Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, również życzę Wam tych wymarzonych, najpiękniejszych prezentów A sobie życzę prezentu walentynkowego, a raczej życzę sobie takiego prezentu dla mojego męża Jeżeli faktycznie jestem już po owu to jest mała szansa, że w przypadku ciąży test wyszedłby już pozytywny To byłyby najpiękniejsze walentynki w moim życiu! Ale póki co czekam co powie dziś doktorek.
-
Dziewczyny a mnie podły nastrój dopadł bo zawalona jestem robota, robie kilka rzeczy po raz pierwszy w zyciu, wchodze do mojego szefa a on roz**bany siedzi przed kompem i sobie neta przegląda ku*wa no niech mi dadza połowe pensji jaką on bierze to bede zapieprzala bo bede wiedziaal za co. A tak to tylko demotywuje mnie zachowanie tega lesera
-
kwiatuszek789 nie przejmuj się szefem, on pewnie nie ma za to szczęścia w miłości a ty masz zapewne super męża nie warto się denerwować i tak to się nie zmieni, takie prawo szefa, ja też często myślę że lepiej jakby mój szef nie przychodził do pracy a tylko przyjeżdżał po pieniądze, przynajmniej by nie wkurzał Pola za Ciebie też trzymam kciuki, fajnie jakby nas wszystkie los tak pięknie obdarował daj znać jak wizyta u lekarza
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
Dziewczyny jest sens kupować żel conceive plus ? Jest w aptece gemini za 33 zł. Śluzu w tamtym miesiącu nie miałam wogóle mimo że brałam wiesiołek. Teraz pije len i wiesiołek i sama nie wiem czy może dokupić jeszcze ten żel. Może warto wypróbować skoro śluzu brak...
Ide do lekarza 11 lutego ale nawet jak mi go poleci to i tak nie zdąże kupić tak żeby używać w dni płodne. Używałyście moze tego żelu ? -
Nie idę dziś do ginekologa. Lekarz się rozchorował i przełożył wizytę na niedzielę. Trochę szkoda, że nie dzisiaj, bo miałam nadzieję, że zobaczy czy była owu, ale w sumie w niedzielę też będzie widział czy są jeszcze jakieś pęcherzyki czy już nie ma, no i czy nie zrobiła się jakaś torbiel. Jak przeczytałam, że proponuje mi wizytę w niedzielę to zdębiałam. Nigdy w życiu bym nie powiedziała, że jakiś lekarz poświęci swoją niedzielę dla pacjentów
-
hej dziewczyny ja wrocłam od swojego lekarza, Kazał mi zrobic jeszcze przeciwciała plemnikowe.. Jeżeli tu wyjdzie ok to wspomniał o inseminacji zastanawiam sie czy nie za szybko? Trochę sie zestresowałam szczerze powiedziawszy mam sie zgłosić jeszcze na jeden monitoring.;(
-
Dorotko, zaraz strzelę Ci wirtualnego kopa w du.. Nie wolno Ci tak myśleć, ze się nie udało. Jeszcze nic nie wiadomo. Nie ma małpy wiec jest nadzieja i tego sie trzymaj.
A mi dzisiaj śniło sie, że karmiłam dziecko piersią. Sprawdziłam co to oznacza w senniku- lubię sprawdzić co oznaczają moje sny - tak więc oznacza to instynkt macierzyński i ogromną miłość do bliskich. Jak sie obudziłam to zobaczyłam, że poduszka- jasiek ma zdjętą całkowicie poszewkę, a przecież jest zapinana na zamek. Jak ja to zrobiłam?! Mąż chyba nic nie zauważył, bo by mi powiedział. Nie sądziłam, że chęć posiadania dziecka jest u mnie tak silna. -
Test zrobiony już w pracy prawie godzine po jego zrobieniu ale niewiele sie wzmocnila kreska od tego szczytu odczytywania wyniku (3-5min)
edit: w sumie w realu (jeszcze w domu) była mocnijsza niz na tym zdjeciu, pozniej moge wrzucic fote z mojego tel bo teraz nie moge jej zrzucic na kompa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 08:19
monika_89, czekolada, Januszkowa lubią tę wiadomość