Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
JAAAA! Dziewczyny serdeczne gratulacje! a coś mi mówiło żeby zajrzeć dzisiaj do was to teraz polecam duuzo duuzo spac i odpoczywać. Bo życie z dzieckiem jest wyczerpujące i dlatego rzadko do was zaglądam. Ale naprawdę często o was myślę
czekolada, miszkaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć!
Wpadam tu żeby zobaczyć co u Was w wolnej chwili bo czasu dużo nie mam bo chillujemy się z Mikim w Polsce a tu takie niespodzianki!
Ada, Marlena strasznie się cieszę i gratuluję z całego serca!
Rosnijcie zdrowo z fasolkami!czekolada, miszkaaa lubią tę wiadomość
-
heh Mój jak zrobiłam test na początku nic nie było widać, poszłam do łózka usiadłam a po chwili druga kreseczka... więc uśmiech za chwilę łzy i nie wiedziałam obudzić go czy zaczekać w końcu szturcham go dałam do ręki taki zaspany patrzy na jedno oko przetarł za chwilę drugie uśmiech i mówi w ciąży jesteś i przytulił.
A później mówi tak no tak a mojemu ... przyjacielowi to ciekawe kto Podziękuje hehe
no i ręcznie podziękowałam
oczywiście później się nasłuchałam że nic uda nam sie ze wszystko przekreśliłam i takie tamkwiatuszek789, dreambaby, miszkaaa, lotta.89 lubią tę wiadomość
-
Moj o testach nie wiedział. Jak wróciłam wczoraj do domu bez słowa wręczyłam mu dwa smoczki z napisem I love Daddy i I love Mammy. Popatrzył na nie i zapytał: To juz?! Po czym powiedzial: Wiedziałem ze się uda! i przytulił mnie.
kwiatuszek789, dreambaby, czekolada, lotta.89 lubią tę wiadomość
-
Cześć Kochane
Jakie cudowne wieści tu dziś od rana na mnie czekają Wracam po kilku dniach nieobecności i takie rewelacje Gratuluję dziewczyny Rośnijcie zdrowo
Ada, wywiązałaś się z umowy w 100% miało być w pierwszym cyklu i jest Gratkimiszkaaa lubi tę wiadomość
-
arien tez miałam tak jakieś 2 tygodnie temu jak dowiedziałam sie że znajoma jest w ciąży zapłakana zadzwoniłam ze złością do męża mu o tym powiedzieć. On natomiast na tą informacje zareagował "no to super" co mnie dobiło jeszcze bardziej bo oni mieli "wpadkę" a ja licze staram sie i nie mam wiec wiem co czujesz ale musimy być dobrej mysli trzeba wierzyć ze zaraz nam bedą gratulować dziewczynyNasz synuś
cykl starań -
Ukłucie zazdrości pojawia się przy takich wiadomościach jeżeli ktoś długo walczy o dzidzię, ale skoro im się udało to i nam się uda. Mi np daje to nadzieję że każda się doczeka. I naprawdę szczerze cieszę się ze szczęścia dziewczyn.
Lotta widzę że dopiero rozpoczęłaś starania więc głowa do góry.
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
Cześć dziewczyny,
Chce przeprosić te z was które mój ostatni wpis w pamiętniku zranił. Więcej tego nie będzie - pamiętnik jest już prywatny. I właśnie w tym prywatnym pamiętniku będę teraz tylko pisała.
Arien - doskonale rozumiem twoje uczucie. Ja już nie umiem się cieszyć szczęściem innych. Za dużo ostatnio mnie niesprawiedliwości i przykrości spotkało. Wszystko, po prostu wszystko mi się wali...
Z forum na razie znikam, nie chcę was więcej ranić moimi wpisami...
Trzymajcie się.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 15:26
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Magda to nie jest tak że my Ciebie tu nie chcemy już czy coś. Ale jeśli uważasz że tak będzie dla Ciebie lepiej to rozumiem. Wiem że czasem taki odpoczynek jest potrzebny. Szkoda mi że to forum tak się posypało. Rzadko ktokolwiek coś pisze już od jakiegoś czasu.
Magda ja rozumiem co poczułaś- miałam tak ostatnio gdy dowiedziałam się niespodziewanie o ciąży siostry. Ale za chwilę się ogarnęłam. Zobacz że jesteśmy już coraz bliżej w kolejce Głowa do góry i zaglądaj do nas.
Trzymam kciuki za nas wszystkieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 08:20
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
hej dziewczyny bardzo chcemy mieć maleństwo ale u nas to nie łatwe mąż ciągle pracuję mało się widzimy ... pierwsza ciąża poronienie w 6 miesiącu teraz bym chciała zajść ale to tak jest jak chce to nie zajdę więc czekam na wymarzone dwie kreski...
JASIU 23.03 2015 godz. 10:10
moje słoneczko kochane;)
sylwia -
hejka dziewczyny
jak u was nastawienie ? u mnie wczoraj było zdecydowanie dziś za dużo mysle a jak myślę to doszukuje się problemu czekam niecierpliwie na poniedziałek i na usg zobaczymy czy będzie ovu oby tak bo jakoś mimo woli nastawiłam się na ten miesiąc.... mój M chyba też bo nawet zwraca uwagę na wózki na ulicy ....
miszka wyslij duzo wiruskówwwwNasz synuś
cykl starań