X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    W ogole dopuki nie zaczelam zbijac prolaktyny mialam straszne problemy z cera. W zasadzie mam cały czas ale teraz to pół biedy bo kiedys wyskakiwały mi wielkie, czerwone bulwy które schodzic nie chciały :/ żebym kiedys wiedziala ze to od niej mialam te syfy :/
    ja przed miesiączką mam problemy ale ogolnie to czasem i tak normalnie mam :/ już nie jak kiedyś ale jest problem.

2.06.2019 <3 mama Marysi nasz cud :*

phv3n5q.png
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak dodać jak Ty dodałaś? nie moge znaleść jak o tym pisałaś Dorotka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 22:18

phv3n5q.png
  • kiniucha89 Przyjaciółka

Wysłany: 5 czerwca 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Januszkowa wrote:
    Cześć dziewczynki!
    Chciałabym skromnie pochwalić się moim suwaczkiem. Jeszcze niedawno podziwiałam inne, marzenia się spełniają. Nie mogę się doczekać na Wasze.

Byłam dzisiaj na becie. Trzeba mieć jakąś kartę do tego laboratorium gdzie ode mnie zawożą krew, żeby sprawdzić przez internet szybciej wynik. Będę go mieć w pon.do odbioru. Udało mi się uprosić panią pielęgniarkę i jutro idę do niej i sprawdzi w swoim systemie. Przed południem powinnam znać wynik.
    Wiedzialam, wiedzialam, wiedzialam ! Gratuluje strasznue mocno i caluje :* :* :*

Nie pozwól, by szczęście musiało Cię prosić o otworzenie mu drzwi...
    fd0ede5c044799a4d2a03e4d4e253034.png
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a98e800ab1f91749m.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 22:36

natt, Rubi lubią tę wiadomość

phv3n5q.png
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    udało się

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 22:36

phv3n5q.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    fotosik.pl rejestrujesz sie, tam wrzucasz fote i jak wejdziesz w to zdjecie to tam masz pobierz kody czy jakos tak i jest opcja linku dla fora :)

zacytowałam jak dodać :)

Daria ale fryzura zmienia twarz! ale i tu i tu wyglądasz swietnie ale chyba skłonna byłabym do tego, że w tych włoskach jest Ci fajniej :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    zacytowałam jak dodać :)

Daria ale fryzura zmienia twarz! ale i tu i tu wyglądasz swietnie ale chyba skłonna byłabym do tego, że w tych włoskach jest Ci fajniej :)
    jestem skłonna rzec że na każdym zdjęciu wyglądam inaczej.

phv3n5q.png
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaa wrote:
    a98e800ab1f91749m.jpg
    chłopczyk na zdjęciu to dzisiejszy solenizant chrześniak mojego Męża

phv3n5q.png

Wysłany: 5 czerwca 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    046d5333825b4486m.jpg

a to z ub. roku, aktualnego zdjecia nie mam :P

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 5 czerwca 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A włosy juz krótkie i nie czarne :P

Żegnam sie dziewczynki, bo mezus pod prysznicem i trzeba doprawic zaraz jakeis serduszko :) Dobranoc :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • jaskolka89 Ekspertka

Wysłany: 5 czerwca 2014, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jola a ja tak pomyślałam, że z tym HSG co tak się próbujesz dostać, to może warto by się było przejechać na miejsce i pogadać z tą lekarką? Bo wiesz, przez telefon to dupa straszna zawsze jest. A tak, to jakieś merci kup, będziesz miała w torebce swojej schowane i pogadasz z tą lekarką, że jest taka sytuacja że nic nie wykombnujesz inaczej bo nie przewidzisz kiedy Cię znów @ nawiedzi i może da się ugadac? A jak się zgodzi to albo dasz jej to merci albo sama ze szczęście wpierdzielisz :D

20141018620520.png
    200710173338.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jolaaa89 wrote:
    No właśnie już czekam z niecierpliwością na lipiec, bo może na Chorwację ze znajomymi pojedziemy. Ale chciałam już wiedzieć co z moim jajowodem, a tak to i tak ciągle ta niepewność... I ciężko nie myśleć o tym wszystkim...

Dzięki dziewczyny za wsparcie. Jesteście super. :*

kochana nie masz jajowodu?
    to ja ci cos opowiem,
    Moja siostra rok temu dokladnie 14lutego zaszla w ciaze i okazalo sie ze to ciaza pozamaciczna,usuneli jej lewy jajowod.
    W grudniu poznownie byla w ciazy :D ale niestety puste jajo miala :/
    a w tym miesiacu 1.06 test wyszedl pozytywnie :D
    jak widac da sie zajsc w ciaze bez jajowodu jednego :) bo ona zachodzila choc tracila a my z moim od 3 lat sie staramy i nic,a zdrowi

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w piątek :) mam wolne ale nie udalo mi sie dzis dluzej pospac. Sila przyzwyczajenia. Organizm mam tam ustawiony ze juz sie o tej samej godzinie nawet w weekend budze bez budzika. Dzis stane sie właścicielka swojego mieszkania :) (nie liczac oczywiscie hipoteki :p)

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaa ale Ty masz piękne włosy! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł:D Ja się cieszę, że dziś piętek, piąteczek, piątunio :D Tak mi się dziś nie chciało wstawać, że szok. Najchętniej to jeszcze leżakowałabym w łóżku :D
    Życzę miłego dzionka :) Oby szybko minął, bo weekend już prawie :D

• Dariaa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natt wrote:
    Dariaa ale Ty masz piękne włosy! :)
    ja piękne włosy? uwierz mi że nie oprócz tego że mam naturalny kolor z czego jestem dumna bo teraz każdy wciąż farbuje to sa okropne nieposłuszne!

phv3n5q.png
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uciekam zaraz do roboty dziś Pt ale się nie cieszę bo jutro robotuję też :|

Nic piekna pogoda to tym co mają wolnę życżę odpoczynku!
    a reszcie szybkiego powrotu do domu i tez odpoczynku ! ;)

phv3n5q.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Witam w piątek :) mam wolne ale nie udalo mi sie dzis dluzej pospac. Sila przyzwyczajenia. Organizm mam tam ustawiony ze juz sie o tej samej godzinie nawet w weekend budze bez budzika. Dzis stane sie właścicielka swojego mieszkania :) (nie liczac oczywiscie hipoteki :p)

Skąd ja to znam :) Wolne a człowiek i tak się rano budzi...
    A nie umiesz potem zasnąć dalej?

Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
    25.03.2015 - biochemiczna.
    6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Naturalny cud w czerwcu 2020 roku :) Spodzewamy się synka :)

Wysłany: 6 czerwca 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki

U mnie burze rano byly ale juz sie wypogadza na szczescie. Wkurzylam sie bo myslalam ze tempka pojdzie dzis w gore a ta troszke w dol :-\ wsciekne sie jesli akurat w tym cyklu nie bedzie owulki tak po prostu :-\ i nie wiem jak bedzie z naszymi staraniami ale przez ta cholerna prace zmianowa meza bedzie ciezko. Przed wieczorem mialam ochote dopasc go a jak juz wrocil przed 23 i zanim polozylismy sie to marzylam tylko o snie. Bez sensu to wszystko. Ani sie noe chcialo ani sil nie bylo i tylko nerwy przy tym bo serducho akurat bylo mega potrzebne ale checi brak. Wlaczyl sie mechanizm. Gdyby nie te moje cholerne leki to bysmy sie tak nie spinali a tak to chce jak najszybciej skonczyc ich branie. Chociaz zeby ta temp dzis poszla w gore to bym wiedziala ze dobrze zrobilismy a a tu h.. :-\ najchetniej bym przestala mierzyc ta temp i obserwowac organizm i bylby swiety spokoj :-\ buu jakims pesymizmem wieje ode mnie dzis.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 08:46

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Hej laseczki

U mnie burze rano byly ale juz sie wypogadza na szczescie. Wkurzylam sie bo myslalam ze tempka pojdzie dzis w gore a ta troszke w dol :-\ wsciekne sie jesli akurat w tym cyklu nie bedzie owulki tak po prostu :-\ i nie wiem jak bedzie z naszymi staraniami ale przez ta cholerna prace zmianowa meza bedzie ciezko. Przed wieczorem mialam ochote dopasc go a jak juz wrocil przed 23 i zanim polozylismy sie to marzylam tylko o snie. Bez sensu to wszystko. Ani sie noe chcialo ani sil nie bylo i tylko nerwy przy tym bo serducho akurat bylo mega potrzebne ale checi brak. Wlaczyl sie mechanizm. Gdyby nie te moje cholerne leki to bysmy sie tak nie spinali a tak to chce jak najszybciej skonczyc ich branie. Chociaz zeby ta temp dzis poszla w gore to bym wiedziala ze dobrze zrobilismy a a tu h.. :-\ najchetniej bym przestala mierzyc ta temp i obserwowac organizm i bylby swiety spokoj :-\ buu jakims pesymizmem wieje ode mnie dzis.
    Wiesz Dorotko też mi dzisiaj tempka spadła, też jak Ty myślałam, że wystrzeli w górę, a tu w dół :( No nic zobaczymy w kolejnych dniach. Nie przejmuj się tak bardzo, może jutro się podniesie i to wtedy też będzie dobrze :) Ważne żeby w ogóle była :) Może zrób sobie przerwę od tego wszystkiego, czasami dobrze jest odsapnąć, nabrać dystansu. Ja wczoraj jakąś lekką dolinkę miałam i K do mnie mówi co się spinasz, ciesz się, że możesz sobie teraz poleżeć, pospać ile chcesz itp. później już tak nie będzie fajnie. A wystarczy tylko raz żeby przewrócić świat do gór nogami :) Może i ma rację tylko jak się wyłączyć?

‹‹ 169 170 171 172 173 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ