X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nie byłoby problemu gdyby libido nasze było wieksze. wtedy nawet wieczorne <3 byłoby fajne. a małe libido i zmeczenie nie rokuje dobrze niestety i zeby miec dziecko musimy sie zmusic a jak tej cholery owulki nie widac to huk mnie strzela, ze znowu bedzie trzeba sie zmusic. ale w weekend moze jakos spontanicznie wyjdzie. ehh jak nie urok to sraczka za porzeproszeniem

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 6 czerwca 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania ale u Cb to 10dc a u mnie juz 16 :/

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kobity..
    DOROTA!! Ty nasza ostojo optymizmu...dziś Ciebie dopadło : (
    ja też się zastanawiam czy by nie odpuścić następnego cyklu mierzenia temperatury...tak naprawdę coś skoczy to już sobie myślisz...ooooo jest jest jest...a potem spada i wiesz jak jest...a co do bzykanka...no czasem tak jest, my też z mężulkiem mieliśmy kilka takich mechanicznych przytulanek odkąd się staramy..ale gdybyście tego wcale nie zrobili to byś sobie do końca cyklu pluła w brodę że nie spróbowaliście...a skoro Twój mężuś był do tak późna w pracy to ciężko o spontan a natura nie zaczeka..także głowa do góry pomyśl sobie o urlopie...kiedy masz urlop??

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    W sumie tak, ale myślałam, że owulka będzie wcześniej w tym miesiącu, myślałam właśnie, że teraz jakoś jest, wszelkie objawy by na to wskazywały. No nic zobaczymy jutro. U nas z serduszkowaniem jest różnie, oboje mamy takie samo libido. Czasami mam wrażenie, że ja mam większe i mojego K przedrzeźniam, że jest cnotka niewydymka :D :D :D Czasami to zachowuje się jak panna na wydaniu :P
    Ogólnie nie jest źle, dogadujemy się w tych sprawach :D Kiedyś przed ślubem było częściej, a po ślubie jak to mówią wszystko się zmienia i tutaj też się troszkę zmieniło :)

• Rubi Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie już 22dc i powiem szczerze, że wiem już że nic z tego nie będzie, bo mam temperaturę jak zawsze w normie...

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:

Dorotko... u mnie się teraz w 34 dc owulka pojawiła... A u Kamili w 48 :P 16 to nie jest jeszcze tak źle :)

Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
    25.03.2015 - biochemiczna.
    6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Naturalny cud w czerwcu 2020 roku :) Spodzewamy się synka :)

Wysłany: 6 czerwca 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem tylko oprocz serduchowania to czym pozniej owu tym mniejsze szanse na prezent na w rocznice :( ale jestem marudna dzis

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 6 czerwca 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu dzis cicho i spokojnie, wszystkie w piatek zapracowane :) ja wcinam żelki i od razu homor lepszy :D

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Ale tu dzis cicho i spokojnie, wszystkie w piatek zapracowane :) ja wcinam żelki i od razu homor lepszy :D

Dobre żelki nie są złe :P Harribo?

6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Wysłany: 6 czerwca 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niee w biedronie byłam i tam jakies ogarnełam :) napisane ze z witaminami wiec dla staraczek wręcz wskazane :D

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia jak wyniki bety? Malduj szybciutko :)

Januszkowa lubi tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Niee w biedronie byłam i tam jakies ogarnełam :) napisane ze z witaminami wiec dla staraczek wręcz wskazane :D

Spróbuj kiedyś sama zrobić :)

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jak? Ja to moge zrobić ale pijane zelki czyli zalane wódka :D

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Ale jak? Ja to moge zrobić ale pijane zelki czyli zalane wódka :D

Najprościej sok (lub mus owocowy) i agar agar (lub żelatyna) :P

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba nie chciałoby mi si kombinowac i gotowca wole :D

Winka na firmowa integracje zakupione i dzis podwojnie wzmacniam endo :P

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Chyba nie chciałoby mi si kombinowac i gotowca wole :D

Winka na firmowa integracje zakupione i dzis podwojnie wzmacniam endo :P
    To Kochana miłej zabawy Ci życzę :D Wzmacniaj endo intensywnie :D

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie nie chce mi sie i pogoda kiepska u mnie ale przynajmniej popatrze kto najbardziej przymila sie do "góru" i na kogo lepiej uwazac :D cichutko usiade z dziewczynami z boczku przy winku i obgadam im tyłki :D a coo! :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedzcie mi Kochane jak to u was jest ze śluzem. Widzicie go, że tak powiem na zewnątrz? Ja niestety nie, muszę się trochę nagimnastykować żeby ujrzeć cokolwiek :( A jak już ujrzę, to mam problem żeby zakwalifikować go do odpowiedniej grupy. Dzisiaj to się już zaczęłam wkurzać i mam takiego nerwa na ten śluz, że mam ochotę przestać go obserwować.

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania odkad dupka brałam prawie cały cykl to zapomnialam co to sluz płodny. Kiedys przez jakies 2 dni w cyklu miałam mega rozciagliwy i szczególnie jak byłam siusiu to przepraszam za dosłownosc ale inaczej sie nie da - wylatywały mi z tamtad takie dłuuugaśne ciągnące sie "glutki", przedwczoraj tez taki jeden był i przeszczesliwa byłam ale na tym sie zakonczyl mój chyba płodny sluz. a na codzien mam jakis ale troszke go jest ale tez nie wiem jak go kwalifikowac dlatego nie zaznaczam sluzu na wkresie.

klz9io4pkfldzhbc.png
  • jaskolka89 Ekspertka

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sama z siebie śluzu jakiegoś takiego, który dałoby się kwalifikować jednoznacznie, to nie mam. Tzn coś tam czasem da się zobaczyć czy poczuć jakąś różnicę pomiędzy jednym a drugim.

Muszę wrócić do siemienia lnianego, bo mi i na zgagę pomaga i miałam w końcu po nim DUUUUŻO śluzu. Naprawdę czuć go było cały dzień ;)

20141018620520.png
    200710173338.png
‹‹ 170 171 172 173 174 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ