Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki za pocieszenie kwiatuszek ;)Powiem szczerze, że to był mój pierwszy taki test "na poważnie" i rozczarowanie towarzyszące negatywnemu wynikowi było naprawdę ogromne. ;/ pomimo tego, że mało jest szczęściar w pierwszym cyklu.
A ja oczywiście nadal czuję się jakbym była w ciąży..
Chyba potestuję jeszcze w niedzielę o ile wredna małpa nie przyjdzie..
A polecacie może jakiś inny test ciążowy?
Marti 89
Synek ur. 07.04.2016r.
-
Dokładnie tak jak mówi Pragnąca. Na innym wątku jest dziewczyna, której testy nie wychodziły a beta 56 chyba. Najpewniejszy wynik to z krwi ale to też zależy kiedy by doszlo do implantacji bo ja zrobisz 2 dni po niej to i tak niewiele sie wyjasni.
-
Dzień dobry.Ja za to leżę przeziębiona a jutro mi się wesele w rodzinie szykuje. Mam nadzieję, że jakoś dam radę
-
Dziewczyny potrzebuję pomocy nie związanej z tematem forum. A mianowicie planuję przygotować jakąś dobrą kolację na jutro. Nie obchodzę walentynek, bo nie lubię tego dnia, ale 16 mamy z mężem rocznicę poznania i zawsze staramy się ją jakoś świętować i jedynie jutro dam radę coś ogarnąć. Tylko mam problem, bo nie wiem co przygotować. Myślałam o jakiś krewetkach z sałatką i do tego deser. Przekopałam internet i nie znalazłam żadnego przepisu, który by mi pasował. Znacie może jakiś fajny sposób na przygotowanie krewetek albo cokolwiek innego żeby nie było to zwykłym obiadem?
-
Jola ja w zyciu krewetek nie jadłam i chyba nigdy nie spróbuje
Ja tymczasem marze o naleśnikach z serkiem waniliowym i truskawkami i jesczez o naleśnikach z nutella
A mi dzis doszły etykiety na nutelle dla męża z jedo imieniem bo on sie lubuje w niej a ja w sumie tak srednio
Ellka kuruj sie a jak nie to jutro potraktuj % chorobe -
Jola super,że torbiel się zmniejszyła. wszystko zmierza w dobrym kierunku jeżeli chodzi o kolację to my z mężem lubujemy się z kuchni włoskiej więc ja mój np mogę podobnie jak pleasure. polecić makaron w sosie śmietanowym z ikurczakiem brokulami i serem.
ella wracaj do zdrowia przez weselem -
Kwiatuszek, cały czas się kuruje, przynajmniej się nie pogarsza:)
Miszkaa, dzięki:)
A dzisiaj mój mąż wraca więc go zbałamucę szkoda tylko że w tym cyklu nie ma już co liczyć na efekty -
Jolu - ja krewetki w tempurze robię z innymi owocami morza. Ale do tego potrzebna specjalna mąka. Albo tajską zupę z krewetkami i mleczkiem kokosowymHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
pyszne krewetki są smażone krótko na maśle z plasterkami czosnku lekko osolić i na koniec podlać białym winem do odparowania...do tego grzaneczki z masłem czosnkowym tylko ciężko zdobyć dobrej jakości krewetki..;/Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyBleeee krewetki!
Kiedyś mój mąż zrobił z nimi sałatkę na romantyczną kolację właśnie i skończyło się na tym, że zamówiliśmy pizzę bo obojgu nam nie podeszła.
A jeśli chodzi o deser to jak dla mnie hitem jest suflet czekoladowy ( przepis można znaleźć na 'kuchnia lidla'). Ja podaję go zawsze z lodami waniliowymi i do tego robię sos z malin lub mrożonych owoców leśnych. Piękny , pyszny i łatwy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 20:01
-
hej dziewczyny?
jak tam piątek 13-stego? u mnie mija spokojnie. mieliśmy jutro z mężem jechać do aquaparku ale nici z tego. Mąż chory dostał dzisiaj antybiotyki więc zostajemy w domu trudno, i tak nigdy nie przywiązywaliśmy większej wagi do walentynek.
tak przeglądam forum i po prostu nie mogę się otrząsnąć z szoku ile jest tutaj hejtu
poczytałam wątek https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/stop-ozm,6354.html
i nie rozumiem dlaczego dziewczyny zamiast się wspierać i spróbować zrozumieć obrzucają się wyzwiskami!