Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakby to powiedzić... ten czuły test był ale sie zmył no i dzis zakupiłam zdrugi ale o czułosci 25 bo mniejszych nie było
edit: zaciskam tyłek i wytrzymam jeszcze troche, w czwartek ide do gina to moze zobaczy czy wszystko bylo ok i czy w ogole szansa byla. Jak cos to w piatek zatestuje i mam nadzieje, ze zrobie sobie prezent imieninowy
a tak wg to jeśli się udało to dzidzia byłaby wypracowana w nasza rocznice (taka ogólna bycia razem)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 20:34
-
Hehe, no pięknie To teraz faktycznie poczekaj do piątku Niecierpliwy Kwiatuszku Nadal trzymam kciuki!
A ja się łudzę, że może wczoraj była u mnie owulka... Mam takie dość pełne piersi, w pewnym momencie bolały, teraz są wrażliwe, do tego temp dzisiaj troszeczkę wyższa, chociaż nie wiem na ile wiarygodna. Ciekawa jestem czy jutro pójdzie jeszcze w górę. Gdyby wczoraj była owu to byłby jakiś cud! Ciekawe co doktorek zobaczy jutro na usg -
Monika jutro bedzie moj 11 dpo, nie 4
Oby nie skusila mnie jutrzejsza tempka moze dobrze ze mam drozszy test a nie ten z tesco bo troche mi szkoda jakbym miala za wczesnie go zrobic
Polcia trzymam kciuki zeby to byla owulka pieknie by bylo jakby bez CLO bo niestety ciaze po stymulowanych owulkach chyba sa na poczatku bardziej narazone na jej przedwczesne zakonczenie.
Blumen tak wg mnie taka pomylka dla staraczki, ktorej bardzo na dziecku zalezy jest dziwna...
A tak wg to jakas alergia mnie dopadla, nogi i rece mnie swedzaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 21:34
-
Dzięki Dziewczyny za to tulenie od razu mi lepiej
Kwiatuszku cały czas Ci kibicuję
Marronek wracaj do zdrowia.
Pola nie tylko Ty tak reagujesz ale myślę że to reakcja normalna. Ja uważam że to wszystko niesprawiedliwe i czuję się niespłonioną i niepełnowartościową kobietą a wszystko w środku mi rozrywa się na strzępy. Porażka jakaś dlaczego innym wszystkim się udaje a inni mają pod górę. Nie rozumiem tego!
Jedyne co mnie trzyma to mąż. Gdyby nie on to bym się podała a ja pomimo walczę ale to myślę że to jego zasługa bo on chce mieć ze mną dziecko a dla niego zrobię wszystko!
-
Dziewczyny nie można tracić nadziei! Psychika to podstawa! Wiem że jest trudno ale trzeba być cierpliwym! Ja mam w tym miesiącu jakieś dobre przeczucia, boję się że potem będzie wielkie rozczarowanie i płacz. Mogłybyście spojrzeć na mój wykres?
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
chyba poczekam do 9 lutego, zobaczę jak temperatura rano będzie wyglądać nie chcę się nakręcać, 8 lutego mam urodziny może to będzie prezent? oby! a ty kwiatuszek789 kiedy testujesz? u Ciebie też to pięknie wygląda trzymam za nas kciuki
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
dreambaby wrote:chyba poczekam do 9 lutego, zobaczę jak temperatura rano będzie wyglądać nie chcę się nakręcać, 8 lutego mam urodziny może to będzie prezent? oby! a ty kwiatuszek789 kiedy testujesz? u Ciebie też to pięknie wygląda trzymam za nas kciuki