Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
W kredyt wole się nie bawić. Jak nie wyjdzie to co potem z nim zrobię?
Niestety w tej branży konkurencja jest ogromna...kwiatuszek789 lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Ale się rozpisałyście
Tak w temacie studiów to ja mam licencjat z ochrony środowiska, a teraz właśnie kończę inżynierkę z architektury krajobrazu. Właśnie dzisiaj byłam po ostatnie wpisy, oddałam indeks do dziekanatu, dostałam obiegówkę. Teraz muszę tylko zebrać podpisy na obiegówce, dokończyć pracę i się obronić Ale nie wiem czy zdążę w pierwszym terminie. Muszę spiąć poślady, to może dam radę Wolałabym nie musieć pisać o przedłużenie sesji, poza tym fajnie się obronić ze wszystkimi.
Co do pączków to nigdy nie robiłam. Lubię je, ale jakoś nie robi na mnie wrażenia tłusty czwartek. Często tego dnia nie zjadam ani jednego. Pączki jem jak mam akurat na nie ochotę
Dzisiaj odebrałam przesyłkę z apteki internetowej, zrobiłam zapas inofolic'u, kupiłam męzowi androvit i jeszcze kilka innych rzeczy. Pierwszy raz kupowałam w ten sposób produkty apteczne, ale wychodzi sporo taniej i chyba polubię taką formę zakupu suplementów
Trzymajcie kciuki, żeby pęcherzyk pękł jak należy i żeby nie zrobiła się torbiel Znów nabrałam nadziei, ze może jednak nie wszystko stracone i może tym razem się uda -
hej
Widzę, że temat pracy się pojawił i wykształcenia. No cóż ja jestem po biologii stosowanej i geografii. Generalnie jak na ten kierunek sporo możliwych zakładów pracy w okolicy, ale jakoś nawet na staż się nie mogę załapać. Niestety żyjemy w takim kraju, gdzie wykształcenie nie jest ważne. Najważniejsze są plecy. Przekonałam się o tym na własnej skórze. W jednym laboratorium mi powiedzieli, że praca kosztuje 20 tys... I wcale się z tym nie kryją jakoś szczególnie.
*
Mnie dziś pobolewa prawy jajnik. W sumie 9 dc więc na owulację trochę wcześnie, ale kiedyś miałam 11 dc więc wszystko możliwe. Niestety na łóżkowe szaleństwa nie mam co liczyć. Mąż oznajmił mi, że mnie nie dotknie do jutrzejszej wizyty u lekarza. Przez tą torbiel zrobił się niemożliwy. Nic mnie boli, ale on się uparł, że najpierw lekarz musi powiedzieć, że jest ok i można spokojnie szaleć. Jak się okaże jutro, że jestem po owulacji i to z prawego jajnika to go uduszę -
Marronek a moze dotacja z uni europejskiej. Daja około 30 tys poza tym przez rok dostaje się na utrzymanie firmy coś koło tysiaka. No i warunek że musisz się tylko rok utrzymać. Ja jestem mgr fizjoterapii i o prace w zawodzie nie ma szans... Myśle o załozeniu sklepu ortopedycznego (bo gabinetów masaży i fizjoterapii jest już masa na rynku). Czekam teraz aż ruszy pula pieniażków na 2015 rok. Pożyjemy zobaczymy. 2 miesiące temu mnie zwolnili i teraz mam duuuzo czasu na myślenie nawet na bezrobocie nie mam co liczyć bo mąż jest w krusie ubezpieczony i ja też muszę. Oto właśnie Polska. Państwo absurdów.
zamawiałyście moze kiedyś w aptece gemini ? oś strasznie długo realizują zamówienie. -
Marronek wrote:To chyba jest najważniejsze w pracy - nie to czy jest zgodna z wyuczonym zawodem tylko czy daje satysfakcję
Ja swoją pracę lubię, ale... najchętniej otworzyłabym jakąś cukiernio-piekarnie i piekłabym cały dzień ciasta, ciasteczka, torty i inne łakocie, a po nocach bochenki chleba, bułeczki, bagietki, drożdżówki Może się kiedyś uda
Witaj moja bratnia duszo! Jak ja uwielbiam piec! Moj pradziadek był cukiernikiem. Miał ogromny zakład u mnie w mieście ale przyszła komuna i wszystko.co.prywatne zabrała... Do niedawna nawet budynek jeszcze stał ale się już zawalił z zaniedbania moim marzeniem jest mala kawiarenka... Ale raczej nigdy nie zdobędę się na odwagę. A juz na pewno nie w moim mieście bo tu takie miejsca nie mają racji bytu.
Ja pączki upiekłam wczoraj znalazłam świetny przepis wlaśnie na pączki z piekarnika więc zawsze trochę mmiej kaloriiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 18:48
-
Pola - trzymam kciuki
Jolu - może być i owu. Ja raz w 10 dc miałam owu, wiec wszystko jest możliwe
Lips - moja kumpela też jest po fizjo i tez strasznie narzeka. Zrobiła sobie dodatkowo kursy masażu, ma w mieszkaniu stół do masażu, gorące kamienie itp. W tygodniu normalnie pracuje na recepcji, a dodatkowo właśnie w mieszkaniu przyjmuje prywatnie klientów na masaż.
Chodź ostatnio się coraz bardziej boi, bo miała kilka propozycji bardzo... dogłębnego masażu (że się tak wyrażę). Dlatego teraz jak ma klientów, to jej starszy brat czy ojciec są też u niej w mieszkaniu dla ochrony.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualnyPola czujesz jakieś zmiany po infolicu? Moja endokrynolog poleciła mi to pić bo mam lekko podwyższony cukier a to podobno pomaga. Ponadto Castangus i duphaston w drugiej fazie. Infolic pije drugi miesiąc ale nie wiem czy jest sens się w to bawić...?
-
nick nieaktualny
-
Witaj Vayn! zapraszamy. napisz coś o sobie
pola trzymam kciuki za pecherzyk!
jola nie zabijaj męża, może się jeszcze przydać oczywiście czekamy na realcje po wizycie .
ją często zamawiam z gemini i czasami muszę czekać ok tygodnia na przesyłkę , pewnie mają dużo zamówień stąd te opóźnienia. całą fioletowa strona tam zamawia więc nie co się dziwić.