X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ochhh ! Właśnie zaliczyłam 50 minut spaceru po pracy do domu bo mąż pracuje do północy a ja mam jutro na 6 rano do pracy. Takie spacery po ciężkich ośmiu godzinach pracy uświadamiają mi jak bardzo kocham mój samochód i obiecuję już więcej na niego nie kląć. :D
    Po drodze w ramach rozrywki zjadłam paczkę Skittelsów chociaż staram się bardzo unikać teraz słodkości. :D

No to co dziewczyny, trzymam kciuki za pozytywne testy jutro z rana! :)

A Ty Dorotka kiedy wyjazd? :)

Natka89, Monika1357 lubią tę wiadomość

• czekolada Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :-* mnie dzionek zleciał najpierw na sprzątaniu salonu bo w niedziele mamy obiad rodzinny z okazji naszego roczku aczkolwiek dziś złapał mnie dół bo trochę inaczej wyobrażałam sobie naszą rocznicę po drugie to będzie pierwsze spotkanie z rodziną męża po stracie dzidziusia i mnie stresuje cała ta sytuacja.
    Byliśmy również u spowiedzi trochę mi się poprawiło a później byliśmy na zakupach i kupiłam rzeczy do kuchni, a dokładnie zestaw filiżanek, kubki, misieczki, lampki do wina i winko żeby nie było ;-)
    Jutro wizyta u kosmetyczki mam nadzieję, że chociaż nie będzie padać bo w dniu ślubu mieliśmy tak piękną pogodę że każdy nam zazdrościł, a jak wyszliśmy z kościoła i goście składali życzenia to słońce świeciło na nas i mamy prześliczne zdjęcia oby to Słońce zaświeciło w naszych serach <3

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalcia wyjezdzamy w poniedziałek raniutko :) właśnie robie liste (oczywiscie w miedzyczasie vzytania OF :D ) tego co mam zapakowac mojemu C. i sobie i rzecz jasna moja lista juz jest o polowe dłuższa :D
    Nad morzem dopiero bedzie wypiździej za przeproszeniem :P
    Skittelsy <3 uuuwielbiam je! <3

Czekoladko myśle, że rodzina nie bedzie drążyc tego tematu. A Twój maz nie mogłby powiedziec im zeby nie zaczynali tego tamatu bo to trudne dla Was?

klz9io4pkfldzhbc.png
  • czekolada Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatuszku nie rozmawiałam z nim bo dla niego to też przykre ale myślę że nie poruszą ale samo spotkanie z nimi jakoś mnie rozdrażnia.
    Życzę udanego odpoczynku :-)

LidziA89 lubi tę wiadomość

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dziekuje zeby nie zapeszyc :-)

Kochana bedzie dobrze i bedziesz miala takie spotkanie z glowy a kolejne juz beda latwiejsze :-)

Smutno mi bo moj jakis juz zmeczony i rozkojarzony jest w pracy i zaczal bledy robic i ciekawe czy konsekwencji nie wyciagna z tego :-\ jutro juz bierze urlop na zadanie zeby jeszcze wiecej bledow nie zrobic. Chodzi przybity a ja nie mam jak mu pomoc :-\ ehh :-(

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w ten lekko słoneczny ale pochmurny piątek...

Dorotko, również życzę Ci udanego wypoczynku :) Może się pogoda jeszcze zmieni i będzie cieplej :) Podobno wrzesień ma być ciepły :)

Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
    25.03.2015 - biochemiczna.
    6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Naturalny cud w czerwcu 2020 roku :) Spodzewamy się synka :)

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na upaly to nie licze, wazne zeby nie padalo :-)

Ja jeszcze w lozku ale niewyspana bo kolezanka z pracy mnue obudzila przed 8. Nie ma wyczucia i rozumu chyba :-\ glodna juz jestem ale cieplutko pod kolderka :-)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę... Ja już od godziny marznę w pracy :(
    Grzeje mnie tylko laptop na kolanach... No ale jutro już weekend i będzie można się wyspać :D

6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

• Natka89 Koleżanka

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety - @ o mnie nie zapomniała :( Nie tym razem niestety...
    A Monika - jak u Ciebie?

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka nowy cykl, nowa szansa, glowa do gory :-)

Ale u mnie dzis piekna pogoda, cieplutko i milutko :-)

natt lubi tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorcia bawcie się dobrze, nawet jak będzie chłodno to macie kolejny powód żeby się dużo przytulać. :)

Natka -dokładnie tak jak mówi Dorota, potraktuj nowy cykl jak nową szansę. W ogóle to miałam pytać czy Ty prowadzisz wykres?

Czekoladko, trzymam kciuki za stresujące spotkanie. Myślę, że rodzina nie będzie poruszała tego tematu a jeśli niestety się tak zdarzy to grzecznie powiedz, że to dla Ciebie ciężki temat i nie chcesz o tym rozmawiać. Jeśli są chociaż trochę kumaci i taktowni to nie będą drążyć. ;)

• Rubi Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siemka...;) widziałam u Moniki zieloną kropke :)

Dorotko udanego urlopu obyś wypoczęła i naładowała się energią na zimę..ja życz sobie takiej jak poprzednia....;)

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to dostanie klapsa, że się nie pochwaliła! :D

• LidziA89 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Tez widzialam Moniki zielonego kropka :) juz gratulowalam

Ja wlasnie zbieram sie i wyruszam moim psiakiem na dzialke. Pociagiem ! Ciekawe jak ja i Rico to przezyjemy. Moj P. Juz tam na nas czeka i mam nadzieje ze w koncu troche odpoczniemy.

Najgorsze jest to ze przez caly dzien boli mnie glowa a podroz pociagiem raczej nie zmiejszy bolu :(

klz9h3715pahxfmg.png
    Córa <3 4mm <3 ->16mm->30mm->69mm->238g->497g->992g->1417g->2569g->3400g <3 02.07.2019 53 cm 3520 g <3

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! :)
    Co tu taka cisza, poimprezowałyście? ;P

Ja mam dziś mega ochotę na obejrzenie jakiegoś filmu z wesela. :D A że nie mam żadnego w domu oprócz własnego to chyba zaraz sobie włączę. :D :D :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Gratuluje zieloności az się cieplej robi na serduchu jak sie którejs z nas udaje :D Ja mam 4 dni do okresu i czuje sie koszmarnie :/ W tym cyklu raczej o mnie nie zapomni ta wredna małpa :P Temperatura tez za atrakcyjnie nie wygląda, wiec czekam żeby rozpocząć nowe staranka :D

Monika1357 lubi tę wiadomość

• Marronek Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo :)
    Do mnie też jutro albo pojutrze małpa powinna zawitać - temperatura już spada na łeb na szyję.

Jak wam mija sobota?
    My właśnie wróciliśmy z dłuuugiego spacerku :) Nogi mnie troszkę bolą.
    Czas się brać za obiadek :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety do pracy na 17 - 0:30 i to na dokładkę z moją 'ulubioną' menagerką ale co tam, najważniejsze żeby się zera na koncie zgadzały. :D :D :D żartuję. :D

• czekolada Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, u mnie też okresowo ale w moim wypadku akurat się cieszę bo już za niedługo znowu możemy brać się do roboty :-D A poza tym trochę szykowania na jutro i jakaś zmęczona jestem :/

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • Lexi Nowa

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny !
    Chętnie dołącze do Was też jestem z 89 i świadomie staram sie o upragnioną dzidzie :)

Monika1357 lubi tę wiadomość

‹‹ 281 282 283 284 285 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ