Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kasss wrote:Dziewczynki a mogły byście zerknąć na mój wykres bo dla mnie jakiś dziwny jest teraz niby ok ale w 11 dc taki spadek duży? Wiem ze za dużo to nie poszalelismy w tym mc ale to przez chorobę męża i tak nie mam nadziei na ten cykl a jutro idę do gina to moze mi zleci jakieś dodatkowe badania;-)
tak jakbyś miała w 11/12 dc owulkę, chociaż lepiej niech się inne dziewczyny wypowiedzą -
Ja bym bardziej na owulkę w 16 dc stawiała - ze względu na testy które po ovu powinny juz być negatywne...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 13:26
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
kasss wrote:Moim zdaniem była w 16 dc of wyznaczył od 15 do 19 do 10 dc mierzylam temp szklanym termometrem a od 11 juz elektrycznym bo tamten się zepsuł i moze dla tego coś źle wyszło. A mierze na razie w buzi z prawej strony.
Te wahania mogą właśnie ze zmiany termometru wynikać - zmiana termometru ma duży wpływ, zwłaszcza ze szklanego na elektryczny.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Gadałam dziś z kumplem i powiedziałam mu, że chciałabym kiedyś mieć domek w szczyrku. W odpowiedzi wysłał mi ten filmik - Klik
Wrzucam go wam - mnie strasznie rozbawiłWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 15:50
Rubi lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
A my jedziemy nnna ul. Stawki. Nie wiem czy cos Ci to mowi kolo Starego Ryku chyba. Nie znam sie na warszawie za bardzo ale mamy byc chwile po 16.
Generalnie badanie nasienia to moja ginka juz dawno chciala zobaczyc ale jakos nie po drodze nam bylo do wawy albo do łodzi. Teraz udalo mi sie zapisac go na darmowe badanie z okazji dnia ojca. Podstawowe badanie ale zawsze jakis obraz ogolny bedzie. Cale szczescie ze moj nie ma problemu z meska duma i chetnie zrobi badanie jakos nieskladnie to napislam
Aaaa bo badanie nie jest refundowane wiec na wlasna reke za kase trzeba robic. Moja gin dawno chciala zeby wiedziec czy we mnie nie wpycha hormonow kiedy to moze u faceta jest problemWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 22:04
-
Witam,
Kwiatuszku orientujesz się może ile mniej więcej kosztuje takie badanie? Mój Mąż też musi do września zrobić
Martwi mnie dziś jedna rzecz... @ skończyła się w piątek a ja dziś dostałam kolejnego plamienia... o co chodzi? mam nadzieje że nie przyplątało się do mnie jakieś świństwo a miało być tak pieknie... miałam przestać myśleć a tu masz... jak tu się nie zamartwiać -
Aniu to zalezy od kliniki. W tej do ktorej jedziemy koszt to 150zl. W lodzi tam gdzie gin mi polecila to 120 zl. Gdzies patrzylam to 175u. I mozna zrobic podstawowe czyli ilosc zolnierzy, ruchliwosc i cos tam jeszcze taniej a doplacajac niecale 100zl juz rozszerzone jest badanie i znacznie dokladniejsze. Z racji tego ze tu za darmo to robimy podstawowe ale jakbym miala placic to bym wolala doplacic zeby nie musial 2 razy tego prrzechodzic. Trzeba poszperac w necie i cos mozna korzystnego wybrac.
A co do plamienia to moze wczesna owulka? -
kwiatuszek789 wrote:Dziewczyny ogłaszam wszem i wobec ze od 1 lipca zmieniam miejsce pracy o 2 pietra i bede w tym, w którym moze uda mi sie juz zostac docelowo
Kochana - gratulujeHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka