Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie już czekam z niecierpliwością na lipiec, bo może na Chorwację ze znajomymi pojedziemy. Ale chciałam już wiedzieć co z moim jajowodem, a tak to i tak ciągle ta niepewność... I ciężko nie myśleć o tym wszystkim...
Dzięki dziewczyny za wsparcie. Jesteście super. :* -
nick nieaktualny
-
Niby mogę w innym, ale najpierw skierowanie, a później i tak nie wiadomo czy się załapie na odpowiedni termin. Będę coś kombinować w tą stronę. Muszę tylko zrobić jakieś rozeznanie w lekarzach w Lublinie. Ewentualnie poszukać znajomości... Tylko na razie muszę trochę odetchnąć od tego wszystkiego. Przestać na chwilę myśleć i zastanawiać się czego ciągle wszystko idzie nie tak...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daria tak jak pisałam trzeba sie zalogowac na fotosik.pl. W sumie dobry motyw bo czasem cos tam moge Wam innego wrzucic
ja tez postaram sie cos aktualnego wrzucic ale w sumie to nic nie mam ciekawego. Ja nie lubie swoich pieprzyków. Odziedziczyłam je po tacie tylko ja mam na twarzy a on na plecach... extra wymiana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 22:06
-
W ogole dopuki nie zaczelam zbijac prolaktyny mialam straszne problemy z cera. W zasadzie mam cały czas ale teraz to pół biedy bo kiedys wyskakiwały mi wielkie, czerwone bulwy które schodzic nie chciały
żebym kiedys wiedziala ze to od niej mialam te syfy