X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • dreambaby Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiu może i masz rację, ale ja nie chcę sobie robić niepotrzebnych nadziei, wszystko wskazuje na zbliżającą się @, musiałby się jakiś cud wydarzyć, jeśli @ nie przyjdzie do czwartku to powtórzę test, ale wydaje mi się to niemożliwe (choć nie powiem że bardzo bym chciała tak się zaskoczyć)

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
  • arien Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marronku, przykro mi :( naprawdę jakos bardzo bo to dziwne, ale czuję, że pod pewnymi wzghlędami jestesmy podobne. Czuję jakąś taką więx z Toba, nieważne :)

Monika, myslę, że warto było dac sie tak kłuć, nagrodą jest wynik bety :)

Słuchajcie, mam problem dzisiaj ze śluzem :) Jest biały, rzadki, ale idzie trochę w takie gluty...Nie jest ani gęsty ani lepki. Ktoś? Coś?

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie!
    czy mogę do Was dołączyć? czytam forum od dłuzszego czasu i w koncu zebrałam sie aby napisac :) O fasolkę staramy się od września, wcześniej też próbowaliśmy ale nic... później dostałam pracę i trochę odłożyliśmy starania. Uwielbiam dzieci i na codzien z nimi pracuję a swojego nie mam :( mam cichą nadzieję, że może wiosenno- letnie miesiące przyniosą wymarzoną fasolkę...

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

• dreambaby Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Małami89 :)

Małami89 lubi tę wiadomość

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małami witaj! :)

arien na of znalazłam coś takiego
    Lepki – zaobserwowany śluz jest kleisty, lepki, gumowaty, raczej gęsty. Nie da się go w ogóle rozciągnąć pomiędzy palcami, szybko się „rwie”. Może być koloru białego lub lekko żółtawego.
    Kremowy – odnotuj śluz kremowy, jeśli jest on gładki, przypomina lekki balsam do ciała, mleko lub majonez. Jest on zazwyczaj biały, lecz może być również żółtawy. Może być lekko rozciągliwy, ale dość szybko się „rwie”.
    zaznacz ten do którego bardziej podobny

dream a owu nie była może później? bo straszne długa u Ciebie ta II faza

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • dreambaby Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika owulacja nie mogła być później bo potwierdzona monitoringiem. Myślę że najpóźniej jutro przyjdzie @. Miałam Już kiedyś druga fazę trwająca 15 dni ale wtedy nie było potwierdzone monitoringiem. Jak beta?

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
  • arien Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dzisiaj zdecydowanie gorszy dzien :( załamka i wnerw :/

o1483e5e2gt7h77w.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj małami, staracie się na razie bez pomocy medycznej czy leczycie się?

Arien, co do śluzu nie pomogę, raczej na płodny on nie wygląda.

Sylwia, może jednak uda się wypędzić wredną @ :)

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staramy się bez pomocy. Mam nadzieje, że nie bedzie nam ona potrzebna, bo w koncu zaskoczymy...w sumie ani u mnie w rodzinie nikt nie mial problemu z zajsciem, w rodzinie meza tez nie slyszalam, wiec mam nadzieje... chociaz czasem jest cięzko :)

• pleasure Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 18:29

Marzec x 2 <3 <3
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimo wszystko warto skonsultować się z lekarzem i zrobić podstawowe badania. Czasami wystarczy wyeliminować jeden zakłócający czynnik żeby się udało :)

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojjj to tak jak u mnie :/ Pleasure,mala mi - jestem jedyna ktora zawyza w rodzinie zostanie mama :) normalnie psuje krzywa na wykresie :) hahhaha :D
    mam kuzynke ktora jest rok mlodsza i juz ma natalke 5 letnia i marzenke roczna-jak chciala sie starac np.w lipcu to w czerwcu juz byla w ciazy ;) zawsze sie smiala ze dziecko lepiej wiedzialo niz ona.
    Moja siostra z pierwsza ciaza miala problem ale nie z zajsciem,z donoszeniem bardziej,za 3cim razem sie udalo i Nikola moja chrzesniaczka skonczyla 9 lat :D wstyczniu sis urodzila druga corke,w ciagu roku stracila 2 ciaze w tym jedno puste jajo,jedna pozamaciczna-usuniety jajnik i jajowod a w ciaze zaszla :) a ja ze wszystkim w srodku w komplecie nie potrafie :/

• miszkaaa Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiu a byłaś robić tą bete?

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miszkaaa wrote:
    Basiu a byłaś robić tą bete?

nie bylam,zrobilam dzisiaj sikanc o czulosci 25 i negatyw ale dzialamy dalej bo sie nie poddam !!!

• dreambaby Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiu bądź silna. U mnie dziś delikatny wzrost temperatury ale test z drugiego moczu ewidentnie negatywny.

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja jutro robię sikańca :) dzisiaj ostatni dzień lutki więc wypada jutro sprawdzić chociaż i tak znam wynik :P

monika_89 lubi tę wiadomość

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • dreambaby Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ada przynajmniej będziesz miała frajdę :) chyba zaczarowałaś mój wykres z tym odbijaniem temperatury, już nie rozumiem o co u mnie chodzi, może za dużo myślę i to przez stres

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Narazie się nie załamuje i działamy :) Daje sobie czas do września i będę sprawdzać co i jak... Zawsze tłumacze sobie, że to jeszcze nie ten miesiąc, że byłam przeziębiona, że za dużo stresów itp. No ale czekam na majową @... jest cicha nadzieja,że może tym razem nie przyjdzie :) jak we wszystkich pozostałych, hehe :P Pozdrawiam Was kobietki, dzięki za wsparcie!! Lecę do "moich" dzieciaków :)

• Pragnąca Przyjaciółka

Wysłany: 20 maja 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziewczyny dzisiaj zaczynam nowy cykl :) znowu się nie udało, była złość ale bez płaczu. Jestem spokojna swoją drogą pomimo że był piękny pęcherzyk, pękł, endometrium też super to jednak nic z tego. Takie to wredne, cóż trzeba próbować, próbować i jeszcze raz próbować. Ciesze się tylko że na małpę czekać nie musiałam. Na nią mogę liczyć zawsze, nie zawodzi ;)

• dreambaby Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena przykro mi :( dobrze że wredny małpiszon przyszedł skoro już musiał, będę trzymać kciuki aby ten nowy cykl był ostatnim, ja też chcę już zacząć od nowa, nienawidzę takiego czekania

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
‹‹ 582 583 584 585 586 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ