Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny...
Nie było mnie kilka dni - kolejny okres mnie totalnie załamał (niepotrzebnie lekarz dał mi nadzieję), ale już nadrabiam.
Dorotko - przykro mi z powodu twojej suni. Przypomnij ile ona ma już lat?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 08:58
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Rubi wrote:ejjjj truskaweczko, ale Ty już widzę masz 3 zielone kropki na wykresie to beta będzie tylko formalnością gratulacje kochana...
Dziękuję:)No fakt byłam na becie i wyszło mi 1516,0 jutro do gina idę -
E tam Dorcia wszystkie Wasze spięcia by odeszły na siódmy plan
Natala no trudno...jak się inaczej nie da to trzeba sobie radzić jak się da Twoje dobro jest najważniejsze...
ja się wybieram na to tsh już chyba 5 dzień...ale obiecałam sobie, że jutro na pewno idę na krew..! czasami czuję jak coś mnie smyra tak dziwnie w brzuszku więc to chyba lokator
miłego dnia dziewczynki...chociaż u mnie za oknem bardzo średnio...Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
Ubywać raczej niewiele ubywa Nasze ciężarne z nami zostają
Jak będzie ich tak dalej przybywać, to nam admin zbanuje wątekHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
I niech banuje ale dopiero jak wszystkie bedziemy mogly przejsc na fioletowa strone
Witaj Jastin, opowiedz nam cos o sobie
Ela wierci sie maluszek
Madziu sunia ma 9 lat. Modle sie aby poranna insulina pomogla i cukier byl dzis znacznie nizszy i poprosze o kciuki jutro o 10 za usg jej brzuszkaYuly lubi tę wiadomość
-
kwiatuszek789 wrote:Madziu sunia ma 9 lat. Modle sie aby poranna insulina pomogla i cukier byl dzis znacznie nizszy i poprosze o kciuki jutro o 10 za usg jej brzuszka
To jeszcze młoda Sił na pewno ma jeszcze dużo, więc da radę
Trzymanie kciuków - zapisane w kalendarzu jakbym zapomniałaHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
kwiatuszek - wlaśnie tak jak juz wszystkie bedziemy mogły przejść na fioletową stronę!
-
dziewczynnyyyyyyy ((( właśnie ugotowałam kalafior...tak miałam ochotę na niego....i zjadłam dwa kęsy, patrzę a tam dwa robaki (( bożeeeee a jak jakiegoś zjadłam....zaraz się porzygamStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Robi - feeeee
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 15:45
-
Ela miałam kiedys tak samo, lubiłam ugotowanego kalafiora w calości bez dzielenia na różyczki, dziabnełam go widelcem (po kilku kęsach) a tak gigant robal mi sie ukazał. Teraz dziele na różyczki ale tez malenkie robaczki mi sie trafiły ostatnio. Staram sie uwazac jak jem i tyle bo tak czy siak to w wielu innych owocach nawet nie zauwazmy kiedy je zjadamy
A ja właśnie wróciłam od weta, szczesliwa bo cukier suni spadl wiec organizm toleruje insuline w nagrode zjadłam wielkiego hamburgera bez zadnych wyrzutów sumienia chooociaz chyba nigdy ich nie mam jak jem fast foody
No i po cichutku zgdybam juz nad moim wykresem i nad tempką ale zapewne i tak zakonczy sie to @ wiec to tylko taka cicha nadzieja mimo, że jakos specjalnie w tym cyklu nie nastawiam sie ze musi byc zielono. -
nick nieaktualnyUuuuu dziś wielkie poruszenie widzę.
Ja miałam dziś wiele ambitnych planów na sprzątanie po pracy, zadzwoniłam do mamy na pogaduchy i tak zawisłyśmy na skypie na trzy godziny i szlag trafił moje plany. Ale co się nagadałyśmyyyyy!
Ela, bleeee. Niestety ilość robali jaką czasem zjadamy w pożywieniu jest ogromna chociaż oczywiście lepiej jak ich nie widzimy.
Dorcia skusisz się na teścik czy poczekasz na rozwój wydarzeń? -
natt wrote:
Dorcia skusisz się na teścik czy poczekasz na rozwój wydarzeń?
Poczekam bo jak tak pacze na moje wykresy to w tym roku max fl trwała 16 dni przy owulce przed 20dc a jak mam owulke kolo 34dc to fl zazwyczaj ma 14 dni. A dzis 13 dzien wiec moze w czwartek zjawi sie ta nieproszonaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 21:15
-
nick nieaktualny
-
Cześć Kochane!
Wpadłam powiedzieć Wam, że będziemy mieć córeczkę- Natalie:) Dzisiaj miałam wizytę i w końcu poznałam płeć. Mała jest zdrowa, waży 429 g.
Pozdrawiam:*natt, LidziA89, usia89, kwiatuszek789 lubią tę wiadomość
-
Januszkowa wrote:Cześć Kochane!
Wpadłam powiedzieć Wam, że będziemy mieć córeczkę- Natalie:) Dzisiaj miałam wizytę i w końcu poznałam płeć. Mała jest zdrowa, waży 429 g.
Pozdrawiam:*
GratulujeJanuszkowa lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka