Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
pleasure! I jedno z laboratoriów jest rzut beretem ode mnie i czynne popołudniu! Super szkoda, że nie podają cen na stronce Ale zapytam jeszcze w pracy czy nie robią dzięki
Ale trochę nie czaję. Przed każdym badaniem krwi mam rezerwować termin?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 21:09
-
dziewczyny, mam pytanie. nie bawię się w badanie szyjki, bo nie umiem, ale siłą rzeczy aplikując luteinę mam przy okazji badanie. Zazwyczaj jej nie sięgam wiec nie wiem jaka jest, ale od jakiś 2-3 dni zauważyłam, że szyjka jest (chyba) twarda, nisko i zamknięta. Dziś jest mój 23 dc i czy tak powinno być? jak się zmienia szyjka w trakcie cyklu?
-
Cześć
Ja szyjkę badam, ale u mnie z reguły jest tak wysoko, że nie wiem czy jest twarda i zamknięta. Czasem uda mi się coś wymacać, ale to jest raczej na chybił trafił
Ada, po owulce szyjka twardnieje, obniża się i zamyka, więc u Ciebie to raczej będzie w porządku Jednak żeby zobaczyć jakąś regułę musisz obserwować szyjkę dłuższy czas. I każda ma inaczej. U jednych otwiera się, unosi i mięknie przed owulką stopniowo u innych dzieje się to dość szybko. To samo po owulce. A przed @ też różnie bywa Ja miałam ostatnio miękką i była średnio nisko (chyba) -
Cześć dziewczyny.
Ada - jak jesteś po owulacji to ok. Szyjka po owulacji stopniowo się obniża, a potem otwiera. U niektórych dziewczyn w czasie okresu pozostaje twarda i u innych może mięknąć. Musisz kilka cykli szyjkę poobserwować by wychwycić prawidłowości.
A ja dziś jednak skusiłam się na sikańca, bo temperatura dalej mega wysoko, szyjka też wysoko podskoczyła, zamknęła się i jest taka lekko rozmiękła, a test? Test oczywiście negatywny - bo jakże by inaczej.
Jedyne co mi teraz pozostaje to czekać... W czwartek chyba do gina pójdę.
Miłego dnia.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Ehh szkoda ze negatyw. Cos mi sie wydaje ze jesli to nie fasola to wydluza Ci sie sie cykl przez ta luteine. Niektore dziewczyny od razu maja @ po jej odstawieniu a niektore dlugo czekaja.
U mnie laboratorium w szpitalu czynne cala dobe na szczescie. Tym sposobem pierwsza bete robilam chyba kolo godz 20 a nastepnego dnia rano sprawdzalam na stronie wynik po 8 rano to ju byl. Wygoda z takimi labkami. -
W czwartek będę dzwonić do lekarza. I pewnie wtedy się do niego wybiorę.
I albo w czwartek albo w środę powtórzę progesteron. Ale w innym laboratorium - tak dla pewności.
Ja już nic z tego cyklu nie rozumiem... Eh... załamana totalnie jestemHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Witajcie dziewczyny
Przepraszam za moją nieobecność ale w dniu moich urodzin wiele rzeczy mnie ścięło. łącznie to że dostałam okresu a potem okazało się że jajniki za bardzo szaleją i dostałam tabletki antykoncepcyjne więc to mnie ogólnie ścięło z nóg jeszcze dodatkowo inne problemy także minione dni nie były najlepsze ale mam nadzieję że czarne chmury mam za sobą.
Od dziś wracam znowu do gry ten cykl z clo i pregnyl. Co wyjdzie hm...same wiecie jak to jest im człowiek bardziej chce tym dostaję na przekór. Nie nastawiam się ale cieszę się że znowu mogę walczyć i że mój G mnie wspiera a reszta...reszta oby sie poukładało tak jak chcemy.
Nie zapomniałam o Was cały czas Trzymam za Was kciukibasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Moja wczorajsza beta 164
Cud że w ogóle pobrały mi krew wczoraj bo we 2 szukały mi żył i nic. Labo u mnie jest na terenie szpitala więc dostałam fiolkę do ręki i odesłały mnie na oddział do pielęgniarek żeby te im krew pobrały, ale te wcale sobie lepiej nie radziły. Godzinę to wsztatko trwało, mam chyba z 6 wkłuć
Madzia pleasure jak już będziesz po to będzie Ci szkoda tego dnia, że już po wszystkim strasznie długo musicie czekać na te zaproszenia
Ada olewam zabobony. Wcześniej nie kupowałam i co? Wiec teraz nie zamierzam sobie odmawiać
Arien a może 2 owulka? mogą być cykle bezowulacyjne ale również takie z dwoma, organizm lubi nam sprawiać psikusy
Madziu marronku szkoda że jednak negatyw życie jest bardzo niesprawiedliwe
Dorotko jak się spisuje przyszla zastępczyni? Szkolisz już jà?
U mnie progesteron kosztuje 20 zł plus trzeba zapłacic za pobranie materiału 5 zł więc opłaca się zrobic więcej badań na razmiszkaaa, dreambaby lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Monika gratuluję piękna beta współczuję że tyle razy cię kłuli
Madziu teraz już wam zleci zapraszanie gości itd nie obejrzysz się a będzie po wszystkim
Marlena aby ten cykl był ostatnim szczęśliwym
A ja chcę już @, skoro ma przyjść to niech nie marnuje mi czasuWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 09:56
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
nick nieaktualnydreambaby - a moze powtorz test ? to ze wyszedl negatyw nie znaczy ze niema ciazy,tak samo nie patrzcie ze musi byc wyskoka temp.w ciazy !!! nic bardziej zludnego byly tu dziewczyny ktore przy temp 36,1 byly w ciazy troche tu siedze juz na tym forum,w sumie juz 31 cykl a staran jest wiecej wiec troszke juz zobaczylam