie niewiele powie i sam zaleci Ci bete. a tak to zrobilabys dzisiaj i pojutrze jeszcze raz aby zobaczyc czy ładnie przyrasta :) ale sie ciesze <3

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 4 czerwca 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A te czerwcóweczki chyba wszystkie fora przeglądają w poszukiwaniu poytywnych testów :P asia zajrzyj na 224 str czerwcowek, oczywiscie jesli "januszka" to Ty :D

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tu co taka cisza? :) Wszystkie zapracowane?:D

Wysłany: 4 czerwca 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem :) troszke pale głupa ze pracuje i trzoszke jestem na OF :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • jolaaa89 Ekspertka

Wysłany: 4 czerwca 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny :)
    Asia jak dla mnie to ciąża. Ale poszłabym na betę dziś. Lekarz jutro nic nowego Ci nie powie, bo na usg za wcześnie i badanie też nic nie wykaże. Jedynie co to wyśle Cie na betę. A szkoda do jutra się denerwować. Jak nie chcesz u siebie robić bety to pojedź do najbliższej miejscowości, gdzie można zrobić betę i już :) Ja po cichu gratuluję :)

Ja nadal czekam na @. 3 dni po odstawieniu luteiny... W tamtym miesiącu już miałam @ po tych 3 dniach :/ Jak do jutra nie przyjdzie to dupa. Bo u nas HSG robią tylko w czwartki. Więc muszę do przyszłego dostać @ i jeszcze przestać krwawić. Na co chyba się nie zanosi... Kurde zrobiłabym test, ale nie chcę świrować jak w tamtym miesiącu... Obiecałam sobie, że nigdy więcej nie zafunduję sobie tego okropnego widoku jednej kreski...

• jolaaa89 Ekspertka

Wysłany: 4 czerwca 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zamierzałam pisać magisterkę, ale Ovu mnie znów wciągnęło... :) Musiałam nadrobić zaległości :)

Co do wakacji to miałam najpierw jechać do siostry do Paryża, ale nie wyrobię się z mgr, bo musiałabym ją napisać do 20 czerwca. Później już chyba nie pojadę bo w lipcu wesele kolegi i zaraz po nim Chorwacja... No a potem trzeba będzie zejść na ziemię i szukać pracy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Ja jestem :) troszke pale głupa ze pracuje i trzoszke jestem na OF :)
    To tak jak ja :D Trochę pościemniam, że pracuje, a później chwila na ov :D

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam szefowej w biurze. Zazwyczaj przyjeżdża dopiero koło 15 i ma problem bo nawet nie mam przed kim udawać :P Ale dzisiaj już lepiej niż wczoraj przynajmniej z pogodą i jakoś tak mi się nawet dzisiaj pracować chce (to wcale nie dlatego, że w poniedziałek mijają mi trzy terminy sądowe a w piątek mam urlop i mi się dupa pali powoli :P )

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Aniiusiaaa5 Ekspertka

Wysłany: 4 czerwca 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiu wg mnie również można uznać za pozytywny :) Tak jak dziewczyny pisały USG jeszcze nic nie wykaże więc najlepszą opcją byłaby beta. Dbaj o siebie i o fasolkę a wszystko będzie dobrze...

Jolaa mam bardzo podobną sytuację do Ciebie :) Piszę inżynierkę i w małej przerwie jak zajrzę na OF to już po pisaniu :) Ale obiecałam sobie że dziś zajrzę tu tylko raz, żeby pogratulować Asi i już mnie nie ma... zabieram się za pisanie :) mam nadzieję że jutro nie będe musiała nadrabiać 20 stron :)

• jolaaa89 Ekspertka

Wysłany: 4 czerwca 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w zasadzie kończę, ale utknęłam z mapą i nie mogę ruszyć dalej, a mojego promotora nie ma i tak w kółko. Końcówka, a ciągnie się za mną, że szok...

• binka Przyjaciółka

Wysłany: 4 czerwca 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Januszkowa wrote:

Dzień Dobry,
    Januszkowa, na 100 % ciąża, ale ak jak piszą dziewczyny lekarz to tylko strata pieniędzy jest jeszcze za wcześnie idź na betę a dopiero za ponad tydzień do lekarza.
    Gratulację!!!

43c852ca754472e2c71cfc98cf7233e9.png
    07/2012 na zawsze w naszych sercach (*)

Wysłany: 4 czerwca 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jola bo to tak jest ze jak sie chce @ to jej nie ma a jak sie nie chce to przychodzi anwet zybciej niz powinna. Wredota z niej! Pisz tą mgr bedziesz miala z głowy :)

U mnie lipa bo na moim kompie nie ma neta i musze specjalnie odpalac lapka kolezanki. A szefowa zeby wejsc do swojego pokoju musi przejsc przez moj a glupia nie jest i wie co robie nie przy swoim biurku ;D ale nic nie mowi wiec korzystam ;p

Dzis moja tempka poleciala w doł znowu, wiec owulka tuz tuz chyba :) jak ładnie sie klaruje wykres bez tego cholernego dupka od poczatku cyklu :)

i pogoda dzis juz w miare, slonko przebija i ciepławo jest a do tego sroda - czyściec dla ducha - 2 dni po ciezkim poniedziałku i 2 przed niebianskim piątkiem :D

Ja za 2 tyg urlopuje, biore wolną srode bo to nasza rocznica, czwartek i tak wolny a w piatek przedluzony weekend i jedziemy do stolicy :) 5 dni wolnego <3

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na szczęście mam neta na swoim kompie, więc nie muszę aż tak kombinować :P To forum jest uzależniające, jak się tutaj wejdzie chociaż na chwilkę to i tak za chwilę, taka myśl "a może zajrzę, zobaczę co się dzieje" i tak w kółko :D
    Pisanie pracy mgr mam już za sobą i wspominam to jako ciężką pracę, najpierw z samą pracą, później z promotorem i na końcu jeszcze z kompem. Jak w końcu tą pracę oddałam to byłam najszczęśliwsza na świecie chyba :)
    Zazdroszczę Dorotka, też właśnie zastanawiam się czy nie zrobić sobie długiego weekendu i nie wziąć 20 wolnego :) Muszę zapytać się mężusia co planuje :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 11:04

Wysłany: 4 czerwca 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wiekszosc kompow ma odlaczonego neta bo jest windows 98 ktory nie ma juz ochrony i dopuki nie kupią nowych lepszych komputerow to chronia państwowe dane :D

A mnie takie spanie ogarnelo ale chyba dawno takiego kryzysu nie mialam ;( tak to jest jak sie za długo "siedzi" po nocach :P

Ana89 lubi tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
‹‹ 160 161 162 163 164 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ