Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rubi, jasna. Dlatego mówię, że co lekarz to opinia. Ważne że wszystko skończyło się dobrze
Kwiatek, nie przesadzaj. Jedna, normalna kawa dziennie nie zaszkodzi. Serio bardziej bym się czepiła jednak tego odświeżacza powietrza bo to sama chemia która inhalujesz bezpośrednio do organizmu. -
Kamila, ja nie zmniejszam specjalnie ilosci kawy tylko zawsze tak piłam odświeżacz to niestety mam pod reka w pracy bo czasami za przeproszeniem smierdziuchy przychodza do mnie na przesłuchanie. Jak załaczy mi sie wymiotowanie to w koncu kogoś z nich obrzygam
-
ja tam się przerzuciłam właśnie na caro, w sumie dla mnie podobna do innych rozpuszczalnych ale ciut zdrowsza
dziewczyny super, że takie wiadomości dają Wam kopa, teraz musi już być lepiej, ani się obejrzycie a do nas dołączycie13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Dorotko, i tak każe Ci wrócić, bo teraz nic nie zobaczy. Mój mówił, żeby nie przychodzić prędzej niż tydzień po terminie spodziewanej miesiączki, bo dopiero wtedy jest szansa, że coś będzie widać. Może da Ci skierowanie na betę, chociaż nie wiem czy w ogóle dają skierowanie na to badanie.
-
heeeej bez takich mi tu, mój pierwszy test też był taki blady, robiony w piątek a planowana @ była dopiero na poniedziałek. Nie martw się na zapas, wszystko będzie dobrze.
Gin i tak teraz nic nie zobaczy bo podobno na usg widać coś przy becie przynajmniej 1000 a u Ciebie w tej chwili będzie na pewno sporo mniej.
Dzidziuś jest i tego się trzymaj!13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyDorcia dostaniesz zaraz kopa normalnie!
Zrób test jutro lub pojutrze. Jeśli to Cie Cię nie przekona zrób badanie krwi. Do lekarza poszlabym dopiero za jakieś 2-3 tyg, wtedy będzie Ci w stanie powiedzieć coś więcej.
Aaa i trochę mniej biadolenia a więcej pozytywnych myśli, nie jesteś sama - egoistko! :*miszkaaa, adk_1989 lubią tę wiadomość
-
natt wrote:Dorcia dostaniesz zaraz kopa normalnie!
Zrób test jutro lub pojutrze. Jeśli to Cie Cię nie przekona zrób badanie krwi. Do lekarza poszlabym dopiero za jakieś 2-3 tyg, wtedy będzie Ci w stanie powiedzieć coś więcej.
Aaa i trochę mniej biadolenia a więcej pozytywnych myśli, nie jesteś sama - egoistko! :*
AMEN!adk_1989 lubi tę wiadomość
-
Natala ale ja nie oczzekiwalam nawet ze cos by mial zobaczyc na usg. Wiem ze.na ta chwile usg noe ma najmniejszego sensu. Akurat dobrze, ze poszlam, zalecil mi branie lekow i suplementow innych. Wole dmuchac na zimne i nie miec do siebie pretensji ze cos przeoczylam. a poza tym latwo sie mowi jak juz sie przeszlo etap bardzo wczesnej ciazy...prawda?
-
Na Twoim miejscu zrobiłam bym sobie dwa razy bete. Dla świętego spokoju. A że to dopiero początek Twoich ciążowych wydatków to bym się nie przejmowała, będzie już tylko drożej
No to co dziewczyny? Która następna oby jak najwięcej!!blumen21, czekolada lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorotka nie chcę żebyś mnie źle zrozumiała. Bardziej chodziło o to żebyś pomimo wszystko starała się myśleć pozytywnie.
Wiem, że łatwo się mówi i czasem ciężko w to uwierzyć ale ja z własnego doświadczenia widzę, że strach wcale nie jest mniejszy ani po pierwszym trymestrze ani po drugim ani nawet w trzecim.
Każdy nowy tydzień ciąży przynosi trochę ulgi ale przynosi też nowe zagrożenia niestety o których dopiero sobie uświadamiamy jak juz w ciąży jesteśmy.
Myślę, że ulgę można poczuć dopiero po urodzeniu dziecka chociaż tego tez nie jestem taka pewna bo zaraz się słyszy, że jakieś wirusy czy to śmierć łóżeczkowa...
Na tym chyba trochę polega bycie mamą... Nigdy już nie masz całkowitego spokoju.
Wierze, że będzie dobrze. :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 21:59
-
Dlatego tez jestem zdania, ze etap w ktorym aktualnie kazda z nas jest, jest czyms nowym,nieznanym i stad lek i panika. Gdyby mi dzis wyszedl konkretny test to bym byla spokojniejsza a tak to tylko objawy podtrzymuja mnie we wzglednym spokoju. Widzisz Ty sie boisz o kolejne dni ciazy juz zaawansowanej a ja o to czy w ogole bedzie malenstwo. Dla mnie to normalne i zrozumiale