Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć
Madziu faktycznie płaski twój wykres, może jutro coś się zmieni.
Arien przykro mi, ale mogło być za wcześnie na test.
Będę musiała iść do gina ale chwilowo mam dość starań, musi mi minąć dołek. Bardziej martwi mnie to że faza lutealna powinna być stała, a u mnie mam wrażenie że nie jest. Zapiszę się na wizytę jakoś przed owulacją żeby załapać się przy okazji na monitoring i zastanawiam się czy może warto powtórzyć tą prolaktynę. Chyba tak zrobię. A jak jest z prolaktyną w końcu? Dzień cyklu jest obojętny czy musi to być 3 dc?
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
miszkaaa wrote:A ja postanowiłam wziąć rozwód ze słodyczami! wyglądam jak dojrzewająca nastolatka! tak mam wysypaną twarz już mam dosyć!!! nie wiem jak ja zniosę tą rozłąkę, ale wiem, że pomoże to mojej cerze. Trzymajcie kciuki żebym trzymała się w postanowieniu, proszę !
Witaj w klubie ja właśnie wczoraj powiedziałam słodyczom stop i jestem ciekawa jak długo wytrzymam Dziś jest mój drugi dzień walki z nałogiem, a w domu pełna szuflada czekolad i innych słodkości
Sylwia z taką długa fazą lutealną powinnaś iść do lekarza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 08:50
-
nick nieaktualny
-
Basia może jesteś po owulacji? I dlatego taki wzrost?
Ostatnio prolaktynę badałam właśnie w 3 dniu cyklu i tak jak mówisz byłam wypoczęta, ale gdzieś czytałam że dzień cyklu nie ma znaczenia w przypadku prolaktyny.
Madziu to też masz długą fazę lutealną. Ciekawa jestem co na to twój lekarz?
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydreambaby wrote:faktycznie szybko masz owulacje, robiłaś kiedyś monitoring? ciekawe czy endometrium ma szansę odpowiednio podrosnąć
endometrium zawsze mialam normalne,nigdy mi lekarz nie pow ze jest cos nie tak.rzadko mam tak szybko,przewaznie kolo 14 dc -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny...
Zgodnie z zaleceniami lekarza zrobiłam wczoraj betę i progesteron. I jak można się domyślić beta ujemna (<1,2), a progesteronu jeszcze mniej (0,1).
Na razie nie mogę się do lekarza dodzwonić... Ale pewnie jest to samo co wcześniej po luteinie - brak ciąży i wydłużona do 22-23 dni faza lutealna... Więc pozostaje tyko czekać...Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Witam
Małami:)
Pytanie typu kiedy wy będziecie się starać o dziecko- wydaje mi sie że każda z na usłyszała coś takiego, nie ma sie czym przejmować, my zawsze odpowiadaliśmy - czekamy na Was dajemy wam pierwszeństwo:D
Ada w takim razie trzymam kciuki za zawody:D tylko nie stresuj się bardzo!
Dreambaby ,nie poddawaj się...musisz być silna...Ściskam:*
Marronku czekamy w takim razie na wiadomość jak z lekarzem coś ustalisz..
Basiu zastanawiajacy ten twój wykres ... -
Cześć. Wczorajsza beta 380. Wzrost 130% więc w normie. Uff.
Dziś lecę po lutke i staram się nie dopuszczać złych myśli do siebie.
Malami jak robilas podstawowe badania to ok, zawsze coś mam nadzieję, ze jednak nie będziez musiała we wrzesniu odwiedzac gib z pytaniem "co dalej".
My zaskoczylismy od rau, ale jak to mowia szybko przyszlo szybko poszło. Teraz pierwszy cykl po pproniieniu i znowu się udało. Mam nadzijeę że nie będzie jak poprzednio
Littleladybird bo ludzie nie mają wyczucia. Nawet kiedy sie nie staraliśmy i nie wiedziałam o tylu problemach nigdy nie pytałam znajomych. Nie moja sprawa, nie lubię wchodzic ludziom do łóżka. Równoe dobrze można kogoś spytać "a Wy, jakie zabawy lubicie w łóżku?"
Czekolada ja piłam czerwone wytrawne wino na endo
Ada szkoda że negatyw, ale co się odwlecze jak slodycze przeżyją bez Ciebie? A tak serio to trzymam kckuki za wytrwanie, oby tylko mąż Cię nimi nie kusił
Madzia / pleasure progesteron na czczo więc rano? To ja już zgłupialam bo słuszałam że wieczorrm czyli moje wyniki robione po południu mogą nie być wiarygodne, tak?
Madziu / marronku przykro mi bardzo z powodu Twoich wynikówdmuchawiec lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.