X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni zapomniałam odpisać - z wielkim bólem dostały zastrzyki, mąż je przytrzymał a ja się znęcałam ale wiecej tego w ciąży nie zrobie bo za duzo stresu mnie to kosztowało. Ten lek jest chyba piekący i jak jednemy strzyknełam toi zaczał wrzeszczeć na cały dom turlac sie, aż w końcy w bezruchu leżał. Bałam sie ze coś mu uszkodziłam przy kręgosłupie, ze za mocno się wbiłam igła. Mąz na mnie sie wydarł ja na niego więc nie dość ze tyle bólu miały to i mi sie zepsuł humor.
    Z rozbudowa to nie wiem czy się bujniemy w tym roku, bo mój prace zmienił i bajek naopowiadali o warunkach i rodzaju umowy i w ogole o tym jak tam jest i szuka juz czegoś nowego. Dziady :/ człowiek się cieszył, ze się zaczyna układać a chcieli tylko mieć pracownika a że okazali sie nieuczciwi to teraz nasz problem :/

Przycisnac nie bedzie tak prosto. Po prostu przypomnimy o mojej sprawie.

klz9io4pkfldzhbc.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Pola mój mąż dostal odemnie na gwiazdkę gta v. Sama sobie strzeliłam w kolano ;)

Dorota trzymam kciuki za spotkanie, mam nadzieję że burmistrz nie będzie Ci długo kazał czekać przed gabinetem
    Biedne te Twoje kicie, ale pomyśl że nic gorszego już im nie będzie.
    Co za pajace w tej pracy :/ nie rozumie jak można oszukiwać ludzina dzień dobry, przecież to się i tak wyda. Najlepiej napowiadać bajek, ktoś coś sobie zaplanuje i bun, zderzenie z rzeczywistością :/ trzymam kciuki żeby mąż znalazł coś lepszego no i żeby jednak nie musieliście przekładać rozbudowy na kolejny rok

Karolina ja bym robiła drugą betę właśnie żeby sprawdIc prawidłowy przyrost ale jak dziewczyny piszą, jeśli Ciebie to stresuje to bez sensu tracić pieniądze. Mnie stresował tylko jeden wynik.

też jestem za obserwacją. Satystuki statystykami a organizm swoje. Warto znać swój organizm, prędzej wyłapiesz ewentualne nieprawidłowości. Co do anty - ja akurat odczekałam 3 miesiące (wcześniej 7 lat) i zaszłam od razu ale szybko się skonczyło. Nie ma reguły,wg mnie nie powinno się łacYć niepowodzeń z tabletkami bo mało która dziewczyna przed braniem sprawdza czy w ogole moze miec dzieci i czy jest zdrowa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 09:57

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • lotta.89 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, też znam syndrom grającego męża ;) czasem jest fajnie ale czasem irytuje ;)

Dreambaby nie wiem czy brałabym coś na własną rękę pewnie bałabym się że bardziej sobie zaszkodze niż pomogę ale tu bardziej naciskałabym na gin żeby coś zaproponował i przepisał ;)

Nasz synuś :)
    thgf3e3kkxdkony7.png

<3 <3 cykl starań
  • lotta.89 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina jeśli chodzi o 2 bete to też bym robiła wole wiedzieć na czym stoje :)

thgf3e3kkxdkony7.png

<3 <3 cykl starań
  • czekolada Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :-)
    Przez tą pogodę i ciągłe siedzenie w pracy padam. Cieszy mnie to że weekend mam wolny trochę odpocznę sobie ale i tak mam dużo spraw do ogarnięcia. W sobotę na 8 idę na depilację nóg i bikini, zapuściłam się i idę usunąć nadmiar owłosienie. trochę mnie męczy częsta depilacja w domu (w pracy chodzę w sukienkach służbowych) więc te nogi muszą być zadbane poza tym jak mam wizytę u gina to też nie chce mi się tak często golić i często po depilacji mam jakieś podrażnienia więc też nie wygląda to estetycznie. I co najważniejsze wybieram się na zakupy. Czuję potrzebę aby pójść i coś nowego sobie kupić :-)

Co do obserwacji są plusy i minusy...mnie jak męczy to odstawiam termometr ale z drugiej strony jak wpisuje pomiar to potem siedzę i patrzę na ten wykres jakby coś z niego miała odczytać (np. że zakończy się pozytywnie) he :-D

Miłego dnia <3

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • lotta.89 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekolada popieram potrzebę kupienia sobie czegoś zaszalałam w ostatni weekend i jestem goła i wesoła ;) hehe ale no jesteśmy kobietami cieszy nas mały ewentualnie wielki zakup ;)

thgf3e3kkxdkony7.png

<3 <3 cykl starań
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lotta.89 wrote:
    Hej dziewczyny, też znam syndrom grającego męża ;) czasem jest fajnie ale czasem irytuje ;)

Na syndrom męża-gracza jest jedna metoda - zacznij grać z nim :)
    Jest cała masa gier w coopie albo vs :) Na pewno znajdziecie coś co oboje polubicie.

Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
    25.03.2015 - biochemiczna.
    6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Naturalny cud w czerwcu 2020 roku :) Spodzewamy się synka :)

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlena też kiedys myślałam o depilacji u kosmetyczki ale chyba strach mi nie pozwolił :D kiedys kupiłam sobie depilator ale drę japę jak sie nim gole więc zrezygnowałam. Po normalnym goleniu wszystko mnie swędzi więc robie to tylko kiedy musze :P

Ajj też mi sie zakupy marzą <3

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja się chyba wybiję - dla mnie zakupy to największy koszmar. Nienawidzę łazić po sklepach.
    Zresztą z modą jestem na bakier i trudno mi dostać coś co by mi się spodobało. Choćby spodnie - wszędzie królują obcisłe rurki i w dodatku biodrówki. A gdzie normalne spodnie z wysokim stanem, albo lepiej - dzwony?

Marlenko - zdecydowałaś się na laserową, czy (powiedzmy) tradycyjną?

6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

• czekolada Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ogolnie mam tak że jak wchodzę to żeby na wierzchu wisiało ale jakoś mam nie odpartą ochotę na połażenie.
    Na depilację idę tradycyjną woskiem. W pracy mam laser do depilacji kiedys robiłam sobie nogi i bikini jednak zabieg trzeba regularnie powtarzać i że nie gdzie jest czystko a gdzie nie gdzie jest owłosienie.

Psychicznie też musiałam nastawić się ale ogólnie przeraża mnie to :-D

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm, zawsze wydawało mi się że laserem można na stałe się pozbyć owłosienia. Tzn. jest kilka sesji co ileś tygodni a potem spokój.

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia z wysokim stamem uświadczysz a dzwony podobno powoli znów staja sie top :P w hm widziałam ostatnio spodnie z wyższym stanem typu "momy" jak te matki z filmów z lat 80 ;)

Marlena ja byłam raz na woskowaniu przed wakacjami. Nke wiem czy kosmetyczka jakas dziwna czy jak ale na nogach aż pozdzierała mi skórę razem z włosami a z pachami sobie w ogole nie poradziła bo się podobno nie dało. minęly 3 lata, dalej mam uraz do tej metody. Depilatorem ok ale za dłgo to trwa żeby sie dokładnie ogolić

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeny jakby laserem było na stałe to bym sie skusiła pewnie kiedyś :)

Swoją drogą zdziwienie ginekologa bezcenne kiedy to powiedzmy jako stare babki poszłybysmy na kontrole a "tu" gładziutko :D

klz9io4pkfldzhbc.png
  • dżelka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was dziewczyny :-)
    U mnie ze zdrowiem już lepiej i dziś już wróciłam do pracy.

Kwiatuszek śliczny ten Twój bobasek na suwaczku. Coś mi się wydaje że chłopczyk się kroi ;-) ale najważniejsze żeby było zdrowe.

100krotka gratuluję pęcherzyków i trzymam kciuki za owocną owulke.

Blumen i robaczek gratuluję ładnej bety!

Lotta witaj, życzę wytrwałości w obserwacjach (rozumie Cie bo ja sama wróciłam do tego po ok pół roku, jakoś na początku starań strasznie mnie to stresowało a teraz już nie) i obyś szybciutko zobaczyła 2 kreski na teście. Powodzenia :-)

Byłam wczoraj u gin i dostałam skierowanie na markery :-/ co to ona już nie wymyśli... eh

Zamówiłam tort dla męża na 30-stkę, jak Wam się podoba hehe?

Mam jeszcze pytanko czy któraś z Was robi testy owulacyjne? Ja zaczęłam w tym cyklu i od 13-15 dc cyklu wychodzą pozytywne? Myślałam że tylko dwa dni będą dwie kreski przed i w trakcie owulki. Dodam że stosuje testy facelle z rossmana.

A odnośnie sposobu golenia owłosienia ja walczę z depilatorem :-)

Dzięki za wiruski, przydadzą się może szybko do Was dołączymy

Miłego dnia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 11:25

f2wli09kb0h7bhmj.png
  • dżelka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://pics.tinypic.pl/i/00653/24svqxethaac_t.jpg

czekolada, 100krotka:), kwiatuszek789, monika_89 lubią tę wiadomość

f2wli09kb0h7bhmj.png
  • lotta.89 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżelka damy rade zobaczymy obie II kreseczki :) ta wiosna i lato będzie nasze ;) a tort dla męża super ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 11:40

dżelka lubi tę wiadomość

thgf3e3kkxdkony7.png

<3 <3 cykl starań
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie ze Szczecina!

Ja sie bardzo pilnie szkolę :D ale się rozpisałyście aż milo czytać. Ja dzieki szkoleniu mam dwa dni latania po centrach handlowych, wczoraj galaxy, a dzisiaj po szkoleniu kaskada, bo co tu innego robic?

Moj mąż na szczecie nie gra w gry, ale za to każda wolną chwile spędza w garażu i ciężko go stamtąd wyciągnąć.

Witaj lotta. Zachęcam do mierzenia temp bo warto znać swój organizm.

100 krótko piękne pęcherzyki, trzymam kciuki :P

Marlenko ja kiedys używałam depilator, ale potem mialam okropne wrosty i zapalenia mieszków włosowych wiec depilacja nie dla mnie. Chociaż nie powiem bo na pewno jest spokój z owłosieniem na jakiś czas.

Dzelka świetny tort :D

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A sorki za wszystkie literówki bo pisze z telefonu pod ławką, jak za czasów szkolnych :P

lotta.89 lubi tę wiadomość

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • lotta.89 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie wczoraj lekarz przepisał mi luteine na wywołanie okresu kazała brać 2x1 tabletka przez pięć dni ale ja już po pierwszym dniu tabletek dotałam okres i tu pytanie czy przez jeszcze 4 dni brac ta luteinę??? i czy już od jutra mierzyć temperaturę??

thgf3e3kkxdkony7.png

<3 <3 cykl starań

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dżelka wrote:
    Witam Was dziewczyny :-)

Kwiatuszek śliczny ten Twój bobasek na suwaczku. Coś mi się wydaje że chłopczyk się kroi ;-) ale najważniejsze żeby było zdrowe.

dziękuje :) a skad takie przeczucia, ze chłopczyk?

lotta ja chyba bym odstawiła i zobaczyła czy się rozkręci jesli skonczy się na plamieniu to bym za kilka dni znowu zaczeła brać. Ale dziewczyny czesto plamią po lutce wiec moze to jednak nie @?

klz9io4pkfldzhbc.png
‹‹ 522 523 524 525 526 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ