Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje gratulacje Dorotko
Kiedy beta?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Powiem tak, moja blada kreska nie dawała się nawet złapać na zdjęciu a teraz mi wystawia łokcie przez pachwiny!
O ku**wa! Jesteś w ciąży!!!! nie uprawiaj czarnowidztwa! Ciesz się tym i zapamiętaj ten dzień na całe życiemiszkaaa, kwiatuszek789, czekolada lubią tę wiadomość
-
oo matko no w końcu!!! nowy rok pięknie się zaczyna..żeby nie zapeszyć to gratuluje po cichu Dorotko...czekam na betę...!
Marlenko współczuję trudnych dni..ja się cieszę, że już koniec stycznia...bo nie lubię tego miesiąca...rok temu 27.01 trafiłam do szpitala, a za dwa dni było już "po wszystkim";/
Madziu jak nie urok to sraczka...kuruj się kochana i działaj...może Dorota otwiera dobry czas dla tego wątku!kwiatuszek789 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
kwiatuszek789 wrote:Dziewczyny chyba Wy mnie bardziej uświadamiacie o tym niż test mąż powiedział, ze bedzie dopiero zadowolony jak urodzi sie juz zdrowe malństwo
No no... Moj też był sceptyczny, nie chciał o tym rozmawiać, nie angażował się na początku a potem zobaczył usg na żywo i przepadł wczoraj na szkole rodzenia to on robił notatki nie jestem w stanie nawet przekazać słowami jak bardzo się cieszę z twojego szczęścia!kwiatuszek789 lubi tę wiadomość
-
Wiecie co? Miałam odpuścić wątek i starania, bo już miałam dość, ale widząc takie wiadomości jak Moniki czy Dorotki to aż od razu chce się walczyć od nowa Jednak pozytywne wiadomości dają pozytywnego kopa
U mnie wypada owulka z prawego jajnika więc fajnie by było coś w tym temacie porobić. Zwłaszcza, że u nas już 2 tydzień postu, ale puki co na razie się boję. Niby już mnie ta torbiel nie boli i w ogóle, ale poczekam do wizyty 12 lutego i zapytam lekarza co on o tym myśli. A jak nie to za dwa miesiące Ehhh chyba jednak nie da się tak po prostu odpuścić...