Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kwiatuszek789 wrote:W ogole dopuki nie zaczelam zbijac prolaktyny mialam straszne problemy z cera. W zasadzie mam cały czas ale teraz to pół biedy bo kiedys wyskakiwały mi wielkie, czerwone bulwy które schodzic nie chciały żebym kiedys wiedziala ze to od niej mialam te syfy
-
Januszkowa wrote:Cześć dziewczynki!
Chciałabym skromnie pochwalić się moim suwaczkiem. Jeszcze niedawno podziwiałam inne, marzenia się spełniają. Nie mogę się doczekać na Wasze.
Byłam dzisiaj na becie. Trzeba mieć jakąś kartę do tego laboratorium gdzie ode mnie zawożą krew, żeby sprawdzić przez internet szybciej wynik. Będę go mieć w pon.do odbioru. Udało mi się uprosić panią pielęgniarkę i jutro idę do niej i sprawdzi w swoim systemie. Przed południem powinnam znać wynik. -
kwiatuszek789 wrote:fotosik.pl rejestrujesz sie, tam wrzucasz fote i jak wejdziesz w to zdjecie to tam masz pobierz kody czy jakos tak i jest opcja linku dla fora
zacytowałam jak dodać
Daria ale fryzura zmienia twarz! ale i tu i tu wyglądasz swietnie ale chyba skłonna byłabym do tego, że w tych włoskach jest Ci fajniej -
kwiatuszek789 wrote:zacytowałam jak dodać
Daria ale fryzura zmienia twarz! ale i tu i tu wyglądasz swietnie ale chyba skłonna byłabym do tego, że w tych włoskach jest Ci fajniej -
Jola a ja tak pomyślałam, że z tym HSG co tak się próbujesz dostać, to może warto by się było przejechać na miejsce i pogadać z tą lekarką? Bo wiesz, przez telefon to dupa straszna zawsze jest. A tak, to jakieś merci kup, będziesz miała w torebce swojej schowane i pogadasz z tą lekarką, że jest taka sytuacja że nic nie wykombnujesz inaczej bo nie przewidzisz kiedy Cię znów @ nawiedzi i może da się ugadac? A jak się zgodzi to albo dasz jej to merci albo sama ze szczęście wpierdzielisz
-
nick nieaktualnyjolaaa89 wrote:No właśnie już czekam z niecierpliwością na lipiec, bo może na Chorwację ze znajomymi pojedziemy. Ale chciałam już wiedzieć co z moim jajowodem, a tak to i tak ciągle ta niepewność... I ciężko nie myśleć o tym wszystkim...
Dzięki dziewczyny za wsparcie. Jesteście super. :*
kochana nie masz jajowodu?
to ja ci cos opowiem,
Moja siostra rok temu dokladnie 14lutego zaszla w ciaze i okazalo sie ze to ciaza pozamaciczna,usuneli jej lewy jajowod.
W grudniu poznownie byla w ciazy ale niestety puste jajo miala
a w tym miesiacu 1.06 test wyszedl pozytywnie
jak widac da sie zajsc w ciaze bez jajowodu jednego bo ona zachodzila choc tracila a my z moim od 3 lat sie staramy i nic,a zdrowi -
Witam w piątek mam wolne ale nie udalo mi sie dzis dluzej pospac. Sila przyzwyczajenia. Organizm mam tam ustawiony ze juz sie o tej samej godzinie nawet w weekend budze bez budzika. Dzis stane sie właścicielka swojego mieszkania (nie liczac oczywiscie hipoteki :p)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
adk_1989 wrote:Witam w piątek mam wolne ale nie udalo mi sie dzis dluzej pospac. Sila przyzwyczajenia. Organizm mam tam ustawiony ze juz sie o tej samej godzinie nawet w weekend budze bez budzika. Dzis stane sie właścicielka swojego mieszkania (nie liczac oczywiscie hipoteki :p)
Skąd ja to znam Wolne a człowiek i tak się rano budzi...
A nie umiesz potem zasnąć dalej?
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Hej laseczki
U mnie burze rano byly ale juz sie wypogadza na szczescie. Wkurzylam sie bo myslalam ze tempka pojdzie dzis w gore a ta troszke w dol wsciekne sie jesli akurat w tym cyklu nie bedzie owulki tak po prostu i nie wiem jak bedzie z naszymi staraniami ale przez ta cholerna prace zmianowa meza bedzie ciezko. Przed wieczorem mialam ochote dopasc go a jak juz wrocil przed 23 i zanim polozylismy sie to marzylam tylko o snie. Bez sensu to wszystko. Ani sie noe chcialo ani sil nie bylo i tylko nerwy przy tym bo serducho akurat bylo mega potrzebne ale checi brak. Wlaczyl sie mechanizm. Gdyby nie te moje cholerne leki to bysmy sie tak nie spinali a tak to chce jak najszybciej skonczyc ich branie. Chociaz zeby ta temp dzis poszla w gore to bym wiedziala ze dobrze zrobilismy a a tu h.. najchetniej bym przestala mierzyc ta temp i obserwowac organizm i bylby swiety spokoj buu jakims pesymizmem wieje ode mnie dzis.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 08:46
-
nick nieaktualnykwiatuszek789 wrote:Hej laseczki
U mnie burze rano byly ale juz sie wypogadza na szczescie. Wkurzylam sie bo myslalam ze tempka pojdzie dzis w gore a ta troszke w dol wsciekne sie jesli akurat w tym cyklu nie bedzie owulki tak po prostu i nie wiem jak bedzie z naszymi staraniami ale przez ta cholerna prace zmianowa meza bedzie ciezko. Przed wieczorem mialam ochote dopasc go a jak juz wrocil przed 23 i zanim polozylismy sie to marzylam tylko o snie. Bez sensu to wszystko. Ani sie noe chcialo ani sil nie bylo i tylko nerwy przy tym bo serducho akurat bylo mega potrzebne ale checi brak. Wlaczyl sie mechanizm. Gdyby nie te moje cholerne leki to bysmy sie tak nie spinali a tak to chce jak najszybciej skonczyc ich branie. Chociaz zeby ta temp dzis poszla w gore to bym wiedziala ze dobrze zrobilismy a a tu h.. najchetniej bym przestala mierzyc ta temp i obserwowac organizm i bylby swiety spokoj buu jakims pesymizmem wieje ode mnie dzis.