X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nie byłoby problemu gdyby libido nasze było wieksze. wtedy nawet wieczorne <3 byłoby fajne. a małe libido i zmeczenie nie rokuje dobrze niestety i zeby miec dziecko musimy sie zmusic a jak tej cholery owulki nie widac to huk mnie strzela, ze znowu bedzie trzeba sie zmusic. ale w weekend moze jakos spontanicznie wyjdzie. ehh jak nie urok to sraczka za porzeproszeniem

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 6 czerwca 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania ale u Cb to 10dc a u mnie juz 16 :/

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kobity..
    DOROTA!! Ty nasza ostojo optymizmu...dziś Ciebie dopadło : (
    ja też się zastanawiam czy by nie odpuścić następnego cyklu mierzenia temperatury...tak naprawdę coś skoczy to już sobie myślisz...ooooo jest jest jest...a potem spada i wiesz jak jest...a co do bzykanka...no czasem tak jest, my też z mężulkiem mieliśmy kilka takich mechanicznych przytulanek odkąd się staramy..ale gdybyście tego wcale nie zrobili to byś sobie do końca cyklu pluła w brodę że nie spróbowaliście...a skoro Twój mężuś był do tak późna w pracy to ciężko o spontan a natura nie zaczeka..także głowa do góry pomyśl sobie o urlopie...kiedy masz urlop??

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    W sumie tak, ale myślałam, że owulka będzie wcześniej w tym miesiącu, myślałam właśnie, że teraz jakoś jest, wszelkie objawy by na to wskazywały. No nic zobaczymy jutro. U nas z serduszkowaniem jest różnie, oboje mamy takie samo libido. Czasami mam wrażenie, że ja mam większe i mojego K przedrzeźniam, że jest cnotka niewydymka :D :D :D Czasami to zachowuje się jak panna na wydaniu :P
    Ogólnie nie jest źle, dogadujemy się w tych sprawach :D Kiedyś przed ślubem było częściej, a po ślubie jak to mówią wszystko się zmienia i tutaj też się troszkę zmieniło :)

• Rubi Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie już 22dc i powiem szczerze, że wiem już że nic z tego nie będzie, bo mam temperaturę jak zawsze w normie...

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:

Dorotko... u mnie się teraz w 34 dc owulka pojawiła... A u Kamili w 48 :P 16 to nie jest jeszcze tak źle :)

Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
    25.03.2015 - biochemiczna.
    6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Naturalny cud w czerwcu 2020 roku :) Spodzewamy się synka :)

Wysłany: 6 czerwca 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem tylko oprocz serduchowania to czym pozniej owu tym mniejsze szanse na prezent na w rocznice :( ale jestem marudna dzis

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 6 czerwca 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu dzis cicho i spokojnie, wszystkie w piatek zapracowane :) ja wcinam żelki i od razu homor lepszy :D

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Ale tu dzis cicho i spokojnie, wszystkie w piatek zapracowane :) ja wcinam żelki i od razu homor lepszy :D

Dobre żelki nie są złe :P Harribo?

6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Wysłany: 6 czerwca 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niee w biedronie byłam i tam jakies ogarnełam :) napisane ze z witaminami wiec dla staraczek wręcz wskazane :D

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia jak wyniki bety? Malduj szybciutko :)

Januszkowa lubi tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Niee w biedronie byłam i tam jakies ogarnełam :) napisane ze z witaminami wiec dla staraczek wręcz wskazane :D

Spróbuj kiedyś sama zrobić :)

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jak? Ja to moge zrobić ale pijane zelki czyli zalane wódka :D

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Ale jak? Ja to moge zrobić ale pijane zelki czyli zalane wódka :D

Najprościej sok (lub mus owocowy) i agar agar (lub żelatyna) :P

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba nie chciałoby mi si kombinowac i gotowca wole :D

Winka na firmowa integracje zakupione i dzis podwojnie wzmacniam endo :P

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Chyba nie chciałoby mi si kombinowac i gotowca wole :D

Winka na firmowa integracje zakupione i dzis podwojnie wzmacniam endo :P
    To Kochana miłej zabawy Ci życzę :D Wzmacniaj endo intensywnie :D

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie nie chce mi sie i pogoda kiepska u mnie ale przynajmniej popatrze kto najbardziej przymila sie do "góru" i na kogo lepiej uwazac :D cichutko usiade z dziewczynami z boczku przy winku i obgadam im tyłki :D a coo! :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedzcie mi Kochane jak to u was jest ze śluzem. Widzicie go, że tak powiem na zewnątrz? Ja niestety nie, muszę się trochę nagimnastykować żeby ujrzeć cokolwiek :( A jak już ujrzę, to mam problem żeby zakwalifikować go do odpowiedniej grupy. Dzisiaj to się już zaczęłam wkurzać i mam takiego nerwa na ten śluz, że mam ochotę przestać go obserwować.

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania odkad dupka brałam prawie cały cykl to zapomnialam co to sluz płodny. Kiedys przez jakies 2 dni w cyklu miałam mega rozciagliwy i szczególnie jak byłam siusiu to przepraszam za dosłownosc ale inaczej sie nie da - wylatywały mi z tamtad takie dłuuugaśne ciągnące sie "glutki", przedwczoraj tez taki jeden był i przeszczesliwa byłam ale na tym sie zakonczyl mój chyba płodny sluz. a na codzien mam jakis ale troszke go jest ale tez nie wiem jak go kwalifikowac dlatego nie zaznaczam sluzu na wkresie.

klz9io4pkfldzhbc.png
  • jaskolka89 Ekspertka

Wysłany: 6 czerwca 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sama z siebie śluzu jakiegoś takiego, który dałoby się kwalifikować jednoznacznie, to nie mam. Tzn coś tam czasem da się zobaczyć czy poczuć jakąś różnicę pomiędzy jednym a drugim.

Muszę wrócić do siemienia lnianego, bo mi i na zgagę pomaga i miałam w końcu po nim DUUUUŻO śluzu. Naprawdę czuć go było cały dzień ;)

20141018620520.png
    200710173338.png
‹‹ 170 171 172 173 174 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ