X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
Odpowiedz

Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)

Oceń ten wątek:
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlenka cudownie <3 mega beta! Gratuluje :-)

Rosnijcie zdrowo Kochane :-)

"wykrakalam" kolejnego groszka wiec zachlannie prosze o wiecej! :-) cudny poniedzialek, az mi sie japa cieszy :-)

czekolada lubi tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JAAAA! Dziewczyny serdeczne gratulacje! :D a coś mi mówiło żeby zajrzeć dzisiaj do was :) to teraz polecam duuzo duuzo spac i odpoczywać. Bo życie z dzieckiem jest wyczerpujące i dlatego rzadko do was zaglądam. Ale naprawdę często o was myślę :)

czekolada, miszkaaa lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ada zapomnialam napisac ze niby nete powtarza sie po 48h ale roznie dziewczyny robia. Wpiszesz na fioletowej sobie w kalkuletorze wartosci z obydwu badan i wszystko wyliczy :-)

Jeszcze troszke i watek przeniesiemy na fioletowa strone mocy :-D

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! ;)

Wpadam tu żeby zobaczyć co u Was w wolnej chwili bo czasu dużo nie mam bo chillujemy się z Mikim w Polsce a tu takie niespodzianki! :)
    Ada, Marlena strasznie się cieszę i gratuluję z całego serca! <3
    Rosnijcie zdrowo z fasolkami! <3

czekolada, miszkaaa lubią tę wiadomość

• dreambaby Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ada, Marlena napiszcie jak mężowie zareagowali :) Ciekawa jestem :)

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
  • czekolada Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh :-) Mój jak zrobiłam test na początku nic nie było widać, poszłam do łózka usiadłam a po chwili druga kreseczka... więc uśmiech za chwilę łzy i nie wiedziałam obudzić go czy zaczekać w końcu szturcham go dałam do ręki taki zaspany patrzy na jedno oko przetarł za chwilę drugie uśmiech i mówi w ciąży jesteś i przytulił.
    A później mówi tak no tak a mojemu ... przyjacielowi to ciekawe kto Podziękuje hehe :-D
    no i ręcznie podziękowałam ;-)
    oczywiście później się nasłuchałam że nic uda nam sie ze wszystko przekreśliłam i takie tam :-D

kwiatuszek789, dreambaby, miszkaaa, lotta.89 lubią tę wiadomość

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj o testach nie wiedział. Jak wróciłam wczoraj do domu bez słowa wręczyłam mu dwa smoczki z napisem I love Daddy i I love Mammy. Popatrzył na nie i zapytał: To juz?! Po czym powiedzial: Wiedziałem ze się uda! :) i przytulił mnie.

kwiatuszek789, dreambaby, czekolada, lotta.89 lubią tę wiadomość

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • dreambaby Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie dziewczyny :) Teraz dbajcie o siebie i rośnijcie zdrowo <3

miszkaaa, czekolada lubią tę wiadomość

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane ;)

Jakie cudowne wieści tu dziś od rana na mnie czekają :D Wracam po kilku dniach nieobecności i takie rewelacje :D Gratuluję dziewczyny :D Rośnijcie zdrowo <3

Ada, wywiązałaś się z umowy w 100% :D miało być w pierwszym cyklu i jest :D Gratki <3

miszkaaa lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • lotta.89 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny wracam po miesiącu :)

niestety ten miesiąc nieobecności zakończył sie @

dla dziewczyn co się udało ogromne gratulacje :) zazdroszczę wam bardzo :)

biorę wasze wiruski w każdej ilości :d

Nasz synuś :)
    thgf3e3kkxdkony7.png

<3 <3 cykl starań
  • arien Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje dziewczyny! Miszka, wiedziałam, że uda Ci się w pierwszym cyklu. Jesteś tą jedna z tych 20% którym się udaje :)

miszkaaa lubi tę wiadomość

o1483e5e2gt7h77w.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba jestem złym człowiekiem jednak. Fajnie macie dziewczyny, ale z żalu i chyba zazdrości aż się popłakałam. Szkoda, że nie z waszej radosci :(

o1483e5e2gt7h77w.png
  • lotta.89 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arien tez miałam tak jakieś 2 tygodnie temu :/ jak dowiedziałam sie że znajoma jest w ciąży zapłakana zadzwoniłam ze złością do męża mu o tym powiedzieć. On natomiast na tą informacje zareagował "no to super" co mnie dobiło jeszcze bardziej bo oni mieli "wpadkę" a ja licze staram sie i nie mam :/ wiec wiem co czujesz ale musimy być dobrej mysli :) trzeba wierzyć ze zaraz nam bedą gratulować dziewczyny :D

thgf3e3kkxdkony7.png

<3 <3 cykl starań
  • dreambaby Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukłucie zazdrości pojawia się przy takich wiadomościach jeżeli ktoś długo walczy o dzidzię, ale skoro im się udało to i nam się uda. Mi np daje to nadzieję że każda się doczeka. I naprawdę szczerze cieszę się ze szczęścia dziewczyn.
    Lotta widzę że dopiero rozpoczęłaś starania więc głowa do góry.

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
  • lotta.89 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    głowa póki co jest bardzo wysoko :D oby po monitoringu za tydzień była jeszcze wyżej jak Pani ginekolog powie "do dzieła " :P

thgf3e3kkxdkony7.png

<3 <3 cykl starań
  • Marronek Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    Chce przeprosić te z was które mój ostatni wpis w pamiętniku zranił. Więcej tego nie będzie - pamiętnik jest już prywatny. I właśnie w tym prywatnym pamiętniku będę teraz tylko pisała.

Arien - doskonale rozumiem twoje uczucie. Ja już nie umiem się cieszyć szczęściem innych. Za dużo ostatnio mnie niesprawiedliwości i przykrości spotkało. Wszystko, po prostu wszystko mi się wali...
    Z forum na razie znikam, nie chcę was więcej ranić moimi wpisami...

Trzymajcie się.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 15:26

Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
    25.03.2015 - biochemiczna.
    6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Naturalny cud w czerwcu 2020 roku :) Spodzewamy się synka :)
  • dreambaby Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda to nie jest tak że my Ciebie tu nie chcemy już czy coś. Ale jeśli uważasz że tak będzie dla Ciebie lepiej to rozumiem. Wiem że czasem taki odpoczynek jest potrzebny. Szkoda mi że to forum tak się posypało. Rzadko ktokolwiek coś pisze już od jakiegoś czasu.

Magda ja rozumiem co poczułaś- miałam tak ostatnio gdy dowiedziałam się niespodziewanie o ciąży siostry. Ale za chwilę się ogarnęłam. Zobacz że jesteśmy już coraz bliżej w kolejce :) Głowa do góry i zaglądaj do nas.

Trzymam kciuki za nas wszystkie <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 08:20

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
  • arien Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, tez już sie ogarnęłam, po prostu te wieści wczoraj ścięły z nóg. Ale faktycznie, może to dobry znak jest, że kolejnym się udaje :) trzymam za Was dziewczyny kciuki i mam nadzieję, że będzie wszystko w porządku :)

o1483e5e2gt7h77w.png
  • sylwia24 Koleżanka

Wysłany: 17 czerwca 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny bardzo chcemy mieć maleństwo ale u nas to nie łatwe mąż ciągle pracuję mało się widzimy ... pierwsza ciąża poronienie w 6 miesiącu teraz bym chciała zajść ale to tak jest jak chce to nie zajdę więc czekam na wymarzone dwie kreski...

JASIU 23.03 2015 godz. 10:10
    moje słoneczko kochane;)
    sylwia
  • lotta.89 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka dziewczyny :)

jak u was nastawienie ? u mnie wczoraj było zdecydowanie dziś za dużo mysle a jak myślę to doszukuje się problemu :/ czekam niecierpliwie na poniedziałek i na usg zobaczymy czy będzie ovu oby tak bo jakoś mimo woli nastawiłam się na ten miesiąc.... mój M chyba też bo nawet zwraca uwagę na wózki na ulicy ....

miszka wyslij duzo wiruskówwww

thgf3e3kkxdkony7.png

<3 <3 cykl starań
‹‹ 605 606 607 608 609 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ