X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • dreambaby Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie weź tu się nie nastawiaj :) mam nadzieję że właśnie takie dostaniemy w tym roku prezenty! najpiękniejsze małe kropeczki! z całego serducha tego Tobie życzę no i sobie :P

kwiatuszek789 lubi tę wiadomość

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny życzę Wam z całego serca właśnie takich prezentów urodzinowych i imieninowych!!! Będą lały sie łzy, ale z szczęścia! :)

kwiatuszek789 lubi tę wiadomość

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • Niecierpliwa Pola Ekspertka

Wysłany: 4 lutego 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, również życzę Wam tych wymarzonych, najpiękniejszych prezentów :) A sobie życzę prezentu walentynkowego, a raczej życzę sobie takiego prezentu dla mojego męża :D Jeżeli faktycznie jestem już po owu to jest mała szansa, że w przypadku ciąży test wyszedłby już pozytywny :P To byłyby najpiękniejsze walentynki w moim życiu! Ale póki co czekam co powie dziś doktorek.

• miszkaaa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola trzymam kciuki za pozytywne wieści. Koniecznie zdaj relacje po wizycie.

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a mnie podły nastrój dopadł bo zawalona jestem robota, robie kilka rzeczy po raz pierwszy w zyciu, wchodze do mojego szefa a on roz**bany siedzi przed kompem i sobie neta przegląda :/ ku*wa no :/ niech mi dadza połowe pensji jaką on bierze to bede zapieprzala bo bede wiedziaal za co. A tak to tylko demotywuje mnie zachowanie tega lesera :/

klz9io4pkfldzhbc.png
  • dreambaby Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 nie przejmuj się szefem, on pewnie nie ma za to szczęścia w miłości :) a ty masz zapewne super męża :) nie warto się denerwować i tak to się nie zmieni, takie prawo szefa, ja też często myślę że lepiej jakby mój szef nie przychodził do pracy a tylko przyjeżdżał po pieniądze, przynajmniej by nie wkurzał :) Pola za Ciebie też trzymam kciuki, fajnie jakby nas wszystkie los tak pięknie obdarował <3 daj znać jak wizyta u lekarza

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb

Wysłany: 4 lutego 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majac zapierdziel wreczylam mu wniosek urlopowy na piatek i poniedzialek, niech sobie sam dziad popracuje troche, bo zebym ja mogla isc na urlop to on musi byc osoba zastepujaca mnie. Nerwów naszarpał mi dzis :/

klz9io4pkfldzhbc.png
  • dreambaby Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze zrobiłaś :)

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
  • lips Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jest sens kupować żel conceive plus ? Jest w aptece gemini za 33 zł. Śluzu w tamtym miesiącu nie miałam wogóle mimo że brałam wiesiołek. Teraz pije len i wiesiołek i sama nie wiem czy może dokupić jeszcze ten żel. Może warto wypróbować skoro śluzu brak...
    Ide do lekarza 11 lutego ale nawet jak mi go poleci to i tak nie zdąże kupić tak żeby używać w dni płodne. Używałyście moze tego żelu ?

atdc3e5eao0yqv5p.png

Wysłany: 4 lutego 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lips ale to, ze na zewnatrz nie ma śluzu, nie znaczy, ze nie ma go tez "tam" w środku :) Może jest tylko go nie widzisz. Ja tez czesto płodnego nie mam a jeśli sie pojawia to jednorazowo albo odrobinke tylko.

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Niecierpliwa Pola Ekspertka

Wysłany: 4 lutego 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie idę dziś do ginekologa. Lekarz się rozchorował i przełożył wizytę na niedzielę. Trochę szkoda, że nie dzisiaj, bo miałam nadzieję, że zobaczy czy była owu, ale w sumie w niedzielę też będzie widział czy są jeszcze jakieś pęcherzyki czy już nie ma, no i czy nie zrobiła się jakaś torbiel. Jak przeczytałam, że proponuje mi wizytę w niedzielę to zdębiałam. Nigdy w życiu bym nie powiedziała, że jakiś lekarz poświęci swoją niedzielę dla pacjentów :O

Wysłany: 4 lutego 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola szkoda ze nie dzis bo jeste mega ciekawa jak tam z Twoja owulka :-) ale ladnie z jego strony ze swoj wolny dzien poswieci pacjentkom :-)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • blumen21 Ekspertka

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny ja wrocłam od swojego lekarza, Kazał mi zrobic jeszcze przeciwciała plemnikowe.. Jeżeli tu wyjdzie ok to wspomniał o inseminacji zastanawiam sie czy nie za szybko? Trochę sie zestresowałam szczerze powiedziawszy mam sie zgłosić jeszcze na jeden monitoring.;(

24afed3688.png

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blumen,musisz ufac lekarzowi. To podstawa. Zapewne wie co robi.

A ja utracilam wiare w powodzenie, negatywnie sie nastawilam bo zbyt piekne by bylo jakby sie udalo.Wszystko mnie wkurza i drazni i pewnie PMS nadszedl. Ehh :-\

klz9io4pkfldzhbc.png
  • blumen21 Ekspertka

Wysłany: 4 lutego 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staram się ufać ale teraz zaczeło do mnie docierać ,że mamy nie płodność o nie znanej przyczynie..;/ jeszcze zrobie ten test moze ja morduje plemniki męza...

24afed3688.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotko, zaraz strzelę Ci wirtualnego kopa w du.. Nie wolno Ci tak myśleć, ze się nie udało. Jeszcze nic nie wiadomo. Nie ma małpy wiec jest nadzieja i tego sie trzymaj.

A mi dzisiaj śniło sie, że karmiłam dziecko piersią. Sprawdziłam co to oznacza w senniku- lubię sprawdzić co oznaczają moje sny ;) - tak więc oznacza to instynkt macierzyński i ogromną miłość do bliskich. Jak sie obudziłam to zobaczyłam, że poduszka- jasiek ma zdjętą całkowicie poszewkę, a przecież jest zapinana na zamek. Jak ja to zrobiłam?! Mąż chyba nic nie zauważył, bo by mi powiedział. Nie sądziłam, że chęć posiadania dziecka jest u mnie tak silna.

ex2bmg7yxswzkwmo.png

Wysłany: 5 lutego 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny no wygląda na to że jest bladzioch :D po dzisiejszej tempce nie wytrzymałam i zrobiłam bobo test. Mój meżul tez widzi blada kreske, w pracy wrzuce Wam foto to ocenicie :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wrzuć!!!! Bede zaglądać!

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • dreambaby Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o nie mogę się doczekać cudownych wieści! Będzie wspaniale!

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb

Wysłany: 5 lutego 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test zrobiony już w pracy prawie godzine po jego zrobieniu ale niewiele sie wzmocnila kreska od tego szczytu odczytywania wyniku (3-5min)

edit: w sumie w realu (jeszcze w domu) była mocnijsza niz na tym zdjeciu, pozniej moge wrzucic fote z mojego tel bo teraz nie moge jej zrzucic na kompa :/

a83d4cdbfcf26211med.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 08:19

monika_89, czekolada, Januszkowa lubią tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
‹‹ 397 398 399 400 401 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ