Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Basiu może i masz rację, ale ja nie chcę sobie robić niepotrzebnych nadziei, wszystko wskazuje na zbliżającą się @, musiałby się jakiś cud wydarzyć, jeśli @ nie przyjdzie do czwartku to powtórzę test, ale wydaje mi się to niemożliwe (choć nie powiem że bardzo bym chciała tak się zaskoczyć)
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
Marronku, przykro mi naprawdę jakos bardzo bo to dziwne, ale czuję, że pod pewnymi wzghlędami jestesmy podobne. Czuję jakąś taką więx z Toba, nieważne
Monika, myslę, że warto było dac sie tak kłuć, nagrodą jest wynik bety
Słuchajcie, mam problem dzisiaj ze śluzem Jest biały, rzadki, ale idzie trochę w takie gluty...Nie jest ani gęsty ani lepki. Ktoś? Coś?
-
nick nieaktualnyWitajcie!
czy mogę do Was dołączyć? czytam forum od dłuzszego czasu i w koncu zebrałam sie aby napisac O fasolkę staramy się od września, wcześniej też próbowaliśmy ale nic... później dostałam pracę i trochę odłożyliśmy starania. Uwielbiam dzieci i na codzien z nimi pracuję a swojego nie mam mam cichą nadzieję, że może wiosenno- letnie miesiące przyniosą wymarzoną fasolkę...basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
małami witaj!
arien na of znalazłam coś takiego
Lepki – zaobserwowany śluz jest kleisty, lepki, gumowaty, raczej gęsty. Nie da się go w ogóle rozciągnąć pomiędzy palcami, szybko się „rwie”. Może być koloru białego lub lekko żółtawego.
Kremowy – odnotuj śluz kremowy, jeśli jest on gładki, przypomina lekki balsam do ciała, mleko lub majonez. Jest on zazwyczaj biały, lecz może być również żółtawy. Może być lekko rozciągliwy, ale dość szybko się „rwie”.
zaznacz ten do którego bardziej podobny
dream a owu nie była może później? bo straszne długa u Ciebie ta II fazabasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyStaramy się bez pomocy. Mam nadzieje, że nie bedzie nam ona potrzebna, bo w koncu zaskoczymy...w sumie ani u mnie w rodzinie nikt nie mial problemu z zajsciem, w rodzinie meza tez nie slyszalam, wiec mam nadzieje... chociaz czasem jest cięzko
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOjjj to tak jak u mnie Pleasure,mala mi - jestem jedyna ktora zawyza w rodzinie zostanie mama normalnie psuje krzywa na wykresie hahhaha
mam kuzynke ktora jest rok mlodsza i juz ma natalke 5 letnia i marzenke roczna-jak chciala sie starac np.w lipcu to w czerwcu juz byla w ciazy zawsze sie smiala ze dziecko lepiej wiedzialo niz ona.
Moja siostra z pierwsza ciaza miala problem ale nie z zajsciem,z donoszeniem bardziej,za 3cim razem sie udalo i Nikola moja chrzesniaczka skonczyla 9 lat wstyczniu sis urodzila druga corke,w ciagu roku stracila 2 ciaze w tym jedno puste jajo,jedna pozamaciczna-usuniety jajnik i jajowod a w ciaze zaszla a ja ze wszystkim w srodku w komplecie nie potrafie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNarazie się nie załamuje i działamy Daje sobie czas do września i będę sprawdzać co i jak... Zawsze tłumacze sobie, że to jeszcze nie ten miesiąc, że byłam przeziębiona, że za dużo stresów itp. No ale czekam na majową @... jest cicha nadzieja,że może tym razem nie przyjdzie jak we wszystkich pozostałych, hehe Pozdrawiam Was kobietki, dzięki za wsparcie!! Lecę do "moich" dzieciaków
-
Ja dziewczyny dzisiaj zaczynam nowy cykl znowu się nie udało, była złość ale bez płaczu. Jestem spokojna swoją drogą pomimo że był piękny pęcherzyk, pękł, endometrium też super to jednak nic z tego. Takie to wredne, cóż trzeba próbować, próbować i jeszcze raz próbować. Ciesze się tylko że na małpę czekać nie musiałam. Na nią mogę liczyć zawsze, nie zawodzi