Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
Dorotko, spokojnie. Może wszystko się wyjaśni tak jak u Poli. Trzymam za to z całej siły kciukiHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Kiedy beda wyniki zapytam juz na miejscu, wczoraj z tego stresu wylecialo mi to z glowy. Jak mnie jakas paniusia nie bedzie chciala przyjac to zatluke je tam zywcem
Ale mam nadzieje, ze internetowo bede mogla odebrac wyniki zeby nie gnac do wawy po nie. -
Część Dziewczyny
Dorota nie martw się na zapas, bo to szkodzi maluszkowi.
Ja jutro idę podejrzeć jak tam moja torbiel. Jutro mój gin ma dyżur w szpitalu i kazał mi przyjść. Mam nadzieję, że już jest ok. Pewnie do końca jeszcze się nie wchłonęła, bo jednak spora była, ale myślę że już jest malutka Przynajmniej tak bym chciała. Jak będzie ok to zapytam jutro lekarza co on myśli o moim przypadku. Czy jest sens leczyć się dalej czy powoli myśleć o in vitro. -
Wracamy. Dawno tak milej obslugi w panstwowym szpitalu nie spotkalam. No cud kobitki. Oznacza mi jeszcze raz igg i igm i dopiero jesli beda dodatnie to zrobia awidnosc. Zaplacilismy za nia kaucje i jesli nie zrobia to zwroca kase. Wyniki zeskanuja i wysla w poniedzialek na maila po poludniu ale i tak przydaloby sie odebrac oryginaly. Ale to juz wolna chwila jak cos.
-
Ja bez skierowania jechalam. Podadnia przyszpitalna pewnie zamknieta dzis i nie mialam skad wykombinowac skierowania. Jak bete robilam to tez w szpitalu ale bez skierowania i tez odplatnie. A ze zalezalo mi teraz na czasie to wolalam zaplacic zeby miec wynik na wtorek na wizyte u gina
-
Monika89, wczoraj załatwiałam przedłużenie sesji, bo ocen dalej nie mam. Za tydzień w weekend będę próbowała łapać wykładowców,żeby się dowiedzieć o co chodzi.
Te rzeczy to efekt mojej pracy:) Ostatnio wzięłam się za szydełkowanie:) -
Pragnąca, dziękuję
Jakby którejś się bardzo spodobało to mogę takie wydziergać -
Czesc:)
Elka świetna te rzeczy:)
uwielbiam takie:)
Dorotko... będzie dobrze:) sama widzisz że wszystko sie jakoś układa:)
Dziewczynki słuchajcie ja pierwszy miesiac obserwuje swoj organizm.. rozumiem że jak będzie spadek i skok tempartatury to znaczy ze owu przyjdzie? -
Witajcie
Dmuchawiec, jak będzie spadek, a po nim skok i temp utrzyma się wysoko przez minimum 3 dni to program wyznaczy owulację. Dopiero jeśli temp się utrzymuje na wyższym poziomie przez 3 dni można mówić, że owu była.dmuchawiec lubi tę wiadomość
-
Witam.
Jolu trzymam kciuki za torbiel żebyś sie już z nią pożegnała raz na zawsze i koniecznie daj znać po wizycie
Ellka podziwiam owoce Twojej pracy, są piękne.
Dmuchawiec, tak jak Pola pisze, system wyznaczy owu dopiero po 3dniach wyższych temperatur wiec narazie ciężko stwierdzić czy to zwiastunek owu.
Dorotko fajnie że trafiłaś na miłą i kompetentną obsługę w laboratorium. Trzymam kciuki za wyniki.
Pozdrawiam Was w niedzielny wieczór -
Miszkaa, dziękuję
A ja jutro znowu mierzę tempkę i się okaże czy spadła czy nie -
Dzień dobry:)
-
Cześć dziewczyny
Jak po weekendzie? Wypoczęte?
Dorotko - super, że w laboratorium były takie miłe osoby. Teraz czekamy na dobre wyniki
Jolu - daj znać po wizycie co z tą torbielą.
Miłego dnia wam życzęHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Cześć dziewczyny
Przepraszam, że wczoraj nie napisałam jak po wizycie ale nie miałam kiedy. No i sorki za błędy, ale piszę na Tel i wiecie jak jest. Do tego nie wyświetlają mi się buźki jakie wstawiam
Po wizycie odetchnęłam z ulgą. Lekarz powiedział, że jajnik idealny. Po torbieli nie ma śladu także jestem już spokojna i w szoku, że tak szybko się jej pozbyłam. Co do dalszych starań to na razie nic nie wiem. Dużo roboty miał doktor na dyżurze więc nie bardzo miał czas. Powiedział, żebym w piątek zadzwoniła wcześniej i on mi powie o której przyjechać. Wtedy siądziemy i pomyślimy co dalej, ale potrzebuje na to z godziny może więcej. Także czekam do piątku żeby wiedzieć co dalej