Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
marysia7812 wrote:tez mi sie tak wydaje ze kabinuje.... wydaje mi sie ze dlatego bo poszlam na fundusz a nie prywatnie...
-
Monika - tarczycę to obojętnie kiedy. A które dokładnie hormony Ci kazał zrobić?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
monika_89 wrote:
miszka faceci chyba uważają, że to nie męskie mówić że jednak pragnie się być tatą całym sercem. Wiadomo chcą, ale przecież prawdziwy mężczyzna nie mówi o swoich uczuciach (a przynajmniej tak ich uczą wszystkie filmy sensacyjne). Fajnie, że Twój mąż w końcu zaczął sam o tym mówić, pewnie wcześniej też angażował się w starania, ale mimo wszystko fajnie coś takiego usłyszeć
Monia pewne masz rację, mój mąż nigdy nie był wylewny w uczuciach. -
monika_89 wrote:marronek tarczycę - konkretnie tsh, ale chyba zrobię cały pakiet z ft3 i 4
Jeśli nie szkoda Ci kasy możesz też zrobić anty-TPO.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Dobry wieczór:)
-
Cześć dziewczyny
Jak tam po weekendzie? Wypoczęte, czy wręcz przeciwnie?
Miłego dnia wam życzęHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Wkurzona jestem. Wczoraj się sesja skończyła - egzamin nie oceniony, 4 sprawozdania nie sprawdzone... Za 2 tygodnie zamykają system do wprowadzania ocen, a prowadzący na... urlopie, wraca dopiero w przyszłym tygodniu Sprawozdania wysłane w listopadzie/grudniu.
U tego prowadzącego mamy 3 przedmioty w tym semestrze - ze wszystkimi są problemy. Niby skarga może iść, ale... w następnym semestrze znowu z nim mamy. Pewnie się menda będzie mściła i zapomnij o obronie w czerwcuHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
u nas na studiach kiedyś próbowali walczyć z wykładowcą, ale niestety uczelnia zawsze pójdzie za profesorem, na dobre im to nie wyszło, niektórzy skończyli studia dopiero jak on odszedł z uczelni, ale przecież on też musi rozliczyć się w systemie, na pewno wpisze wam oceny w ostatniej chwili
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
No głupio to bedzie wyglądało jak cały rok będzie miał warunek z jego trzech przedmiotów - 2 są na zaliczenie za sprawozdania, jedno za egzamin. Sprawozdania oddane w terminie więc tu jesteśmy na wygranej pozycji, gorzej z egzaminem
Jeszcze tylko pół roku na tej uczelni...Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Dzien doberek
Dla mnie weekend jak zwykle za krótki
Madzia współczuje Ci bo chyba najgorsze co może być to jak wykładowca robi studentom problemy. Jak mu nie chce sie pracowac to niech zmieni robote bo najwyrazniej nie potrafi sie wywiazac z tego co powinien. A jakby oakzało sie, ze po sprawdzeniu ktos nie zaliczy to kiedy czas na poprawienie? Czy nawet nie ma szans poprawki?
Chciałąm iśc na studia i zrobić administracje publiczna mgr ale pewnie szybko bym zalowała, ze sie zdecydowałam iść. Chociaz przydoloby sie. -
Dzień dobry
Nasza Januszkowa urodziła dzisiaj o 00:40 córeczkę Natalkę siłami natury mam nadzieję, że się na mnie nie pogniewa że wam obwieszczam nowiny ale tak się podekscytowałam że nie mogłam się powstrzymaćMarronek, Niecierpliwa Pola, miszkaaa, kwiatuszek789, czekolada, natt lubią tę wiadomość
-
Ooo super
Z fioletowej strony te nowiny?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Aaaa Kamila światne wiadomości a Asia niech sie nie złosci tylko dzieli sie szybko fotkami swojego maleństwa jaram sie normalnie nasza pierwsza zaciążona w wątku '89 urodziła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 10:33
miszkaaa lubi tę wiadomość
-
Dorotko - nie pierwsza
Ale tamte pojawiły się szybko i równie szybko znikły.
Asia to pierwsza z tej naszej stałej "paczki" w tym wątkuWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 10:40
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
witam się i ja. Odpoczywam w domu, choć cięzko to nazwać wypoczynkiem
marronek skoro w następnym semestrze macie z tym prowadzącym zajęcia to ja bym faktycznie sobie podarowała pisanie skargi. Niesety tak to już jest, że oni uważają się za bogów no ale jeśli wszystko oddałaś a nie jest tylko sprawdzone i wpisane do systemu to przecież nie Twoja wina13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Marronek wrote:Dorotko - nie pierwsza
Ale tamte pojawiły się szybko i równie szybko znikły.
Asia to pierwsza z tej naszej stałej "paczki" w tym wątku
Te, które pojawiały sie na chwile aby tylko pochwalić sie ze zobaczyły II kreski, nie zagościły w mojej pamieci bo nie lubie takiego zachowania.