Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Niestety też korzystam z komórki i zobaczę dopiero w pracy. A używałaś testu tej samej firmy czy innego?
Ja za to dzisiaj się troszkę zdziwiłam, zawsze w 4dpo mam spadek a dzisiaj odrobinkę wyższa niż wczoraj. I obudziła się we mnie nadzieja no nic, muszę zrobić wszystko żeby się nie nakręcić! -
nick nieaktualnyWitam Dziewczyny w słoneczno pochmurny dzionek
Asia jak dla mnie to test jest pozytywny Biegnij na bete , wtedy będziesz miała pewność. A jak pójdziesz do lekarza, to z betą może Ci coś więcej powie, bo na usg to nie będzie jeszcze raczej nic widać.
Życzę miłego dnia kobietki, jak to mówią środa, to już mały piątek -
Januszkowa wrote:http://naforum.zapodaj.net/506b58499499.jpg.html
Hej:* Co sądzicie o tym teście? Jest o wiele bardziej wyraźniejszy od wczorajszego. Nie czuję pełnego entuzjazmu, dlatego, że nie wiem dlaczego ta druga kreska jest i tak jaśniejsza. Myślicie, że powinnam zaznaczyć na ovu "pozytywny test" czy jeszcze się wstrzymać?
PS. Położyłam się spać po 22, ostatni raz na zegarek patrzyłam grubo po północy, a od 4 nie ma mowy o spaniu. -
pleasure wrote:Dla mnie wciągające są książki Agathy Christie. A właśnie polecacie jakiś dobry i wciągający kryminał?? Albo nie polecajcie bo się wciągnę a muszę mgr pisać i pracy szukać... ehh
Tak jak Ana mówi - saga milenium jest super, tylko... trze się przebić przez pierwszych 200 stron Potem nie można się oderwać
Hej:* Co sądzicie o tym teście? Jest o wiele bardziej wyraźniejszy od wczorajszego. Nie czuję pełnego entuzjazmu, dlatego, że nie wiem dlaczego ta druga kreska jest i tak jaśniejsza. Myślicie, że powinnam zaznaczyć na ovu "pozytywny test" czy jeszcze się wstrzymać?
PS. Położyłam się spać po 22, ostatni raz na zegarek patrzyłam grubo po północy, a od 4 nie ma mowy o spaniu.
No to gratulujemy kolejnej mamuśceHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny
Asia jak dla mnie to ciąża. Ale poszłabym na betę dziś. Lekarz jutro nic nowego Ci nie powie, bo na usg za wcześnie i badanie też nic nie wykaże. Jedynie co to wyśle Cie na betę. A szkoda do jutra się denerwować. Jak nie chcesz u siebie robić bety to pojedź do najbliższej miejscowości, gdzie można zrobić betę i już Ja po cichu gratuluję
Ja nadal czekam na @. 3 dni po odstawieniu luteiny... W tamtym miesiącu już miałam @ po tych 3 dniach Jak do jutra nie przyjdzie to dupa. Bo u nas HSG robią tylko w czwartki. Więc muszę do przyszłego dostać @ i jeszcze przestać krwawić. Na co chyba się nie zanosi... Kurde zrobiłabym test, ale nie chcę świrować jak w tamtym miesiącu... Obiecałam sobie, że nigdy więcej nie zafunduję sobie tego okropnego widoku jednej kreski... -
A ja zamierzałam pisać magisterkę, ale Ovu mnie znów wciągnęło... Musiałam nadrobić zaległości
Co do wakacji to miałam najpierw jechać do siostry do Paryża, ale nie wyrobię się z mgr, bo musiałabym ją napisać do 20 czerwca. Później już chyba nie pojadę bo w lipcu wesele kolegi i zaraz po nim Chorwacja... No a potem trzeba będzie zejść na ziemię i szukać pracy... -
nick nieaktualny
-
Ja nie mam szefowej w biurze. Zazwyczaj przyjeżdża dopiero koło 15 i ma problem bo nawet nie mam przed kim udawać Ale dzisiaj już lepiej niż wczoraj przynajmniej z pogodą i jakoś tak mi się nawet dzisiaj pracować chce (to wcale nie dlatego, że w poniedziałek mijają mi trzy terminy sądowe a w piątek mam urlop i mi się dupa pali powoli )
-
Asiu wg mnie również można uznać za pozytywny Tak jak dziewczyny pisały USG jeszcze nic nie wykaże więc najlepszą opcją byłaby beta. Dbaj o siebie i o fasolkę a wszystko będzie dobrze...
Jolaa mam bardzo podobną sytuację do Ciebie Piszę inżynierkę i w małej przerwie jak zajrzę na OF to już po pisaniu Ale obiecałam sobie że dziś zajrzę tu tylko raz, żeby pogratulować Asi i już mnie nie ma... zabieram się za pisanie mam nadzieję że jutro nie będe musiała nadrabiać 20 stron -
PS. Położyłam się spać po 22, ostatni raz na zegarek patrzyłam grubo po północy, a od 4 nie ma mowy o spaniu.
Dzień Dobry,
Januszkowa, na 100 % ciąża, ale ak jak piszą dziewczyny lekarz to tylko strata pieniędzy jest jeszcze za wcześnie idź na betę a dopiero za ponad tydzień do lekarza.
Gratulację!!! -
Jola bo to tak jest ze jak sie chce @ to jej nie ma a jak sie nie chce to przychodzi anwet zybciej niz powinna. Wredota z niej! Pisz tą mgr bedziesz miala z głowy
U mnie lipa bo na moim kompie nie ma neta i musze specjalnie odpalac lapka kolezanki. A szefowa zeby wejsc do swojego pokoju musi przejsc przez moj a glupia nie jest i wie co robie nie przy swoim biurku ale nic nie mowi wiec korzystam ;p
Dzis moja tempka poleciala w doł znowu, wiec owulka tuz tuz chyba jak ładnie sie klaruje wykres bez tego cholernego dupka od poczatku cyklu
i pogoda dzis juz w miare, slonko przebija i ciepławo jest a do tego sroda - czyściec dla ducha - 2 dni po ciezkim poniedziałku i 2 przed niebianskim piątkiem
Ja za 2 tyg urlopuje, biore wolną srode bo to nasza rocznica, czwartek i tak wolny a w piatek przedluzony weekend i jedziemy do stolicy 5 dni wolnego -
nick nieaktualnyJa na szczęście mam neta na swoim kompie, więc nie muszę aż tak kombinować To forum jest uzależniające, jak się tutaj wejdzie chociaż na chwilkę to i tak za chwilę, taka myśl "a może zajrzę, zobaczę co się dzieje" i tak w kółko
Pisanie pracy mgr mam już za sobą i wspominam to jako ciężką pracę, najpierw z samą pracą, później z promotorem i na końcu jeszcze z kompem. Jak w końcu tą pracę oddałam to byłam najszczęśliwsza na świecie chyba
Zazdroszczę Dorotka, też właśnie zastanawiam się czy nie zrobić sobie długiego weekendu i nie wziąć 20 wolnego Muszę zapytać się mężusia co planujeWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 11:04
-
U mnie wiekszosc kompow ma odlaczonego neta bo jest windows 98 ktory nie ma juz ochrony i dopuki nie kupią nowych lepszych komputerow to chronia państwowe dane
A mnie takie spanie ogarnelo ale chyba dawno takiego kryzysu nie mialam ;( tak to jest jak sie za długo "siedzi" po nocachAna89 lubi tę wiadomość