Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziu trzymam kciuki za wizytę Daj znać potem co i jak
A mnie dopadło pesymistyczne myślenie...
Biorę teraz nie dupka, tylko luteinę. Dupek na temperaturę wpływu nie ma, a luteina... luteina podobno ma Więc ten mój piękny wykres to pewnie jej zasługa a nie lokatora/lokatorów. Eh... Plus jest tego taki, że przynajmniej rozczarowanie będzie nieco mniejsze.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Nie było mnie kilka dni i dopiero co nadążyłam za wami
Wtorek tydzień temu - wizyta w szpitalu, tak mnie bolało podbrzusze że chodzić nie mogłam Gin wybadał i powiedział że mam PCO...
Mój przyjechał w czwartek wieczorem to w ogóle już na neta nie wchodziłam.
Sobota i niedziela ból głowy taki i zawroty głowy że rzygaczkę miałam aż pochodną tramadolu wzięłam.
To chyba nerwy. Dużo się czytało krzyczą że takie objawy (zawroty ból głowy, ból brzucha, wymioty etc) długotrwałe a ja mam je od ostatniej owulki to albo tarczyca albo nerwica I od ubiegłej środy na zwolnieniu do czwartku ...
Któraś z was miała takie objawy jak moje wyżej wymienione?
A no i z moim stwierdziliśmy że trochę się posuplementujemy i ja od wczoraj zaczęłam brać femibion natal 1, olej z wiesiołka i magnez z b6. Co kobity o takim mixie powiedzą ?
Pozdrawiam i miłego dnia życzę. -
Na jakiej podstawie zdiagnozował Ci PCO? Pytam, bo też mam podejrzenie, USG pokazało dużo pęcherzyków, ale będę robić jeszcze hormony by to sprawdzić.
Takich objawów nie miałam, ale też obstawiam, że to nerwica.
Ja biorę femibion natal 1 i magnez z b6
Lusia8998 lubi tę wiadomość
-
Arien nie przejmuj sie temp tylko mierz dalej i serduszka:)
Ada ja bralam leki na alergie tak jak wiesz, jak bylam na wizycie zanim podjelismy starania to powiedzialam jej ze mamy zamiar sie strac i co w tedy, powiedziala ze jak sie uda to aby do niej sie stawic i zmieni leki.
Moze zadzwon do przychodni i sie dowiedz?
Ja osobiście na opalaniu natryskowym nie bylam ale z tego co slyszalam po znajomych to napewno wybierz sprawdzone miejsce gdzie ktos byl -rożnie to podobno bywa z tym opalaniem...
Kiedy masz wesele?
Może wystaw buźkę na słonce w ktoryś weekend?
Maadziu nie poddawaj sie:* wysyłam Ci wiruski:*
-
Też bym bardziej za nerwicą obstawiała. Tarczyca daje nieco inne objawy.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
No Gin powiedział że jest dużo pęcherzyków, torbieli nie ma ( a poprzedni gin w 5 minutowej wizycie powiedział że mam torbiele...)
Hormony zrobię w następnym cyklu bo już @ się kończy a najlepiej robić w 3dc.
Jutro chyba pójdę do swojej rodzinnej jej powiem że podejrzewam nerwicę, stresów jest multum, w pracy cisną żeby sprzedawać a ludziom na siłę nie wciśniesz, ojciec przyjechał z zagramanicy dom stawiać i cały miesiąc pił, w szkole egzaminy i głowa nie wytrzymała niestety
Długo już bierzesz te suplementy ladybird ?
-
Marronek wrote:Też bym bardziej za nerwicą obstawiała. Tarczyca daje nieco inne objawy.
Marronek co z tym zrobić w Polsce, czy wystarczy do rodzinnej iść i powiedzieć że takie mam podejrzenia czy kupić jakieś leki na własną rękę i chodzić do pracy ? Bo ja zielona jestem jeżeli chodzi o lekarzy w kraju bo za granicą siedziałam ponad 10 lat. -
Wiesz, ja lekarzem nie jestem i diagnozy nie chcę stawiać.
Z nerwicą to do psychiatry się idzie, ale... warto najpierw chyba do rodzinnego pójść aby wykluczyć inne rzeczy (np. jakieś niestrawności czy jelitówki).Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
nick nieaktualny
-
Aga faktycznie zapomniałam że miałaś podobny problem. Ja dostalam te leki doraźnie na stan zapalny, miałam wybrac jedno opakowanie i koniec, ale juz po kilku tabletkach jest dużo lepiej wiec odstawie i zobaczę.
Lusia porozmawiaj z lekarzem, na pewno cos poradzi na Twój problem, pewnie zleci badania, bo tak jak marronek napisała moze to byc także jakas niestrawność, helicobacter albo cos innego. -
nick nieaktualnyod czego by tu zaczac ??? hmmm . . .
Mam 26 lat jestem z partnerem 9lat,mieszkamy razem od 6lat.od 8 lat kochamy sie bez zabezpieczenia,od 4 lat staramy sie o dziecko.Trafiam na samych kretynow ginekologow.Kazdy mnie zbywa-mowiac ze jestem mloda i mam czas !!!
Obecnie mieszkam w Jaworznie a ogolnie wychowalam sie w katowicach -
Lusia8998 wrote:Długo już bierzesz te suplementy ladybird ?
Femibion biorę już chyba 4 miesiąc, a magnez zaczęłam w tym cyklu dopiero, bo dostałam kurczy mięśni i ogólnie cały czas chodziłam zaspana i stresowałam się częściej niż zwykle.
Witaj Basiubasiulkaa_89 lubi tę wiadomość