Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOchhh ! Właśnie zaliczyłam 50 minut spaceru po pracy do domu bo mąż pracuje do północy a ja mam jutro na 6 rano do pracy. Takie spacery po ciężkich ośmiu godzinach pracy uświadamiają mi jak bardzo kocham mój samochód i obiecuję już więcej na niego nie kląć.
Po drodze w ramach rozrywki zjadłam paczkę Skittelsów chociaż staram się bardzo unikać teraz słodkości.
No to co dziewczyny, trzymam kciuki za pozytywne testy jutro z rana!
A Ty Dorotka kiedy wyjazd?Natka89, Monika1357 lubią tę wiadomość
-
Witam :-* mnie dzionek zleciał najpierw na sprzątaniu salonu bo w niedziele mamy obiad rodzinny z okazji naszego roczku aczkolwiek dziś złapał mnie dół bo trochę inaczej wyobrażałam sobie naszą rocznicę po drugie to będzie pierwsze spotkanie z rodziną męża po stracie dzidziusia i mnie stresuje cała ta sytuacja.
Byliśmy również u spowiedzi trochę mi się poprawiło a później byliśmy na zakupach i kupiłam rzeczy do kuchni, a dokładnie zestaw filiżanek, kubki, misieczki, lampki do wina i winko żeby nie było
Jutro wizyta u kosmetyczki mam nadzieję, że chociaż nie będzie padać bo w dniu ślubu mieliśmy tak piękną pogodę że każdy nam zazdrościł, a jak wyszliśmy z kościoła i goście składali życzenia to słońce świeciło na nas i mamy prześliczne zdjęcia oby to Słońce zaświeciło w naszych serach -
Natalcia wyjezdzamy w poniedziałek raniutko właśnie robie liste (oczywiscie w miedzyczasie vzytania OF ) tego co mam zapakowac mojemu C. i sobie i rzecz jasna moja lista juz jest o polowe dłuższa
Nad morzem dopiero bedzie wypiździej za przeproszeniem
Skittelsy uuuwielbiam je!
Czekoladko myśle, że rodzina nie bedzie drążyc tego tematu. A Twój maz nie mogłby powiedziec im zeby nie zaczynali tego tamatu bo to trudne dla Was? -
Nie dziekuje zeby nie zapeszyc
Kochana bedzie dobrze i bedziesz miala takie spotkanie z glowy a kolejne juz beda latwiejsze
Smutno mi bo moj jakis juz zmeczony i rozkojarzony jest w pracy i zaczal bledy robic i ciekawe czy konsekwencji nie wyciagna z tego jutro juz bierze urlop na zadanie zeby jeszcze wiecej bledow nie zrobic. Chodzi przybity a ja nie mam jak mu pomoc ehh -
Witam się w ten lekko słoneczny ale pochmurny piątek...
Dorotko, również życzę Ci udanego wypoczynku Może się pogoda jeszcze zmieni i będzie cieplej Podobno wrzesień ma być ciepłyHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Zazdroszczę... Ja już od godziny marznę w pracy
Grzeje mnie tylko laptop na kolanach... No ale jutro już weekend i będzie można się wyspaćHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
nick nieaktualnyDorcia bawcie się dobrze, nawet jak będzie chłodno to macie kolejny powód żeby się dużo przytulać.
Natka -dokładnie tak jak mówi Dorota, potraktuj nowy cykl jak nową szansę. W ogóle to miałam pytać czy Ty prowadzisz wykres?
Czekoladko, trzymam kciuki za stresujące spotkanie. Myślę, że rodzina nie będzie poruszała tego tematu a jeśli niestety się tak zdarzy to grzecznie powiedz, że to dla Ciebie ciężki temat i nie chcesz o tym rozmawiać. Jeśli są chociaż trochę kumaci i taktowni to nie będą drążyć. -
siemka... widziałam u Moniki zieloną kropke
Dorotko udanego urlopu obyś wypoczęła i naładowała się energią na zimę..ja życz sobie takiej jak poprzednia....Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
Hej
Tez widzialam Moniki zielonego kropka juz gratulowalam
Ja wlasnie zbieram sie i wyruszam moim psiakiem na dzialke. Pociagiem ! Ciekawe jak ja i Rico to przezyjemy. Moj P. Juz tam na nas czeka i mam nadzieje ze w koncu troche odpoczniemy.
Najgorsze jest to ze przez caly dzien boli mnie glowa a podroz pociagiem raczej nie zmiejszy bolu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny Gratuluje zieloności az się cieplej robi na serduchu jak sie którejs z nas udaje Ja mam 4 dni do okresu i czuje sie koszmarnie W tym cyklu raczej o mnie nie zapomni ta wredna małpa Temperatura tez za atrakcyjnie nie wygląda, wiec czekam żeby rozpocząć nowe staranka
Monika1357 lubi tę wiadomość
-
Hejo
Do mnie też jutro albo pojutrze małpa powinna zawitać - temperatura już spada na łeb na szyję.
Jak wam mija sobota?
My właśnie wróciliśmy z dłuuugiego spacerku Nogi mnie troszkę bolą.
Czas się brać za obiadekHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
nick nieaktualny