Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
jolaaa89 wrote:Dziewczyny proszę trzymajcie kciuki, żeby jakimś cudem dało się to załatwić.
Juz zaciskam z całej siłyHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 rokuSpodzewamy się synka
-
Witam się i jeszcze raz dziękuję za życzenia urodzinowe : )
Jola trzymam kciuki żeby Cię wcisnęła na to HSG..
Dziewczyny w ogóle inaczej sobie Was wyobrażałam...ja na razie ze zdjęcie pasuje, ale jak przyjdzie mój upragniony dzień a Wy tu jeszcze będziecie, to wstawię swoją fote..: )Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Jeszcze nie ma doktorki. Za godzinę powinna być. Coś czuję, że mnie zbywają... Kurde co za kraj i jakie czasy. Jak chcą, żebym dała w łapę to nich mi powiedzą w prost, a nie takie kręcenie... Ok dziewczyny jak się czegoś dowiem do wieczora to napiszę.
-
a tak w ogóle, bo się trochę skupiłam na sobie (egoistka ze mnie):
Rubi (sorki nie pamiętam imienia )spóźnione wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń. Szczególnie tego najważniejszego :*
Asia trzymam kciuki za wysoką betęRubi, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
Nie skupiasz na sobie, nie martw sie, każda z nas wyrzuca tutaj to co jej na sercu lezy wiec śmiało
Może dr akurat ma jakis zabieg czy cos sie dzieje i nie moze tearz sie zajac Twoja sprawa ale cierpliwosci, na pewno dzis sie wszystko wyjasni
ja usycham z nudów, senności i znużeniajakieś cenne rady aby przetrwac do 16ej?
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Wpadam się przywitać i zmykam do pracy, zaległości nadrobię wieczorem!
Widziałam przelotem, że pojawiły się tu twarze... super! Wieczorem też do Was dołączę, a co mi tam!
Dorota piękna kobieta - teraz już wiem bo widziałam- trzymam kciuki za piękną owulkę bo widzę, że coś tam się szykuje!
Asia czekamy na wyniki razem z Tobą z wielką nadzieją!
Sara a Ty opowiadaj co u Ciebie, jak tam fasol?
Ściskam w ten piękny słoneczny dzień! -
Dzieki
ja niestety jestem krytyczna w stosunku do siebie i nie lubie swojej osóbki. No ale musze jakos z tym żyć
Ciekawa jestem jutrzejszej tempki baaardzo, dzis trzeba doprawic jakimsi czekac. Mam nadzieje ze już ładnie w góre bedzie szła
Czekam na Twoje zdjątko Natka :)Miłego dzionka -
nick nieaktualny
-
Tytuszku witaj w naszych skromnych progach
Śmiało mozesz przyłaczyć sie do nasmy tutaj wszystkie jesteśmy w tej samej słusznej sprawie i wspieramy sie wzajemnie wiec szybciutko odzyskasz wiare w starania
Opowiadaj czy sie leczycie na coś, jakies leki bierzesz, monitorujesz cykle/ Ogólnie jak to wygląda to moze zdołamy Ci cos mądrego doradzić
Pozdrawiam -
Witaj tytuszek pewnie że dołączaj! Służymy rozmową...
ja się szczerze mówiąc zbliżam do kresu cierpliwości bo za 8 dni powinna przyleźć @ : ( i już mi się w główce zaczynają rodzić nadzieję i różne myśli ja pitole czemu to tak jest...; /Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 11:34
Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyEla wiesz czemu?!
Bo bardzo chcesz żeby @ nie przyszła i nawet jeśli mówisz, że masz luz to i tak masz ogromną nadzieję, że cud się wydarzy choćby wykres był do dupy. To normalne. Każda z nas to przerabia chociaż się zapieramy, że nie...
:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 11:41
-
bo w pierwszych dniach miałam luz...naprawdę...mówię dobra odpuszczam nie czytam itd. ale dziś już mi się uruchamia ta część w głowie, która powoduje spinkę ; / dostałam na urodziny zaproszenie do SPA od mężulka więc chyba w następnym tygodniu się skuszę przed @...ehh najlepiej by było po owulce zapaść w długi 2 tygodniowy sen : P
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Cześć dziewczynki!
Chciałabym skromnie pochwalić się moim suwaczkiem. Jeszcze niedawno podziwiałam inne, marzenia się spełniają. Nie mogę się doczekać na Wasze.
Byłam dzisiaj na becie. Trzeba mieć jakąś kartę do tego laboratorium gdzie ode mnie zawożą krew, żeby sprawdzić przez internet szybciej wynik. Będę go mieć w pon.do odbioru. Udało mi się uprosić panią pielęgniarkę i jutro idę do niej i sprawdzi w swoim systemie. Przed południem powinnam znać wynik.
Rubi, Ana89, kwiatuszek789 lubią tę wiadomość