Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
Wreszcie słońce zaczyna wychodzić Co prawda temperatura dalej z dupy, ale... może wreszcie się zrobi cieplej
Tak zmieniając temat - macie jakieś sprawdzone, domowe sposoby na zgagę?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Dzień dobry Mnie już nie było wczoraj, jak pisałyście jakie wózki macie wybrane, więc jeszcze dorzucam mój http://allegro.pl/3w1-wozek-pascal-alu-bebetto-wybierz-fotelik-i4466547981.html
Madziu, na zgagę to przede wszystkim mleko. Mi bardzo pomaga. A tak oprócz mleka to coś mi się kojarzy, że kiedyś czytałam, że orzechy i migdały, ale tego akurat nie jestem pewna. Co prawda przy silnej zgadze i mleko może nie pomóc, ale spróbuj -
Polu mleka nie mogę - skaza białkowa, zaraz by mi plamy wyskoczyły
Migdały mam dziś na przegryzkę do pracy - zaraz je pochłonę
Madziu - ja już nie raz miałam nawet piękniejszą niż ta tempkę. Poza tym zawsze przed małpą mnie zgaga łapie, ot taki mój urok. Tylko zwykle właśnie woda pomagała, albo sok z ogórków, w bardziej drastycznych sytuacjach jakieś reni czy coś.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
pleasure wrote:Daria ja też nie robię sobie nadziei, że się uda. Już przestałam w to wierzyć. Ale nawet wcześniej to nigdy nie oglądałam i nie wybierałam wózków. Wiem co mi się podoba i jak zdarzy się cud to wtedy zaczne o tym myśleć.
Madziu a w Twojej macicy nie ma przypadkiem malego lokatora? Temp masz piękną. A co do zgagi to ja pije duzo wody przegotowanej. -
Dariaa wrote:u mnie już to trwa 3 lata i nie zapowiada sie nic, nadal jestem na Metformaxie lekarz zalecił mi zrobienie badania na rezerwę jajnikową zeby sprawdzić ile tak na prawde mi zostało czasu na ciążę któraś z Was robiła? ja dziś idę zrobić. koszt 250 zł ale przy tym co czekamy a ile możemy się dowiedzieć to nie wiele.
Nie robiłam, ale zgadzam się z tobą w zupełności.
Na początku każde badanie wydaje się drogie, a im dłuższy czas oczekiwania tym ten koszt badań odgrywa coraz mniejszą rolę.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
nick nieaktualnyDzień dobry jeszcze z łóżka! u mnie dziś słońce więc coś dziwnego- ciekawe tylko jak dlugo poświeci.
Madzia no faktycznie ten wykres wygląda ciekawie trzymam kciuki!
Daria ja też nie miałam robionego tego badania ale pochwalam Twoje podejście, warto zrobić. Wiem, że 250 złotych drogą nie chodzi ale czasami w ciągu miesiąca rozwalamy taką kasę na głupoty i nawet nie zdajemy sobie sprawy a tak to przynajmniej będziesz o krok dalej. -
Witam sie już urlopowo urwałam sie z pracy i juz pralka chodziżeby szybkowac ciuszki na wyjazd ajj juz nie moge sie doczekac
Co do wozka to nie mam typowego modelu ale tez na pewno 3w1 i jakis zgrabniutki i nowoczesny a zarazem solidny i stabilny ott takie małe mam(y) wymagania
Daria trzymam kciuki za dobre wyniki badania -
Dziewczyny co do tych wózków 3 in 1, to zastanówcie się porządnie. Często te foteliki, które są w zestawach są kiepskiej jakości i kiepsko wypadają w testach bezpieczeństwa. Zdecydowanie uważam fotelik do samochodu za najważniejszą rzecz, która jest niezbędna (przynajmniej z mojej obecnej perspektywy;) ). Polecam bloga http://osiemgwiazdek.blogspot.com/. Fajny gośc, konto ma tez na fb, więc warto polubić i poczytać.
Z tym nastawianiem się...ze mną to też tak nie jest, że mam wybrany i czeka tylko na zakup (albo nie daj Boże już stoi w garażu). Po prostu są modele, które mi się bardzo podobają, a są takie, które kategorycznie odpadają -
Cześć dziewczyny:)
Od kilku dni czekam na @, mam dziwne bóle w brzuchu, nie wiem sama czy to bóle czy skurcze.
Postanowiłam - jutro rano robię test, zobaczymy co mi pokaże.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Natka89 wrote:Monika - może się udało?
Ja też czekam na @ - dziś powinna przyjść, ale na razie nic się nie dzieje. Poczekam jeszcze z testem, ale nie chcę się znów nakręcać
A często ci się spóźnia? Bo ja przeważnie mam w 26, 27 lub 28 dniu cyklu, a dzisiaj jest 29 i nie mam, a nigdy mi się nie spóźnia i przeważnie w 26 dostawałam.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Monika1357 wrote:A często ci się spóźnia? Bo ja przeważnie mam w 26, 27 lub 28 dniu cyklu, a dzisiaj jest 29 i nie mam, a nigdy mi się nie spóźnia i przeważnie w 26 dostawałam.
-
pleasure wrote:Daria napisałaś, że już 3 lata się staracie a powiedz mi miałaś już kurację z Clo??