Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie ranne ptaszki
dreambaby - ale nie sprawiedliwe ze na @ trzeba czekac i az sie go pragnie zeby moc sie znow starac !!! coz za ironia losu mojej kolezance 2 miesiace testy negatywne wychodzily a okresu nie bylo,az sie lekarz zdziwil ze jej niewychodzily -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypamietam taka sytuacje tu na ovu gdzie poszla jedna uzytkowniczka z kolezanka do ginekologa bo byla w ciazy ta kolezanka.Nasza uzytkowniczka zemdlala w korytarzu i w szpitalu sie okazalo,ze jest w 3 miesiacu ciazy !!! 3 miesiace miala okres,testy negatywne.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dream drugą betę robię dopiero dziś. Jesli gin potwierdzil owu no to faktycznie masz długaśną 2 fazę. W takim razie niech @ przychodzi i bierzcie się do roboty, oby już ostatni raz
Malami bo jak ktos ma problemy z zajsciem to z reguly sie nie chwali tym. To ze nie wiesz to nie znaczy że nikt nie miał problemów, mało kto chętnie rozmawia na takie tematy. Mam nadzieję, że Wam nie będzie potrzeba pomoc specjalisty i niedlugo zaskoczycie
Robilaś już jakieś podstawowe badania? Skoro od jakosgos czau staracie się bez rezultatu to może warto jednak odwiedzić gin?
Lena przykro mi że się nie udało, ale wiesz, próbowanie jest przyjemne
Basiu trzymam kciuki w końcu musi się udac
Ada ściskam kciuki za jutrzejsze testowanie
Nie wiecie przypadkiem jaki powinnam mieć peogesteron? Robiłam razem z betą i mam 15,5 martwię się że trochę mało13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Monika daj znać jak wyniki ale wierzę że u Ciebie musi być już wszystko dobrze co do progesteronu nie pomogę bo nie znam się na tym.
Wiesz u mnie mała iskierka nadziei nadal jest (ale taka maciupińka), głupia ta moja głowa, ale jak się czegoś bardzo chce to tak jest. Nie lubię takiego czekania chcę już wiedzieć na czym stoję.
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
Dzwoniłam do gin. Wynik moglby byc lepszy ale tragedii nie ma. Dla spokoju mam jutro przyjsc po receptne na luteine.
Dream nadzieja zawsze umiera ostatnia i mimo czlowiek wie jak bedzie to i tak sie ludzi ze moze jednak. Tak czy siak trzynam kciuki13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnymonika_89- przed staraniami zrobiłam wszystkie podstawowe wyniki, wszystko było ok. Moja gin zrobiła mi tez USG i powiedziała, że wszystko jest w najlepszym porządku. Daję nam czas do września i wtedy będę się zastanawiać co z tym fantem zrobić. Teraz jeszcze ciągle myślę, że może się udało, bo @ ma przyjsc 28 i dopoki się nie pojawi jest nadzieja
-
nick nieaktualny
-
my tak na poważnie to już prawie rok, a nie zabezpieczamy się od stycznia 2014 r., nie wiem kiedy to zleciało, ale dopiero zaczynamy z pomocą lekarza, miało być na luzie niby, ale nie udało się, aj jak ja nienawidzę takich pytań, ludzie są bezmyślni, ja po tym co sama przechodzę nigdy nikogo nie zapytam "a wy kiedy, myślicie już coś?", to tylko dołuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 15:50
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb