Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka. Dawno się nie udzielalam i mało.Ale nie wiem co ze sobą zrobić.Potwierdziło się ze bratowa jest w ciąży.Normalnie ryczec mi się chce. Dopiero są 3 miesiące po ślubie i bach juz ciąża.Choc przypuszczam ze troszkę musieli się też długo starać bo coś mówiła ze dają sobie czas do grudnia a potem to do lekarza się będą musieli wybrać. Wkurza mnie to ze modliłam się do sw.Dominika o mały cud dla nas i dla nich. I oni pierwsi dostali ten mały cud.My juz 10 miesiąc staramy i nic.Az łezki same po policzkach poleciały. Przepraszam ze tak się rozpisałam ale nie mam komu sie wygadać
-
Czekoladko pisz jak dzisiejsza wizyta. Wierzę, że pękł
Rubi, kwiatuszku na pewno poszukam i zastanowię się nad podanymi przez was lekarzami
panią Jedrzejczak-Madej znalazłam nawet
mada nie ma co zazdrościć i chować w sobie negatywnych odczuć. I nam się w końcu uda
też mnie nie raz trafia to, że niektórym się udaje bez żadnych starań...ale staram się nie życzyć źle nikomu.
Cieszę się tym, że mam takiego cudownego faceta, że mam kochającą rodzinę.
Nawet teściową mam nie taką złą, tylko czasem trzeba trochę ponarzekać ;P Jestem jej wdzięczna za mojego ukochanego. Bo wychowała mi go na wspaniałego człowieka
Natomiast teścia bardzo szanuję i lubię (pomimo,że straszny z niego palacz i trochę się boję jak to będzie jak końcu powitam swoje maleństwo na tym świecie, bo palić przy dziecku nie dam)
-
czekolada super wiadomość jak pęchęrzyk jest i pęka to już jest dobrze
Ja dzisiaj wzięłam ostatnią tabletkę dupka więc za 3-4 dni okres. Łykam sobie dalej metforminę, dietę staram się trzymać, inofolic pije.. W sumie to nic nowego u mnie
Pierwszy raz od 1,5 roku nie zastanawiam się czy w tym cyklu się udało, bo wiem że nieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 08:26
-
Marlenko - super wieści Teraz czekamy na dobre wieści z badania
Miszka - z tego co kojarzę to może być dla każdej, reguluje cykle i wspomaga owulacje. W składzie ma kwas foliowy i coś tam jeszcze (trzeba by ulotkę zobaczyć).Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualny
-
Marlenko!! to teraz pozostaje czekaaaaać....zaciskam z Frankiem kciuki..on może ewentualnie trzymać palucha w buzi, ale to będzie też na szczęście
czekolada lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Witajcie, ostatnio jakoś nie bardzo mam nastrój, żeby się udzielać. Ale cały czas trzymam kciuki za wszystkie starające się!
Marlenko, to super, że pęcherzyk pękł. Mam nadzieję, że zaowocuje to zielonym kropkiem
Miszka, u mnie nie stwierdzono PCOS, a lekarz na wizycie w środę zalecił mi picie Inofolicu. Dzisiaj planuję go kupić.
Mam nadzieję, że u Was też pięknie słońce świeci. Ja po 15 wybieram się do laboratorium po wyniki badań. Zobaczymy co pokażą... -
Witajcie Nie zaglądałam tu przez dwa dni. Dopiero nadrobiłam wpisy. U mnie to nic się nie dzieje. Cykl stracony, ogólnie to wszystko nas już wykańcza nerwowo. Nawet serduszkować nam się nie chce... Nie byłam na razie u innego lekarza. Sama już nie wiem co robić. Czy może już nie kombinować. Zresztą i tak już przestałam wierzyć, że zdarzy się cud.
-
nick nieaktualnyJola donq wpływa na owulację. Bierze się go od momentu ustąpienia krwawienia do momentu w którym wykres zanotuje skok temperatury wskazujący na owulację.
Swego czasu sporo czytałam na zielarkach i nie wiem czy to tylko zbieg okoliczności czy faktycznie jego działanie ale sporo dziewczyn zaszło w ciążę podczas jego brania. Oczywiście nie namawiam ale może warto spróbować.
Ja po nim pierwszy raz w życiu czułam, że w ogóle mam jajniki.