SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • dreambaby Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie weź tu się nie nastawiaj :) mam nadzieję że właśnie takie dostaniemy w tym roku prezenty! najpiękniejsze małe kropeczki! z całego serducha tego Tobie życzę no i sobie :P

kwiatuszek789 lubi tę wiadomość

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny życzę Wam z całego serca właśnie takich prezentów urodzinowych i imieninowych!!! Będą lały sie łzy, ale z szczęścia! :)

kwiatuszek789 lubi tę wiadomość

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • Niecierpliwa Pola Ekspertka

Wysłany: 4 lutego 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, również życzę Wam tych wymarzonych, najpiękniejszych prezentów :) A sobie życzę prezentu walentynkowego, a raczej życzę sobie takiego prezentu dla mojego męża :D Jeżeli faktycznie jestem już po owu to jest mała szansa, że w przypadku ciąży test wyszedłby już pozytywny :P To byłyby najpiękniejsze walentynki w moim życiu! Ale póki co czekam co powie dziś doktorek.

• miszkaaa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola trzymam kciuki za pozytywne wieści. Koniecznie zdaj relacje po wizycie.

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a mnie podły nastrój dopadł bo zawalona jestem robota, robie kilka rzeczy po raz pierwszy w zyciu, wchodze do mojego szefa a on roz**bany siedzi przed kompem i sobie neta przegląda :/ ku*wa no :/ niech mi dadza połowe pensji jaką on bierze to bede zapieprzala bo bede wiedziaal za co. A tak to tylko demotywuje mnie zachowanie tega lesera :/

klz9io4pkfldzhbc.png
  • dreambaby Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 nie przejmuj się szefem, on pewnie nie ma za to szczęścia w miłości :) a ty masz zapewne super męża :) nie warto się denerwować i tak to się nie zmieni, takie prawo szefa, ja też często myślę że lepiej jakby mój szef nie przychodził do pracy a tylko przyjeżdżał po pieniądze, przynajmniej by nie wkurzał :) Pola za Ciebie też trzymam kciuki, fajnie jakby nas wszystkie los tak pięknie obdarował <3 daj znać jak wizyta u lekarza

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb

Wysłany: 4 lutego 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majac zapierdziel wreczylam mu wniosek urlopowy na piatek i poniedzialek, niech sobie sam dziad popracuje troche, bo zebym ja mogla isc na urlop to on musi byc osoba zastepujaca mnie. Nerwów naszarpał mi dzis :/

klz9io4pkfldzhbc.png
  • dreambaby Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze zrobiłaś :)

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
  • lips Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jest sens kupować żel conceive plus ? Jest w aptece gemini za 33 zł. Śluzu w tamtym miesiącu nie miałam wogóle mimo że brałam wiesiołek. Teraz pije len i wiesiołek i sama nie wiem czy może dokupić jeszcze ten żel. Może warto wypróbować skoro śluzu brak...
    Ide do lekarza 11 lutego ale nawet jak mi go poleci to i tak nie zdąże kupić tak żeby używać w dni płodne. Używałyście moze tego żelu ?

atdc3e5eao0yqv5p.png

Wysłany: 4 lutego 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lips ale to, ze na zewnatrz nie ma śluzu, nie znaczy, ze nie ma go tez "tam" w środku :) Może jest tylko go nie widzisz. Ja tez czesto płodnego nie mam a jeśli sie pojawia to jednorazowo albo odrobinke tylko.

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Niecierpliwa Pola Ekspertka

Wysłany: 4 lutego 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie idę dziś do ginekologa. Lekarz się rozchorował i przełożył wizytę na niedzielę. Trochę szkoda, że nie dzisiaj, bo miałam nadzieję, że zobaczy czy była owu, ale w sumie w niedzielę też będzie widział czy są jeszcze jakieś pęcherzyki czy już nie ma, no i czy nie zrobiła się jakaś torbiel. Jak przeczytałam, że proponuje mi wizytę w niedzielę to zdębiałam. Nigdy w życiu bym nie powiedziała, że jakiś lekarz poświęci swoją niedzielę dla pacjentów :O

Wysłany: 4 lutego 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola szkoda ze nie dzis bo jeste mega ciekawa jak tam z Twoja owulka :-) ale ladnie z jego strony ze swoj wolny dzien poswieci pacjentkom :-)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • blumen21 Ekspertka

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny ja wrocłam od swojego lekarza, Kazał mi zrobic jeszcze przeciwciała plemnikowe.. Jeżeli tu wyjdzie ok to wspomniał o inseminacji zastanawiam sie czy nie za szybko? Trochę sie zestresowałam szczerze powiedziawszy mam sie zgłosić jeszcze na jeden monitoring.;(

24afed3688.png

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blumen,musisz ufac lekarzowi. To podstawa. Zapewne wie co robi.

A ja utracilam wiare w powodzenie, negatywnie sie nastawilam bo zbyt piekne by bylo jakby sie udalo.Wszystko mnie wkurza i drazni i pewnie PMS nadszedl. Ehh :-\

klz9io4pkfldzhbc.png
  • blumen21 Ekspertka

Wysłany: 4 lutego 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staram się ufać ale teraz zaczeło do mnie docierać ,że mamy nie płodność o nie znanej przyczynie..;/ jeszcze zrobie ten test moze ja morduje plemniki męza...

24afed3688.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotko, zaraz strzelę Ci wirtualnego kopa w du.. Nie wolno Ci tak myśleć, ze się nie udało. Jeszcze nic nie wiadomo. Nie ma małpy wiec jest nadzieja i tego sie trzymaj.

A mi dzisiaj śniło sie, że karmiłam dziecko piersią. Sprawdziłam co to oznacza w senniku- lubię sprawdzić co oznaczają moje sny ;) - tak więc oznacza to instynkt macierzyński i ogromną miłość do bliskich. Jak sie obudziłam to zobaczyłam, że poduszka- jasiek ma zdjętą całkowicie poszewkę, a przecież jest zapinana na zamek. Jak ja to zrobiłam?! Mąż chyba nic nie zauważył, bo by mi powiedział. Nie sądziłam, że chęć posiadania dziecka jest u mnie tak silna.

ex2bmg7yxswzkwmo.png

Wysłany: 5 lutego 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny no wygląda na to że jest bladzioch :D po dzisiejszej tempce nie wytrzymałam i zrobiłam bobo test. Mój meżul tez widzi blada kreske, w pracy wrzuce Wam foto to ocenicie :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wrzuć!!!! Bede zaglądać!

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • dreambaby Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o nie mogę się doczekać cudownych wieści! Będzie wspaniale!

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb

Wysłany: 5 lutego 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test zrobiony już w pracy prawie godzine po jego zrobieniu ale niewiele sie wzmocnila kreska od tego szczytu odczytywania wyniku (3-5min)

edit: w sumie w realu (jeszcze w domu) była mocnijsza niz na tym zdjeciu, pozniej moge wrzucic fote z mojego tel bo teraz nie moge jej zrzucic na kompa :/

a83d4cdbfcf26211med.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 08:19

monika_89, czekolada, Januszkowa lubią tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
‹‹ 397 398 399 400 401 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ