Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj o godz. 0:40 przyszla na swiat nasza coreczka Natalia. 3550 g 57 cm 10 punktow. Porod silami natury, nie bylo zle. Pozdrawiamy wszystkie e-ciotki
czekolada, kwiatuszek789, miszkaaa, natt, jolaaa89, paprota, marysia7812, Rubi lubią tę wiadomość
-
Januszkowa wrote:Dzisiaj o godz. 0:40 przyszla na swiat nasza coreczka Natalia. 3550 g 57 cm 10 punktow. Porod silami natury, nie bylo zle. Pozdrawiamy wszystkie e-ciotki
Wiemy
Pewna dobra duszyczka nam już dziś doniosłaJanuszkowa lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Marronek wrote:Ja pamiętam trochę więcej dziewczyn:
- Mistia (poronienie + pusty pęcherzy ciążowy)
- Marysia (dalej walczy)
- Wiola (pewnie już urodziła)
- My dream (nie wiem, nie robi już wpisów do pamiętnika)
- Kinga (też zniknęła nagle)
I jeszcze kilka, których nicków nie pamiętam, ale pewnie jakbym zobaczyła avatar to bym poznała.
wiola też znikneła jak zaszła
-
Oj dziewczyny cały dzień boli mnie po lewej stronie ale teraz ból nasilił się tak że nawet jak oddaje mocz to boli nie miłosiernie. Nie wiem czy to jajnik czy co mi się tam dzieje. Ból jest gorszy niz po pregnyl!!!!
Może to skutki przyjmowania wszystkich leków a ten cykl naturalny i organizm funkcjonuje inaczej. Teraz żałuje że wizytę mam dopiero w środę. Myślicie, że jeśli to owulacja to za 2 dni będzie widać jeszcze cokolwiek ?? -
Januszkowa wrote:Dzisiaj o godz. 0:40 przyszla na swiat nasza coreczka Natalia. 3550 g 57 cm 10 punktow. Porod silami natury, nie bylo zle. Pozdrawiamy wszystkie e-ciotki
Asiu gratulację! duża dziewczynka! poprosimy również o zdjęcie, ale to już na spokojnie, najpierw naciesz się swoją kruszynkąJanuszkowa lubi tę wiadomość
-
Marlenko, może to jednak ból około owulwcyjny ? organizm teraz działa na swoich obrotach więc może stąd ten ból. ja tam się nie orientuje za bardzo,ale chyba gin powinien widzieć płyn w zatoce Douglassa po owulacji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 21:08
-
Marlenko - nie wiem co może oznaczać ten ból. Oby to nie było nic poważnego... Może zadzwoń do gina i powiedz jak sytuacja wygląda?
A co do tych dziewczyn co po zaciążeniu odeszły, cóż... pretensji do nich mieć nie można. Nie wiem jak ja bym się na ich miejscu zachowała (w sensie gdybym na początku tego wątku zaszła). Może nie chciały nas "razić" swoją ciążą, bo wiedziały jak na nie coś takiego działało, może nie chciały słuchać o problemach starań tylko wolały rozmawiać o wózkach/łóżeczkach/ciuszkach/itp.
Część dziewczyn z nami została i fajnie
A skoro są na różowej stronie staraczek to pewnie za niedługo zaczną starania o rodzeństwoHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
A dziewczyny, zastanawialyscie się może na tym aby trochę bliżej się poznać? mam tu na myśli np. znajomość na FB. Dużo tu rozmawiamy, a widzimy jedynie swoje awatary. Fajnie by było widzieć kogoś z kim się rozmawia, no chyba,że wolicie zostać anonimowe co absolutnie rozumiem i szanuję
-
Tylko jakoś na fb mały ruch panuje. Większość i tak tu pisze.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Cześć Dziewczyny:)
Przenosicie się na fb?;>