Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Test najwcześniej jutro, jak nie później.
Ale myślę, że nie będzie potrzebny - podbrzusze coraz mocniej pobolewa... Małpa tuż za rogiem już jest.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Dziewczyny, ale się uśmiałam! Moj szwagier podekscytowany mówi wczoraj do swojej żony, że Ada jest w ciąży! A stwierdził to po tym że widział u mnie w pokoju najnowszą gazetkę z ofertą biedronki dla niemowląt! Haha ale chłopak ma test ciążowy w oczach!
monika_89, dmuchawiec, kwiatuszek789 lubią tę wiadomość
-
Madziu faktycznie twój wykres przypomina wampira, może wyssał Ci całą krew i @ więcej sie u Ciebie nie pojawi?
Zobaczysz, szybko zleci i będziecie juz po wszystkim.
Marronku ja całych sił przepędzam @ żeby Cie nie nawiedziła, niech zostawi zieloną kropkę.
Moni masz rację, nie żałuj sobie kupowania, nie ma co wierzyć w głupie zabobony, mity należy obalać wiec kupuj do woli :)to pewnie jedna z przyjemniejszych stron ciąży -
Monia świetna wiadomość ! trzymam kciuki aby wszystko się było dobrze!
Blumen kiedy masz datę porodu? bo jesteśmy w tym samym tygodniu?
Basiu daj znac jak beta! także trzymam kciuki ,oszczędzaj się jęśli brzuch cię boli.
Madziu marronek, ja bym zrobiła test, trzymasz nas w niepewności:P
Ada nie wiedzialam że wystarczy mieć gazetkę z biedronki aby być w ciąży:D
Dziewczyny nie wiecie co u Poli?
dawno się nie odzywała...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 13:59
-
Hej, hej Miszkaa, ale było by cudnie jakby "zaskoczyło" za pierwszym podejściem U mnie według super systemu ovu pojutrze powinnam dostać @ (jeśli owulka w 10dc). Ale, ale...no way! Nie ma takiej cholernej opcji. Co jak co, ale wiem kiedy zbliża mi się okres A już na pewno czuję to 2 dni przed Dzisiaj szyjka mi się trochę chyba podniosła i chyba trochę zmiękła, a na teście owu wyszedł drugi bladzioch...więc chyba muszę czekać. A może ten cykl w ogóle będzie bezowulacyjny?
-
pleasure, powiem szczerze, że nawet nie wiem gdzie mogę zrobić takie badania, a wujek google nie chce mi podpowiedzieć to raz. A dwa musiałabym się zwolnić z pracy a to nie wchodzi w grę poza tym poczekam, wierzę i tego się trzymam, że owulka przede mną, szczególnie, że potrafię mieć cykle 33/34dniowe. Więc to by się zgadzało.