Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
czekolada wrote:JMam pytanie, co robicie aby poprawić endometrium ??
Marronku, Pola, wy chyba bierzecie clo i dostałyście coś od lekarza w ogóle wspomagacie się czymś??
Niczym się nie wspomagałam. Najpierw clo, a potem luteina i tyle. Na USG po pozytywnym teście owu endometrium było prawidłowe.
Witam też nową koleżankę.
Co to pytań o ciążę - na początku było ich więcej, ale odkąd (przynajmniej część) rodziny i znajomych wie o problemach to nie zadają żadnych pytań, nie robią żadnych aluzji ani nic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 17:17
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 rokuSpodzewamy się synka
-
nick nieaktualnydreambaby- trzymam kciuki aby Ci się udało
Ja nie mierzę temperatury, nie bardzo wiem jak to się robi i co ona oznacza... szczerze mówiąc pewnie zapominałabym o tym rano. Rodzice tez nie wiedzą o naszych problemach. Na szczescie juz nie dopytują "kiedy wnusio?"- bo my już prawie 3 lata po ślubie, wiec dla wszystkich jest to dziwne,że tak u nas pusto w domu... Tym bardziej, że siostrze mojego męza udało sie za pierwszym razem... zaplanowali, że w tym konkretnym miesiącu i bach... dzidzia ma już 2 lata
-
Pleasure, postanowiłam, jadę jutro zbadać progesteron, do tego lab, które mi poleciłaś. To będzie 23 dc i jeśli owulka była faktycznie 10dc to 13dpo. Mam nadzieję, że pomożesz mi zinterpretować wyniki
Chociaż teraz na szybko podczytałam i zauważyłam, że normy pokrywają się trochę z fazami przed owu i po.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 19:35
-
Monia, dobrze, że dostaniesz lutke, będziesz spokojniejsza
Arien, daj znać jak bedziesz znała wynik progesteronu
Madzia idziesz jutro do gina?
Małami, ja jeszcze dobrze nie zaczełam starań, a już chętnie sprawdziłabym drożność jajowodów oraz nasienie męża żeby nie tracić czasu.Oczywiście nie jestem wariatem i tego na tą chwilę nie bedę robić, ale jak tylko nie będzie nam się udawało 3-4 cykle to uderzam na badania hormonów itp. Będę trzymać kciuki za Was
Marlenko, na endometrium to podobno czerwone wytrawne wino
Sylwia, a jak u Ciebie sytuacja na froncie?
A ja postanowiłam wziąć rozwód ze słodyczami! wyglądam jak dojrzewająca nastolatka! tak mam wysypaną twarzjuż mam dosyć!!! nie wiem jak ja zniosę tą rozłąkę, ale wiem, że pomoże to mojej cerze. Trzymajcie kciuki żebym trzymała się w postanowieniu, proszę !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 21:27
-
Ada ja też uwielbiam słodycze szczególnie czekoladę milke
u mnie bez zmian żadnego plamienia nic, tylko bolące piersi ale to u mnie normalne przed okresem, przed chwilą mierzył temperaturę i jest 37,3. Wiem ze bez sensu mierzyć wieczorem ale chyba chce wierzyć że może jednak jest jakaś szansa. Kupiłam tez testy.jak jutro znowu będzie wysoko to powtórzę test. Obym tylko w nocy nie wstała siusiu jak wczoraj. Zależy mi żeby to był mocz po całej nocy a nie tak jak dziś bo przez to jest iakierka nadziei. Chociaż rozum mi mówi ze na tym etapie nawet z drugiego moczu by wyszlo
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
Narazie się nie stresuje, bardziej jestem podekscytowana. To mój drugi test w życiu,pierwszy robiłam rok temu jak mi sie @ spóźniła bo zawsze była idealnie o czasie. Ale okazał sie wtedy fałszywy alarm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 22:16
-
Przykro mi
powinnaś iść do Gina bo strasznie długa jest twoja faza lutealna. I moze powtórz badanie prolaktyny albo wymuś od lekarza jakies leki na jej zbicie, bo kurczę szkoda marnować czas jeżeli wlasnie prolaktyna jest wszystkiemu winna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 06:57