X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ochhh ! Właśnie zaliczyłam 50 minut spaceru po pracy do domu bo mąż pracuje do północy a ja mam jutro na 6 rano do pracy. Takie spacery po ciężkich ośmiu godzinach pracy uświadamiają mi jak bardzo kocham mój samochód i obiecuję już więcej na niego nie kląć. :D
    Po drodze w ramach rozrywki zjadłam paczkę Skittelsów chociaż staram się bardzo unikać teraz słodkości. :D

No to co dziewczyny, trzymam kciuki za pozytywne testy jutro z rana! :)

A Ty Dorotka kiedy wyjazd? :)

Natka89, Monika1357 lubią tę wiadomość

• czekolada Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :-* mnie dzionek zleciał najpierw na sprzątaniu salonu bo w niedziele mamy obiad rodzinny z okazji naszego roczku aczkolwiek dziś złapał mnie dół bo trochę inaczej wyobrażałam sobie naszą rocznicę po drugie to będzie pierwsze spotkanie z rodziną męża po stracie dzidziusia i mnie stresuje cała ta sytuacja.
    Byliśmy również u spowiedzi trochę mi się poprawiło a później byliśmy na zakupach i kupiłam rzeczy do kuchni, a dokładnie zestaw filiżanek, kubki, misieczki, lampki do wina i winko żeby nie było ;-)
    Jutro wizyta u kosmetyczki mam nadzieję, że chociaż nie będzie padać bo w dniu ślubu mieliśmy tak piękną pogodę że każdy nam zazdrościł, a jak wyszliśmy z kościoła i goście składali życzenia to słońce świeciło na nas i mamy prześliczne zdjęcia oby to Słońce zaświeciło w naszych serach <3

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalcia wyjezdzamy w poniedziałek raniutko :) właśnie robie liste (oczywiscie w miedzyczasie vzytania OF :D ) tego co mam zapakowac mojemu C. i sobie i rzecz jasna moja lista juz jest o polowe dłuższa :D
    Nad morzem dopiero bedzie wypiździej za przeproszeniem :P
    Skittelsy <3 uuuwielbiam je! <3

Czekoladko myśle, że rodzina nie bedzie drążyc tego tematu. A Twój maz nie mogłby powiedziec im zeby nie zaczynali tego tamatu bo to trudne dla Was?

klz9io4pkfldzhbc.png
  • czekolada Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatuszku nie rozmawiałam z nim bo dla niego to też przykre ale myślę że nie poruszą ale samo spotkanie z nimi jakoś mnie rozdrażnia.
    Życzę udanego odpoczynku :-)

LidziA89 lubi tę wiadomość

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dziekuje zeby nie zapeszyc :-)

Kochana bedzie dobrze i bedziesz miala takie spotkanie z glowy a kolejne juz beda latwiejsze :-)

Smutno mi bo moj jakis juz zmeczony i rozkojarzony jest w pracy i zaczal bledy robic i ciekawe czy konsekwencji nie wyciagna z tego :-\ jutro juz bierze urlop na zadanie zeby jeszcze wiecej bledow nie zrobic. Chodzi przybity a ja nie mam jak mu pomoc :-\ ehh :-(

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w ten lekko słoneczny ale pochmurny piątek...

Dorotko, również życzę Ci udanego wypoczynku :) Może się pogoda jeszcze zmieni i będzie cieplej :) Podobno wrzesień ma być ciepły :)

Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
    25.03.2015 - biochemiczna.
    6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Naturalny cud w czerwcu 2020 roku :) Spodzewamy się synka :)

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na upaly to nie licze, wazne zeby nie padalo :-)

Ja jeszcze w lozku ale niewyspana bo kolezanka z pracy mnue obudzila przed 8. Nie ma wyczucia i rozumu chyba :-\ glodna juz jestem ale cieplutko pod kolderka :-)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę... Ja już od godziny marznę w pracy :(
    Grzeje mnie tylko laptop na kolanach... No ale jutro już weekend i będzie można się wyspać :D

6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

• Natka89 Koleżanka

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety - @ o mnie nie zapomniała :( Nie tym razem niestety...
    A Monika - jak u Ciebie?

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka nowy cykl, nowa szansa, glowa do gory :-)

Ale u mnie dzis piekna pogoda, cieplutko i milutko :-)

natt lubi tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorcia bawcie się dobrze, nawet jak będzie chłodno to macie kolejny powód żeby się dużo przytulać. :)

Natka -dokładnie tak jak mówi Dorota, potraktuj nowy cykl jak nową szansę. W ogóle to miałam pytać czy Ty prowadzisz wykres?

Czekoladko, trzymam kciuki za stresujące spotkanie. Myślę, że rodzina nie będzie poruszała tego tematu a jeśli niestety się tak zdarzy to grzecznie powiedz, że to dla Ciebie ciężki temat i nie chcesz o tym rozmawiać. Jeśli są chociaż trochę kumaci i taktowni to nie będą drążyć. ;)

• Rubi Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siemka...;) widziałam u Moniki zieloną kropke :)

Dorotko udanego urlopu obyś wypoczęła i naładowała się energią na zimę..ja życz sobie takiej jak poprzednia....;)

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to dostanie klapsa, że się nie pochwaliła! :D

• LidziA89 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Tez widzialam Moniki zielonego kropka :) juz gratulowalam

Ja wlasnie zbieram sie i wyruszam moim psiakiem na dzialke. Pociagiem ! Ciekawe jak ja i Rico to przezyjemy. Moj P. Juz tam na nas czeka i mam nadzieje ze w koncu troche odpoczniemy.

Najgorsze jest to ze przez caly dzien boli mnie glowa a podroz pociagiem raczej nie zmiejszy bolu :(

klz9h3715pahxfmg.png
    Córa <3 4mm <3 ->16mm->30mm->69mm->238g->497g->992g->1417g->2569g->3400g <3 02.07.2019 53 cm 3520 g <3

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! :)
    Co tu taka cisza, poimprezowałyście? ;P

Ja mam dziś mega ochotę na obejrzenie jakiegoś filmu z wesela. :D A że nie mam żadnego w domu oprócz własnego to chyba zaraz sobie włączę. :D :D :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Gratuluje zieloności az się cieplej robi na serduchu jak sie którejs z nas udaje :D Ja mam 4 dni do okresu i czuje sie koszmarnie :/ W tym cyklu raczej o mnie nie zapomni ta wredna małpa :P Temperatura tez za atrakcyjnie nie wygląda, wiec czekam żeby rozpocząć nowe staranka :D

Monika1357 lubi tę wiadomość

• Marronek Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo :)
    Do mnie też jutro albo pojutrze małpa powinna zawitać - temperatura już spada na łeb na szyję.

Jak wam mija sobota?
    My właśnie wróciliśmy z dłuuugiego spacerku :) Nogi mnie troszkę bolą.
    Czas się brać za obiadek :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety do pracy na 17 - 0:30 i to na dokładkę z moją 'ulubioną' menagerką ale co tam, najważniejsze żeby się zera na koncie zgadzały. :D :D :D żartuję. :D

• czekolada Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, u mnie też okresowo ale w moim wypadku akurat się cieszę bo już za niedługo znowu możemy brać się do roboty :-D A poza tym trochę szykowania na jutro i jakaś zmęczona jestem :/

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • Lexi Nowa

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny !
    Chętnie dołącze do Was też jestem z 89 i świadomie staram sie o upragnioną dzidzie :)

Monika1357 lubi tę wiadomość

‹‹ 281 282 283 284 285 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ