Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo się dziewczyny poumawiały na randki no!
A ja dziś biedna sama do 23. Pewnie i tak zasnę do tego czasu i dupa.
Siedzę cicho w domu z nadzieją, że nie nawiedzą mnie żadne szalone zombiaki krzyczące 'cukierek czy psikus' bo oprócz orzeszków nie mam nic co mogę im dać więc pewnie będzie mieć czekało zmywanie jajka z okna czy coś. -
A ja mam randke w kuchni z garami pichce obiadek na jutro i psinie gotowalam jedzonko i tak sie zeszlo. Jutro Wszystkich Swietych i juz mnie szlag trafia bo nie lubie tych wszystkich wymuszonych swiat gdzie kazdy przesciga sie czy ladniej grob przyozdobil. Przestalo to byc swieto dla Zmarlych i jest swietem dla pokazania sie i wypacykowania
-
kwiatuszek789 wrote:A ja mam randke w kuchni z garami pichce obiadek na jutro i psinie gotowalam jedzonko i tak sie zeszlo. Jutro Wszystkich Swietych i juz mnie szlag trafia bo nie lubie tych wszystkich wymuszonych swiat gdzie kazdy przesciga sie czy ladniej grob przyozdobil. Przestalo to byc swieto dla Zmarlych i jest swietem dla pokazania sie i wypacykowania
NO CO TY! Przecież to czysta przyjemność patrzeć na te panie gotujące się w futrachnatt lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Dorotko - niestety teraz praktycznie wszystkie "święta" straciły na znaczeniu
Wszystkich świętych - konkurs na najpiękniejszy grób i pokaz mody...
Komunia - kto dostanie większy i droższy prezent...
Boże narodzenie czy Wielkanoc już dawno zostały skomercjalizowane. I niestety nic się na to nie da poradzić, bo nawet jak nie chcesz brać w tym udziału to i tak Cię wciągają...Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualny
-
Ja chodzac za zniczami w czwartek widzialam w niektorych sklepach wiecej ozdob bozonarodzeniowych niz samych zniczy. Porazka. Ja jestem chyba jakas dziwna bo nie lubie swiat, chyba przez to co sie dzieje wokol tych trzech dni. Wyscigi kto ile mies i salatek przygotuje, kto wiecej ciast upieczw, z ktorych polowa sie zmarnuje bo ile mozna jesc i kto wiekszego karpia kupi bo to taka tradycja przeciez (jestem ogromna przeciwniczka karpia w wigilie!!!). Ehh
-
natt wrote:Byłam dwa dni temu w centrum handlowym a tam już wszędzie świąteczne dekoracje!! Wtf?!
Do końca grudnia choinka zbrzydnie mi chyba przez to ze sto razy.
W Lidlu już od dłuższego czasu są słodycze świąteczne
Dorotko - ja tam lubię święta. Ale nie takie jak są promowane w mediach, tylko te moje.
A karp na święta mus być, tylko nie żywy. Jakoś nie umiałabym kupić, przez kilka dni trzymać w domu a potem go zabić Wole kupić płaty śledzia i jeszcze jakieś inne rybkiHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Śledziki moga byc bo je w zasadzie sie je na codzien ale karp przez cały rok zapomniany nagle w wigilie staje sie prawie najwazniejszym posiłkiem. Wiem ze to tak kolej rzeczy ale szkoda mi tych rybek zabijanych na tak szeroką skale
Dziewczyny tak sobie wlaśnie wchodziłam na OF i pomyslałam, ze cos dawno juz II kreseczki zadnej sie nie pokazały. Jakies prezenty na świeta by sie przydały dla przysszłych tatusów a mysle, ze takie byłyby czyms najlepzymnatt lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykwiatuszek789 wrote:
Dziewczyny tak sobie wlaśnie wchodziłam na OF i pomyslałam, ze cos dawno juz II kreseczki zadnej sie nie pokazały. Jakies prezenty na świeta by sie przydały dla przysszłych tatusów a mysle, ze takie byłyby czyms najlepzym
Ochhhh dziewczyny nawet nie wiecie jak bardzo bym chciała takich prezentów dla Was... ! Życzę Wam tego cały czas nawet i bez święta.kwiatuszek789 lubi tę wiadomość
-
kwiatuszek789 wrote:
Dziewczyny tak sobie wlaśnie wchodziłam na OF i pomyslałam, ze cos dawno juz II kreseczki zadnej sie nie pokazały. Jakies prezenty na świeta by sie przydały dla przysszłych tatusów a mysle, ze takie byłyby czyms najlepzym
Taaaak, marzy mi się taki prezent
u mnie dziś 5dpo i tempa spadła o 0,3stopnia, dziś też ostatnia tabletka dupka więc można stwierdzić, że pozamiatane i czekam na @. Oby chociaż przyszła jak najszybciej. -
natt wrote:Ochhhh dziewczyny nawet nie wiecie jak bardzo bym chciała takich prezentów dla Was... ! Życzę Wam tego cały czas nawet i bez święta.
Luzia wrote:Taaaak, marzy mi się taki prezent
u mnie dziś 5dpo i tempa spadła o 0,3stopnia, dziś też ostatnia tabletka dupka więc można stwierdzić, że pozamiatane i czekam na @. Oby chociaż przyszła jak najszybciej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 20:44
-
natt wrote:Wiem bo już ze trzy tygodnie temu opierdzieliłam całą paczkę pierników w mlecznej czekoladzie i marcepana z pralinkami.
Teraz unikam tej półki jak ognia.
Dobre pierniczki nie są złe
Ja sie szykuje do pieczenia Jutro wyrabiam ciasto a w środę będę piecHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Hej Nie piszę ostatnio ale Was podczytuję regularnie a co do stwierdzenia, że dawno nie było II kreseczek to jak skończyło się na Kamili to koniec..zobaczcie jak ten czas leci jeszcze trochę a będziecie chwaliły się zdjęciami Waszych pociech
To która następna ??
Bo ja odpuściłam ten cykl niby wyhodowałam 3 piękne pęcherzyki i dostałam pregnyl na pęknięcie ale wiecie jak to jest...seks na zawołanie! Kapota! Nigdy więcej czegoś takiego chociaż w poniedziałek idę na sprawdzenie żeby mi się czasem torbiele nie porobiły. Także więc wiecznie pod górkę.
Trzymam kciuki za Was aby się w końcu udało!!!
A Wy ciężarne przesyłajcie wiruski!!!!!!!!!