Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
wisieninka_89 na owulację zioła Ojca Sroki nr 3.
Ja mam torbiel i znalazłam inne, które pomagają właśnie na torbiel i moja się zmniejszyła, a była spora, bo prawie 8 cm. Nie wiem czy to po nich, ale lekarz mówił, że sama się raczej nie wchłonie więc może jednak coś dają. Podaję Ci skład:
SKŁAD
Liść brzozy - 15,oo gram
Kwiatostany nagietka 10,oo g
Kwiatostany 5,00 g
Kora kaliny koralowej 10,00 g
Nasienie lnu 10,00 g
Ziele bylicy 10,00 g
Ziele krwawnika 50,00 g
Ziele skrzypu polnego 50,00 g
Ziele przywrotnika 50,00 g
Kłocza perzu 50,00 g
wszystko wymieszać razem. Ja parzyłam jedną łyżeczkę ziół pod przykryciek ok 30 min. Jak torbiel jest większa niż 7 cm to pić 3 razy dziennie.
A co do poprawy wyglądy jajników to ja porównywałam obraz z usg robiony jakiś rok temu przed ziołami i ostatni i widzę poprawę. Lekarz też powiedział, że moje jajniki za ładnie wyglądają na pcos, a wcześniej każdy lekarz mi mówił, że sporo jest tych małych pęcherzyków.miszkaaa lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczynki.
u mnie dzisiaj pięknie słońce świeci, a ja mimo to jakoś bez życia . Pewnie przez ciśnienie
Madzia zaległy urlop należy wykorzystać do września nastepnego roku, tak jest zapisane w kodeksie pracy. Marlenko pewnie twojej koleżance mogło się tak uzbierać.
witaj Wisienka.
Asia gratuluję córeczki. mam nadzieję,że odezwiesz się do nas jak już obie będziecie w domku. -
Madziu, fakt nieciekawe te wyniki. Kiedy idziesz je skonsultować?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
właśnie to chyba o inofolicu było na początku tego wątku i jeszcze taka chińska nazwa dong coś tam chyba na q... to też jest polecane przy pco czy przy czymś innym? dzięki bardzo za odpowiedzi i przepraszam, że jestem w tym temacie taka zielona ale do dzisiaj nikt mi na policystyczny obraz jajników nie zwrócił uwagi
-
dzięki dziewczyny za odpowiedzi, wracam na 180 str bo niestety nie jestem na bieżąco i głupio mi, że nie jestem w stanie odnieść się do waszych postów (a założyłam sobie, że przeczytam wszystkie), mam nadzieję że już wkrótce będę się już orientowała w temacie, jeszcze raz dzięki, poczytam o tym inofolicu i ziołach ojca sroki
-
No tak przyczyn może być nie zliczona ilość;( kosztów pewnie też;/ trudno najwyzej zaczne zbierać i wykonam hsg na wlasny koszt moze to mi uspokoji myśli;( bo powiem szczerze ,że zaczynam wątpić. Ja nie wiem kobietki czmu kurde tak jest jesteśmy młode najlepszy okres płodności a h.. z tego wychodzi.Jestem taka zła.
-
nick nieaktualnyWisieninka no szacun, ambitny plan przeczytać cały wątek. Może się dowiesz czegoś przydatnego dla siebie.
To chińskie coś o co pytasz to Dong Quai. Może być przydatny właśnie przy pco bo przyspiesza owulacje, chociaż pewnie nie na każdego działa.
Asi gratuluję córeczki.
Kiedyś przewinęła się tu też Angela... Szybko wpadła i wypadła po dwóch kreseczkach a dwa dni temu urodziła córkę w 31 tc... Na szczęście wszystko ok.
-
nick nieaktualny
-
Ja pamiętam trochę więcej dziewczyn:
- Mistia (poronienie + pusty pęcherzy ciążowy)
- Marysia (dalej walczy)
- Wiola (pewnie już urodziła)
- My dream (nie wiem, nie robi już wpisów do pamiętnika)
- Kinga (też zniknęła nagle)
I jeszcze kilka, których nicków nie pamiętam, ale pewnie jakbym zobaczyła avatar to bym poznała.marysia7812 lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka