Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć dziewczynki : ) ale się znowu naprodukowałyście: P a mi znów owu przesunął termin owulacji...bez sensu ; / już sama nie wiem czy ona była w tym miesiącu, nawet tempka nic mi nie mówi..Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Ela wg mnie była ale zastanawiam sie czy nie 29.05 bo po tym ładny skok jest a teraz za to stopniowo leci w góre. Ale robiłas testy owulacyjne wiec rzeczywiscie moze byla owulka w dziern dziecka ciekawe czy by cos zmienilo sie jakbys te testy calkiem usunela. Ale nie ma co kombinowac wzrost był wiec jest ok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam mały problem, tylko się nie śmiejcie Jak odróżniacie śluz płodny od spermy? Zastanawiam się właśnie czy mam śluz płodny, rozciągliwy czy to może jeszcze pozostałości po nocnych szaleństwach. I nie wiem co myśleć, macie jakieś info na ten temat? W ogóle jest możliwość, że po ok. 15 godzinach po serduszkowaniu to coś rozciągliwe to sperma?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 17:44
-
Hej dziewczyny mam nadzieję, że nie będziecie się śmiały z mojego pytania, ale mam pytanie. Hmm 1 czerwca uprawiałam seks z moim chłopakiem yy tak do końca z wytryskiem, ponieważ chcielibyśmy mieć dziecko jednak na test ciążowy jest za wcześnie. Mogę spodziewać się wcześniej jakiś objawów ?
-
Ania wlej w szkolanke wody i zamieszaj w niej troche tego "sluzu" i podobno jesli to sperma lub sluz wynikajacy z podniecenia to sie rozpusci a jesli plodny to sie nie rozpusci. Mam nadzieje ze nic nie poknociłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 17:51
-
Dwudziestolatka wrote:Hej dziewczyny mam nadzieję, że nie będziecie się śmiały z mojego pytania, ale mam pytanie. Hmm 1 czerwca uprawiałam seks z moim chłopakiem yy tak do końca z wytryskiem, ponieważ chcielibyśmy mieć dziecko jednak na test ciążowy jest za wcześnie. Mogę spodziewać się wcześniej jakiś objawów ?
-
nick nieaktualnyDwudziestolatka wrote:Hej dziewczyny mam nadzieję, że nie będziecie się śmiały z mojego pytania, ale mam pytanie. Hmm 1 czerwca uprawiałam seks z moim chłopakiem yy tak do końca z wytryskiem, ponieważ chcielibyśmy mieć dziecko jednak na test ciążowy jest za wcześnie. Mogę spodziewać się wcześniej jakiś objawów ?
Tak jak napisał kwiatuszek789 z ciążą wcale nie jest tak prosto. Jak się chce to jej nie ma, a jak się nie chce to jest. Jeśli się uda wam za pierwszym razem to super, ale widzę, że rzadko kiedy udaje się za pierwszym razem. -
nick nieaktualny
-
kwiatuszek789 wrote:Ania wlej w szkolanke wody i zamieszaj w niej troche tego "sluzu" i podobno jesli to sperma lub sluz wynikajacy z podniecenia to sie rozpusci a jesli plodny to sie nie rozpusci. Mam nadzieje ze nic nie poknociłam
Ja słyszałam, że sperma sie bedzie unosić na powierzchni a śluz opadnie na dno, ale... nigdy tego nie sprawdzałamHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Ana89 wrote:Dorotka ja już wznoszę toast za II kreseczki
Co do tego śluzu to kwestia odkopania ktorejs strony z majowek albo zapytania czewcówek
-
nick nieaktualny