Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie i ja
Jola super, ze paskuda sie wchłonełai bardzo podoba mi sie podejscie Twojego lekarza, widać, ze zależy mu na szczęściu pacjentek
oby wymyślił dobry plan działania!
A ja poszłam dzis do burmistrza i kolejne mega miłe zaskoczenie. Powiedział, ze mam się o nic nie martwić, nawet o powrót do pracy później bo jestem dobrym pracownikiem. Poprosiłam zeby pomyśleli nad ewentualnym zastepstwem za mnie bo różnie moze byc i czułabym sie komfortowo gdybym wiedziała, ze moge sobie odpocząc troszke. I maja sie tym szybko zająć. Generalnie powiedział, ze bardzo dobra wiadomość i ze z takich info trzeba się tylko cieszyć bo kiedy młodzi maja dzieci rodzić. Normalnie jestem cały czas w szoku
Mam nadzieję, ze ma takie samo zdanie na ten temat jak mi je przedstawił i nie grał przy mnie tylko po to zebym się nie martwiła a jesienią mi podziękuje. -
Dorotko teraz trochę pozmieniało się w kwestii postrzegania kobiet w ciąży i obejścia z nimi
Wiedziałam, że będzie w porządku. Nie przejmuj się tylko bezduszne egoistyczne potwory bez słowa zwalniają kobiety w ciąży nie zapewniając im żadnych możliwych praw i świadczeń, które kobietom pracującym przysługują. Cieszę się bardzo i jak tylko poczujesz że masz kiepskie samopoczucie to uciekaj na zwolnienie i odpoczywaj
Daj znać jak wyniki, mam nadzieję że będzie wszystko w porządku, trzymam za to kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 09:32
-
Jolu super, że torbiel znikła.
Teraz czekać do piątku co dalej lekarz postanowi. Nad in-vitro myślisz?
Dorotko - widzisz, a tak się martwiłaśWszystko będzie dobrze
jolaaa89 lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 rokuSpodzewamy się synka
-
Dzień dobry.
Dorotko. Cieszę się że burmistrz tak milo cie przyjął. Mam nadzieje, że dotrzyma słowa.
Jolu, uff kamień z serca! Teraz musicie z lekarzem utulić dalszy plan działania. Swoją droga bardzo fajny ten twój lekarz, widac że mu zależy na pacjentkach.
Miłego dniajolaaa89 lubi tę wiadomość
-
Jola, jak najbardziej, jak coś to pisz na priv:)
jolaaa89 lubi tę wiadomość
-
Pola 89 wrote:Witajcie
Dmuchawiec, jak będzie spadek, a po nim skok i temp utrzyma się wysoko przez minimum 3 dni to program wyznaczy owulację. Dopiero jeśli temp się utrzymuje na wyższym poziomie przez 3 dni można mówić, że owu była.
czyli stwierdzi mi owulacje po owulacji czy da mi znac ze owulacja bedzie?